11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Luna se află în Scorpion şi pare să vă aducă daruri frumoase de la oameni care vă apreciază şi vă sunt recunoscători pentru ceea ce le-ați oferit cândva. Pe de altă parte, puteți obţine sprijinul cuiva sau vi se deschid uşi benefice. Fiți pregătit să vă lăsați răsfăţat de contextul energetic al zilei şi primiți ceea ce au astrele să vă dăruiască.

Taur
Încă sunt posibile schimbări şi surprize, mai ales în sectorul muncii şi al rutinei zilnice, însă contextul energetic al zilei vă este favorabil prin prisma cooperării fructuoase pe care reuşiți să o stabiliți cu cei din jur. Se croiesc drumuri noi, iar dacă v-ați făcut temele e posibil să aveți parte de binecuvântări pe bandă rulantă.

Gemeni
Luna în Scorpion stimulează în mod benefic şi constructiv zona muncii, prin urmare astăzi vă puteți bucura nu doar de un randament bun, ci şi de beneficii materiale pe măsură. Fiți atent la şansele pe care vi le scoate în cale această zi şi pregătiți-vă să acceptați orice reconfigurare bruscă de traseu. În plan personal şi în ceea ce priveşte mediul casnic, lucrurile se aşază pe un făgaş  creativ şi constructiv.

Rac
Frumoasă zi în ceea priveşte creativitatea, inspiraţia, dragostea şi conexiunea pe care o stabiliți cu oamenii dragi. Treceți printr-un proces de reconfigurare a priorităţilor, iar acum devine foarte important să aveți o atmosferă de pace şi confort acasă şi în mediile familiare. În acest context, puteți crea şi posibilităţile necesare pentru a vă împlini dorinţele.

Leu
Probabil că a trecut ceva timp de când nu ați mai avut sentimentul că totul e bine aşa cum este şi că universul vă oferă exact ceea ce aveți nevoie în acest moment: linişte şi o anumită profunzime în sentimente faţă de persoane care contează cu adevărat. Vă puteți bucura, de asemenea, de abundenţă şi confort.

Fecioară
Foarte multă empatie manifestați astăzi în comunicarea cu ceilalţi. Această zi vă aminteşte să vă folosiți mai mult intuiţia şi să o lăsați să decidă pentru dumneavoastră, mai ales dacă sunteți pus în situaţia de a face schimbări majore.
Balanţă
Semne bune ziua are, mai ales în ceea ce priveşte zona finanţelor şi a afacerilor. Cu Luna în Scorpion, vi se activează flerul legat de afaceri şi negocieri, aşa că o să ştiți să întoarceți lucrurile în favoarea dumneavoastră, mai ales dacă în ultimele săptămâni ați avut tot felul de dezamăgiri pe teme parteneriale.

Scorpion
Vă vine inima la loc, după nişte zile în care ați avut parte de confuzie, zbucium şi stări fluctuante la extreme. Luna se află astăzi în semnul solar şi promite să vă sprijine în toate demersurile pe care doriți să le faceți, în cadrul unor proiecte, activităţi, relaţii. Cu mențiunea că nu e momentul să faceți prea multe planuri şi calcule, ci e esenţial să vă lăsați în fluxul inspiraţiei şi creativităţii, al compasiunii şi iubirii.

Săgetător
O zi excelentă pentru linişte, relaxare, introspecţie. Chiar dacă responsabilităţile vă cheamă, proiectele se derulează cu viteză, afacerile sunt în toi şi schimbările nu s-au terminat. Astăzi aveți nevoie de câteva momente să stați în linişte. Veți vedea mai clar tabloul întreg şi, cel mai important, prin reconectarea cu dumneavoastră veți avea mai multă energie şi uşurinţă în următoarele etape.

Capricorn
În mijlocul unei perioade extrem de aglomerate, încărcate şi solicitante, ziua de astăzi se strecoară ca un dar, un moment de respiro şi o reamintire a ceea ce contează cu adevărat. Vă simţiți susţinut de prieteni, de oameni pe care cu adevărat puteți conta. Sunteți inspirat de conversaţiile cu oameni de calitate, apar idei noi, dar şi informaţii care vă ajută să descâlciți nişte iţe.

Vărsător
O zi excepţională pentru a vă poziţiona în mod favorabil într-un cotext social şi profesional de anvergură. Aveți sprijinul unor persoane cu autoritate, chiar dacă discret, mai mult tacit decât vocal. Cu cât fructificați mai înţelept ocaziile care apar astăzi şi ideile pe care le aveți, cu atât mai mult vă sporiți şi şansele de prosperitate.

Peşti
Luna activează astăzi zona evoluţiei, a dorinţelor, conştiinţei superioare. E posibil să aveți revelaţii preţioase şi să primiți mesaje/veşti frumoase, mai ales prin intermediul unor oameni aflaţi la mare distanţă sau care sunt de altă naţionalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS