10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
După zile în şir, în care ați experimentat tot felul de emoţii la extreme şi ați avut sentimentul că pedalați în gol, acum vă revine inima la loc şi reuşiți să priviți totul cu mai multă seninătate. Luna în Leu vă aduce bucuria şi optimismul pierdute, vă aminteşte că aveți puterea de a crea şi, mai ales, vă aminteşte ce să iubiți.

Taur
Încă există multă zbatere şi confuzie în sfera muncii, încă nu vă este foarte clară direcţia pe care să o îmbrăţişați inclusiv în plan amoros şi creativ, însă ziua aceasta are o energie care vă poate revigora şi vă poate schimba percepţia asupra lucrurilor. E o zi excelentă pentru a vă retrage în mediul familial.

Gemeni
Atenţie la ideile, veştile, mesajele, inspiraţia primite astăzi. Luna în Leu activează în zona mentalului şi comunicării, inspirându-vă şi aducându-vă idei originale, nonconformiste. Conversaţiile cu prietenii sau cu o persoană nouă care vă intră în viaţă sunt mană cerească.

Rac
Vă petreceți ziua încercând să separaţi pasiunea de posesivitate. Încercați să nu vă apucaţi astăzi de cât mai multe probleme. Mai mult ca sigur, nu veţi reuşi să le rezolvaţi în cel mai scurt timp, aşa cum vă doriţi. În schimb, pentru a vă păstra sănătatea şi pentru a va recupera voia bună, acordaţi-vă mai multe momente libere.

Leu
Vă cam perpeliți, probabil, în ultima perioadă, ba din cauza unor frici, ba din cauza unor schimbări şi surprize care v-au tot dat peste cap programul. Acum e momentul să vă repliați, să vă amintiți de resursele interioare valoroase, de capacitatea de a crea mereu ceva nou. Luna stă azi în semnul dumneavoastră solar şi vă ajută să vă ridicați deasupra plângerilor şi judecăţilor.

Fecioară
Pe fondul agitaţiei şi a experienţelor copleşitoare din ultima vreme, ziua de astăzi conţine o energie care, fără să ştiți cum, vă ajută să vă echilibrați emoţional. Pot veni informaţii îmbucurătoare către dumneavoastră, puteți fi susţinut din umbră sau pur şi simplu perspectiva asupra prezentului devine mai luminoasă.

Balanţă
Deşi în multe privinţe vă simţiți legat de mâini şi de picioare, iar nivelul de energie nu este cel mai ridicat, astăzi reuşiți să vedeți partea plină a paharului cu mai multă uşurinţă. Luna în Leu activează zona prieteniilor şi a relaţiilor sociale, aspectele sunt frumoase, semn că vă puteți bucura de inspiraţie prin prieteni şi puteți fi susţinut de cineva din anturaj.

Scorpion
Se ivesc oportunităţi profesionale noi la orizont, aşa că tot ce aveți de făcut este să le primiți şi să le folosiți. Nu refuzați ceea ce apare, din principiu, ci luați în calcul orice posibilitate. E timpul să deveniți ceva mai flexibil în gândire şi să dați drumul unor principii rigide sau unor aşteptări care vă limitează.

Săgetător
Se anunţă o zi frumoasă. Rezolvați uşor lucruri pentru care până acum ați depus mult efort în zadar. Aveți trecere în faţa unor persoane oficiale, la instituţii de stat, deci dacă aveți de rezolvat astfel de situaţii, această zi este numai bună. Apoi, e posibil să primiți o veste bună pe care nici nu mai sperați să o primiți sau nimeriți într-un context favorabil şi norocos.

Capricorn
Contextul astral de astăzi vă susţine în toate chestiunile financiare, în ceea ce priveşte unele plăti, taxe, impozite sau împărţiri de bunuri/bani cu asociaţi/parteneri. Şansa pare să fie de partea dumneavoastră şi, într-un fel sau altul, ieşiți în avantaj. În plus, puteți beneficia de favoruri, uşi deschise, daruri şi câştiguri facile.

Vărsător
Recunoaşterea de care vă bucurați astăzi vă aduce un plus de imagine, credibilitate şi oportunități de afirmare. Dacă reuşiți să păstrați proporţiile şi să nu vă umflați prea tare în pene, puteți să vă bucurați de succes în ceea ce priveşte un parteneriat nou, o asociere, o colaborare. Fiți deschis propunerilor primite şi aveți încredere în ideile noi care vă vin.

Peşti
Zona muncii şi a sănătăţii este energizată astăzi, astfel că vă puteți bucura de întorsături favorabile ale unor situaţii şi de o creştere a vitalităţii cum n-ați mai simţit demult. Astăzi, creativitatea este la cote înalte şi vă ajută să inovați sau să inventați ceva, să îmbunătăţiți rezultatele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS