5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Veți dezvolta o pasiune pentru activități intelectuale în psihologie, misticism sau poezie. Datorită acestui interes, s-ar putea să vă apropiați mai mult de un prieten sau de o rudă. Activitățile de grup s-ar putea să vă afecteze viața de familie. Sunt mari sanse să primiți o mărire sau să fiți promovată. Înainte să luați o decizie în carieră, analizați avantajele și dezavantajele. Vă place să comunicați cu ceilalți, dar nu le împărtășiți planurile de viitor, veți fi mai fericit așa.

Taur
Performanţele profesionale şi personale vor fi atent urmărite de ceilalţi. Ați demonstrat că meritaţi să avansați în carieră şi sunt mari şanse să obţineți o promovare. Sunteți foarte pasionat de muncă, iar în următoarele zile vă veți simţi mai împlinit ca niciodată.  Aveți încredere în dumneavoastră, veți înţelege mai bine cum să depăşiți obstacolele.

Gemeni
Vă implicați în activităţi care vă fac viaţa mai uşoară. Deveniți preocupat de probleme ce ţin de protecţia mediului. Vă face plăcere să îi ajutaţi pe colegii de muncă cu mai mult entuziasm decât de obicei. Imaginaţia  este mai puternică ca niciodată. Sunteți foarte creativ şi vă vedeți viitorul mai clar ca niciodată. Aveți idei bune şi tot ce vă trebuie pentru a vă pune în aplicare planurile ce vă vor îmbunătăţi veniturile.

Rac
Îi observați cu mare atenţie pe ceilalţi şi puteți să citiți dincolo de cuvintele lor. Este o perioada bună să scăpați de nesiguranţă în ce priveşte cariera. Sunteți foarte generos cu banii şi bunurile materiale, iar asta este foarte bine. Totuşi, nu  neglijați responsabilităţile şi încercați să nu vă implicaţi în cheltuieli pe care nu vi le permiţi. Puteți investi în educaţie sau călătorii.

Leu
Sunteți optimist şi simţiți că veți realiza foarte multe. Îi înţelegeți foarte bine pe ceilalţi şi câştigaţi respectul şi încrederea lor. Cineva care nu este de acord cu dumneavoastră vă va îngreuna începutul unui proiect, dar veți reuşi să treceți cu bine peste această provocare. Veți primi aprecierea unor oameni aflaţi în poziţii de conducere, iar asta vă va ajuta să evoluați profesional. Scăpați de plictiseală cu un hobby nou, sigur este ceva ce v-ar plăcea mult să faceți.

Fecioară
Vă creşte dorinţa de libertate şi vă vedeți viitorul mai clar decât de obicei. Arta  vă produce multă relaxare. Cautaţi să obţineți mai multă siguranţă profesională, dar vă confruntaţi cu unele probleme care ţin de credibilitate. În dorinţa de a obţine independenţa şi de a evolua, s-ar putea să vă luați sarcini care nu pot fi duse la bun sfârşit.

Balanţă
S-ar putea să luați unele decizii radical în privinţa prietenilor şi să faceți unele schimbări în ce priveşte viitorul. Sunteți mai sensibil decât de obicei, iar asta vă face să vă întrebați care este cauza. Vă puneți la îndoială posibilitatea de reuşită, iar asta vă face să vă concentrați mai greu la muncă. Nu ţine mult această stare şi veți începe să aveți mai multă încredere în fortele proprii. În jur se produc tot felul de schimbări, dar nu uitați de prieteni, încercați să petreceți mai mult timp cu ei.

Scorpion
Este indicat să vă implicați în rezolvarea unui singur proiect decât să vă luați mai multe responsabilităţi. Vi se oferă posibilitatea să conduceți un proiect foarte important pentru companie, iar asta vă va asigura o poziţie bună şi sigură. Vă doriți să vă îmbunătăţiți abilitatea de a vă exprima sentimentele şi s-ar putea să faceți unele cursuri care să vă ajute în această privinţă.

Săgetător
Aveți foarte multă treabă acasă! Dacă aveți planuri să vă mutaţi, la începutul săptămânii este o perioadă bună. Comunicați foarte bine cu ceilalţi, folosiți-vă de asta la muncă pentru că este un moment bun să îi atrageți pe ceilalţi de partea dumneavoastră. Vă puteți concentra pe rezolvarea unei probleme care vă dă bătăi de cap de multă vreme. Un vis vă va ajuta să clarificați o situaţie care vă dă multe speranțe. Cautați noi modalităţi de a vă face munca mai ușoară.

Capricorn
Sunteți foarte entuziasmat şi  pregătită să vă puneți în practică ideile creative pe care le aveți. Sunt mari şanse să obţineți succesul pe care îl aşteptaţi demult. Viaţa profesională începe să evolueze de miercuri încolo. Dacă vă gândiți că aveți nevoie de o schimbare, este momentul să faceți una. Sunt multe experienţe noi care vă aşteaptă!

Vărsător
Este o idee bună să nu le întoarceți spatele oamenilor care vă cer ajutorul sau celor care au nevoie de asta. Folosiți-vă de gândirea practică atunci când trebuie să semnați un contract sau să încheiați o înţelegere. Comunicarea cu ceilalţi poate fi defectuoasă spre sfârşitul săptămânii. Faceți tot ce puteți să continuați să vă mişcați înainte. Sunt mari şanse să atingeți succesul profesional şi să vă creşteţi finanţele.

Peşti
Veți avea parte de unele dificultăţi în carieră, dar veți reuşi să rezolvați problemele. Proiectele în care v-ați implicat vor avea, însă, rezultate bune. Nu veți fi plătit pentru munca în plus pe care aţi depus-o în ultima vreme, dar asta nu trebuie să vă dezamăgească. Pe termen lung, veţi avea parte de multe lucruri bune. Veţi găsi o cale să vă îmbunătăţiți sănătatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS