11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Fiecare pas pe care îl faceți s-ar putea să vă ducă spre un punct de cotitură, dar nu vă veți da seama de asta decât dacă veți fi pregătit să vedeți. Sunteți forţat să lucrați în echipă şi acest lucru vă poate face să înţelegeți de ce unele persoane se comportă într-un anumit fel.

Taur
Puterea de a influenţa deciziile din casă se cam termină şi nu pentru că nu ați mai avea idei strălucite şi înţelepte, ci pentru că fiecare vrea să facă lucrurile după bunul plac. Este momentul să deveniți ceva mai autoritar şi să le reamintiți celor din casă faptul că toţi sunteţi în aceeaşi barcă şi munciţi pentru aceleaşi idealuri.

Gemeni
Deşi nu v-ați fi văzut vreodată în postura de lider, astăzi deveniți unul şi dați sfaturi ori apelați la puterea exemplului, aşa că nimeni nu poate spune nu atunci când este vorba despre sarcinile de la muncă. Cu siguranţă că veți obţine rezultate remarcabile cu echipa dumneavoastră, având în vedere determinarea pe care o aveți.

Rac
Nivelul de concentrare şi de reţinere este foarte imprevizibil, aşa că încercați să nu vă implicați în lucruri foarte importante. Ziua de astăzi este cât se poate de obositoare din cauza climatului de la muncă. Sarcinile sunt prea multe, iar colegii nu sunt dispuşi să coopereze, deşi încercați să fiți cât mai convingător.

Leu
Nevoia de a fi ascultat şi plăcut atinge cote alarmante şi vă petreceți ziua umblând doar după validări din partea celor din jur. Vor fi destui cârcotaşi ce vă vor aminti de lucrurile pe care nu le faceți bine ori în mod corect şi spre seară începeți să vă faceți procese de conştiinţă gândindu-vă dacă nu cumva au dreptate.

Fecioară
O problemă delicată şi stresantă îşi găseşte rezolvarea, doar că un coleg este cel care găseşte soluţia potrivită, ceea ce vă pune pe gânduri. Este adevărat că simţiți şi un pic de invidie pentru faptul că nu v-a venit ideea respectivă, însă ar fi bine să îl felicitaţi din inimă pentru că genialitatea lui v-a scos dintr-o situaţie neplăcută.

Balanţă
Vă aruncați cu capul înainte în tot ceea ce înseamnă muncă fără să vă dați seama că ați făcut ceva promisiuni unor prieteni. Poate fi vorba despre o ieşire în oraş sau o vizită, aşa că sunteți aşteptat undeva. Înainte să vă supărați apropiaţii spuneți-le despre programul aglomerat. Nu pierdeți din vedere prieteniile vechi şi adevărate în dorinţa de a cunoaşte cât mai mulţi oameni.

Scorpion
Planul relaţional este cel care suferă unele schimbări dramatice, schimbări ce vor avea consecinţe pe termen lung. Pe plan sentimental vreți să faceți adevărate revoluţii, fie că părăsiți o relaţie care nu vă mai mulţumeşte, fie întâlniți o persoană specială şi vizunea de viaţă se schimbă.

Săgetător
Pesimismul şi lipsa de încredere sunt date uitării începând de astăzi, deci se vede o îmbunătăţire în ceea ce priveşte viaţa socială şi sunteți mult mai activ. Renunțaţi să vă mai gândiți la vechile probleme legate de anturajul din care faceți parte şi vă axați doar pe viitor. Un vechi prieten îşi anunţă vizita, iar acest lucru vă bucură nespus.

Capricorn
Vă regăsiți răbdarea pierdută şi vă dovediți tolerant cu un membru al familiei ce pare mai degrabă lipsit de orice intenţii bune. Deşi pare că s-a decis să vă calce pe nervi întreaga zi, lăsați de la dumneavoastră pentru a nu isca dispute inutile. Un membru mai în vârstă din familie încearcă să vă influenţeze pentru luarea unei decizii importante.

Vărsător
Sentimentele profunde pe care le aveți în legătură cu un subiect controversat vă vor consuma toată ziua. Comportamentul neglijent al unui prieten este pe cale să îi aducă probleme pentru că face totul după bunul plac şi este pe cale să comită nişte erori grave. Nu vă băgați mai mult decât vă permite situaţia, mai ales că aveți problemele personale mult mai importante.

Peşti
Securea războiului este îngropată între dumneavoastră şi un cunoscut, deşi în mod clar v-a jignit, ba poate pe alocuri v-a şifonat imaginea în faţa unor persoane importante. Totuşi, nu vă aşteptați ca acela care v-a greşit să înţeleagă puterea gestului făcut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS