11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Sunteți  foarte competitiv în această săptămână! Vă place să vă implicați trup şi suflet în activităţile de la muncă, iar asta vă atrage laudele şi invidia colegilor. Vă simţiți plin de energie, iar asta se va vedea din plin! În ceea ce priveşte dragostea, sunteți gata să impresionați şi să lăsați pe cineva să cadă la picioarele dumneavoastră. Dacă aveți planuri măreţe, acum este timpul să le puneți în aplicare.

Taur
Ați scăpat de o situaţie care vă împovăra, aşa că veți începe săptămâna plin de speranţă şi energie! Aveți o aură pozitivă, care vă va ajuta să câştigați inimile celorlalţi. Totuşi, rămâneți cu picioarele pe pământ şi vă concentrați mai mult decât de obicei pe carieră. Foarte bine faceți, pentru că urmează o perioadă în care sunteți plin de creativitate. Sunt mari şanse să câştigați ceva bani.

Gemeni
Începeți bine, mai ales pe plan profesional. Nu trebuie să vă faceți planuri, pentru că toate lucrurile bune se vor întâmpla în mod natural. Faceți totul cu dragoste şi devotament, iar asta îi face pe ceilalţi să fie fascinaţi. Evitați să luați decizii importante. În viaţa amoroasă, s-ar putea să apară unele probleme de comunicare, dar le veți rezolva înainte să se transforme în drame!

Rac
S-ar putea să apară noi colaborări la muncă sau să primiți oferte care vă vor aduce mai mulţi bani. Nu vă mulţumiți cu puţin, acum este momentul să vă asumați unele riscuri. Atingeți un nivel nou de spiritualitate, simţiți nevoia să vă apropiați de o forţă superioară. Veți fi un pic confuz, dar fericit şi liniştit în acelaşi timp. Viaţa amoroasă este într-un impas.

Leu
Aspectul fizic este foarte important, dar trebuie să vă concentrați şi pe latura interioară. Sunteți cu picioarele bine înfipte pe pământ şi sunteți pregătit să faceți performanţă. Indiferent unde vă aflați acum, urmează un drum ascendent. Este momentul potrivit să investiți în educaţie pentru că vă va aduce mai mulţi bani în viitor.  Dacă vreți ca relaţia să meargă, arătați-i partenerului că îl iubiți, că îl respectaţi şi că vreți să îi fiți aproape.

Fecioară
Oamenii din jur se bazează pe dumneavoastră şi vă cer sfaturi. Sunteți pregătit să îi ajutaţi, iar atitudinea asta îi va face să vadă o latură puternică şi curajoasă de care nu știau. Vă depăşiți limitele şi reuşiți să obţineți respectul celorlalţi. Visați în continuare la o dragoste perfectă, iar nostalgia se va intensifica în weekend. Aveți aşteptări mari, dar nu lăsați pe nimeni să se apropie.

Balanţă
Sunteți fericit, dar nu vreți să se vadă asta! Totuşi, nu vă puteți şterge zâmbetul de pe faţă, iar oamenii vor deveni curioşi, aşa că pregătiți o explicaţie bună. Chiar dacă sunteți foarte ocupat la locul de muncă, astrele vă sfătuiesc să vă faceți timp pentru reflecţie, să vă încărcați bateriile şi să vă gândiți la ce este bine pentru dumneavoastră.  Un flirt ce pare nevinovat s-ar putea transforma într-o frumoasă poveste de dragoste.

Scorpion
Vă simţiți foarte bine, plin de energie şi dornic să începeți proiecte noi la locul de muncă. S-ar putea, însă, să puneți prea multă presiune ca să atingeți succesul. Viaţa socială este în plină ascensiune, folosiți-vă de asta pentru a vă atinge scopurile. Dragostea nu este prioritară în aceste zile, dar s-ar putea să vă revizuiți aşteptările.

Săgetător
La începutul săptămânii vă eliberați de o situaţie care vă împovăra! Aveți tendinţa să idealizați lucrurile şi să vreți mai mult, dar astrele vă sfătuiesc să nu uitaţi să fiți recunoscător pentru ce aveți. Vă simţiți mai încrezător decât de obicei, iar asta vă face să vă gandiți la planuri în carieră. Vă veți apropia tot mai mult de o persoană din anturaj. Deşi vi se pare că e o conexiune specială între voi, încercați să rămâneți cu picioarele pe pământ.

Capricorn
Este momentul să luați o decizie în ceea ce priveşte lărgirea orizonturilor. Poate fi vorba de acceptarea unei promovări, schimbarea unui loc de muncă sau începerea unor cursuri. Nu faceți nici o promisiune, decât dacă sunteți sigur că vă puteți ţine de ea. Iar dacă nu puteți răspunde la toate întrebările care vi se pun, recunoaşteți şi nu căutați să faceți pe atotştiutorul.

Vărsător
Este momentul potrivit să trăiți în conformitate cu aşteptările şi dorinţele dumneavoastră. Veți fi plin de satisfacţie la final. Spuneți ce aveți pe suflet, cereți ce vă doriți şi veți vedea cum totul va părea că funcţionează spre propria mulţumire. Simţiți nevoia să controlați totul, dar indiferent de situație, vi se vor întâmpla lucruri bune. Dacă vi se pare că viaţa este plictisitoare, dragostea îi va da un pic de strălucire.

Peşti
Viaţa socială pare să se îndrepte într-o direcţie nouă, pozitivă! Oamenii îşi doresc să îşi petreacă timpul în compania dumneavoastră, aşa că veți primi mai multe invitaţii ca niciodată. Veți scăpa de o problemă financiară, iar un proiect nou vă face să vă implicați mai mult la locul de muncă. În dragoste, aşteptările şi speranţele sunt uriaşe, pare imposibil să găsiți persoana visurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS