20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu trebuie să transformați fiecare discuţie într-o competiţie. Ştim cât sunteți de încăpăţânat, dar astăzi este momentul potrivit să faceți un compromis. Ziua va fi plină de lucruri interesante, mai ales dacă sunteți la începutul unei noi iubiri. Dacă sunteți dispus să vă asumați un risc în viaţa sentimentală, veți fi răsplătit.

Taur
O situaţie amuzantă vă va învăţa să fiți mai tolerant cu oamenii care acţionează în feluri pe care nu le înţelegeți. Armonia apare mult mai uşor când aveți gânduri bune despre ceilalţi. Zâmbiți-le oamenilor şi nu îi tratați cu suspiciune. Iar dacă unii sunt diferiţi, nu vă gândiți că este un defect, ci mai degrabă o oportunitate. Nu le ştiți pe toate, puteți învăţa ceva de la oricine.

Gemeni
Astăzi va fi o zi foarte bună, mai ales dacă începeți un proiect nou sau mergeți la un alt loc de muncă. Lecţiile pe care le-ați învăţat din trecut vă vor fi utile şi vă vor ajuta să atingeți un nivel mult mai ridicat în carieră. Luați lucrurile încet în fiecare zi şi succesul este garantat. Nu aveți nici un motiv să vă grăbiți.

Rac
Astăzi nu vă poate păcăli nimeni. Detectați minciuna şi ipocrizia de la distanţă mare şi sunteți neînduplecat când cei pe care îi prindeți încearcă să se scuze. Mai multe persoane apropiate vor da dovadă de înţelepciune în următoarea perioadă şi vă vor ajuta să luați cele mai bune decizii.

Leu
V-ați născut ca să seduceți şi vă place să cunoașteți oameni noi. Vă veți da seama de asta mai mult ca oricând. Trebuie să încercați să aveți mai multă încredere în ceilalţi. Concentrați-vă pe visele proprii şi s-ar putea să se transforme în realitate mai devreme decât vreți.

Fecioară
Nu înţelegeți cum ați ajuns la o anumită concluzie, dar ştiți că este cea mai bună. Chiar dacă acum vi se pare că v-ați pripit, spre sfârşitul săptămânii vă veți da seama că ați făcut ce trebuia. Începeți să vedeți roadele muncii din ultima vreme şi aveți toate motivele să fiți mândru de efortul depus. S-ar putea să primiți o promovare sau o mărire de salariu.

Balanţă
Puteți să vă bazați pe instincte. Dacă plănuiți să vă bucurați de o zi liniştită, nişte gânduri mai vechi, care v-au chinuit, revin în atenţie. Aveți, însă, metode noi prin care le puteți înlătura. Încercați să nu vă criticați fără motiv, iar, dacă greşiți, fiți blând. Important este să învățaţi şi să nu repetaţi greşeala. Până la urmă, eşecul de astăzi poate deveni succesul de mâine.

Scorpion
Schimbările pe care le-ați demarat încep să se simtă. Sunteți mai conştient de responsabilităţile pe care le aveți faţă de ceilalţi, aşa că încercați să le îndepliniți fără să vă plângeți. Noile experienţe sunt întotdeauna educaţionale. Gândiți pozitiv şi veți vedea cât de bine vor merge lucrurile. Nu este momentul să vă contraziceți cu oamenii care au funcţii importante.

Săgetător
Dacă vedeți ceva care vă place şi vreți să îl cumpărați, nu îi lăsați pe ceilalţi să vă influenţeze, este momentul să vă răsfățați. Este important să înţelegeți că, odată ce ați plecat dintr-un loc, nu trebuie să vă mai uitaţi înapoi. Este un moment bun să trageți de  voi pentru a obţine succesul în carieră.

Capricorn
Poate este momentul ca împreună cu partenerul să o luaţi pe căi separate. Amintirile plăcute sunt mai vii ca niciodată în cap, dar nu le lăsați să vă influenţeze, pentru că prezentul este cel care contează. Încercați să nu vă mai îngrijorați fără motiv. La muncă, aveți foarte multă treabă, iar presiunea pe care o simţiți vă afectează ritmul obişnuit.

Vărsător
Simţiți că sunteți într-un roller-coaster şi vi se pare imposibil să vă dați jos. Aveți multă treabă la muncă, aşa că lăsați visatul cu ochii deschişi. Încercați să nu îi judecați pe cei care au alte credinţe şi duc un stil de viaţă diferit. Chiar dacă simţiți că lumea ar fi un loc mai bun dacă toţi ar gândi așa, trebuie să învățați să îi acceptaţi şi pe ceilalţi.

Peşti
Vă aşteaptă o perioadă plină de aventuri. Odihniți-vă, relaxați-vă, încheiaţi-vă proiectele importante, pentru că veți avea nevoie de energie pentru distracţie. În relaţii, lucrurile nu sunt potrivit aşteptărilor, astăzi, dar se vor îmbunătăţi. Trebuie să rezolvați un conflict cu un coleg sau un prieten şi trebuie să o faceți cât mai repede.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS