16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Deviza de astăzi este „lasă pe mâine ce poţi face astăzi“ pentru că nu aveți foarte mult chef de toate sarcinile de la locul de muncă. Dacă vă exprimați sentimente pe care, în mod normal, le-ați ţine pentru dumneavoastră, puteți duce la destrămarea unei relaţii.

Taur
Anturajul decide asupra bugetului zilele acestea, astfel că sunteți gata să dați o mică avere pe obiecte frumoase, dar prea puţin utile. Atenție cu bugetul şi nu-i lăsați pe alţii să comande în propriul portofel pentru că în cazul în care rămâneți în pană nimeni nu va fi dispus să vă împrumute.

Gemeni
Şarmul vă ajută să faceți rost de nişte informaţii importante. Mai târziu le puteți folosi în favoarea dumneavoastră dacă sunteți suficient de abil. Între timp, ar fi bine să nu vorbiți cu foarte multă lume despre ceea ce aveți de gând să faceți, pentru că alţii abia aşteaptă să obţină ceea ce urmăriți. Un prieten vă face o confesiune care vă va lega mai mult ca oricând.

Rac
Vedeți cum colegii de muncă se bucură de o serie de avantaje pe care nu le aveți. Trebuie să vă mobilizați mai bine în chestiunile legate de job, asta dacă nu vreți ca pe viitor să regretaţi comportamentul delăsător. Simţiți nevoia să vă lărgiți orizonturile şi vă îndreptaţi spre lectură sau documentare. Aveți parte de conversații plăcute şi s-ar putea să aflați lucruri interesante despre un subiect nou.

Leu
Oricine va încerca să vă provoace la diverse competiţii va regreta că a făcut-o. Aveți un spirit competitiv ridicat şi nu vă lăsați până nu ieşiți învingător. Apelați la orice tehnici, chiar şi la cele murdare, pentru că aveți o reputaţie de apărat. Nu este nevoie să vă asumați responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în jur.

Fecioară
Aveți impresia că orice se întâmplă în familie trebuie să aflați primul, doar că acum constataţi că sunteți ultimul care află schimbările ce se produc. Parcă multe lucruri vă trec pe lângă urechi şi parcă sunteți un pic lăsat pe dinafară. În ciuda multor lucruri pe care le aveți de făcut, încercați să ţineți pasul cu cei din jur.

Balanţă
Împletiți dorinţa de a vă face remarcat cu inspiraţia şi, cu siguranţă, veți obţine ce vă doriți. Sunteți convins că veți atrage toate privirile mai devreme sau mai târziu şi de aceea munciți cu seriozitate. Prietenii fac glume, mai ales pentru faptul că sacrificați o porţie bună de distracţie în favoarea muncii.

Scorpion
Aveți nevoie să fiți alături de partener şi de aceea lăsați deoparte o serie dintre activităţile obişnuite şi importante ale zilei. Nu este de apreciat faptul că alegeți să săriți peste mese doar pentru a sta de vorbă cu persoana iubită, căci până la urmă ați putea propune să luaţi masa în doi.

Săgetător
O activitate de grup îţi va aduce noi prieteni. Veți cunoaşte oameni din toate păturile sociale, cu un stil de viaţă diferit. Puteți, de asemenea, să descoperiți produse noi, pe care vreți să le încercați. Aceste experienţe vă vor transforma într-un mod profund, aşa că nu vă aşteptați să reveniți la vechile obiceiuri.

Capricorn
Căutaţi un pic de îndrumare din partea celor mai în vârstă pentru că trebuie să treceți cu bine de o evaluare a şefilor. Nu este cazul să vă dovediți extrem de mândru, ca şi cum le ştiți pe toate, dacă vreți să obţineți ceea ce v-ați dorit.  Folosiți un pic din talentul de a disimula. Un coleg pe care nu îl suportați s-ar putea să vă implice într-o conversaţie agresivă.

Vărsător
Sunt mari şanse să primiți un telefon pe care îl aşteptaţi de multă vreme. Chiar dacă nu v-aţi auzit demult, veți ajunge să comunicaţi la un nivel la care nu aţi mai făcut-o. Nu aveți stare astăzi, dar încercați să stați cât mai departe de probleme. Chiar dacă atitudinea este lipsită de agresivitate, ceilalţi vă vor provoca şi vă pot crea stări neplăcute.

Peşti
Spiritul rebel a fost un atribut distinctiv până la un moment dat, dar vă scapă de sub control. Sunteți o persoană independentă din fire, însă acum deveniți de-a dreptul nepoliticos cu persoanele mai în vârstă doar pentru că nu sunt de acord cu stilul dumneavoastră de viaţă. Curând veți regreta atitudinea avută, aşa că mai bine v-ați controla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS