27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 4-10 septembrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 4-10 septembrie

Filmul Maze Runner: The Scorch Trials va fi prezentat în avanpremieră la Colours Cinema Craiova (Foto: cinemagia.ro)
Filmul Maze Runner: The Scorch Trials va fi prezentat în avanpremieră la Colours Cinema Craiova (Foto: cinemagia.ro)

Colours Cinema le propune şi în această săptămână craiovenilor un program de filme special, ce cuprinde pelicule de succes, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care vor rula în săptămâna 4-10 septembrie, precum şi programul proiecţiilor.

Maze Runner: The Scorch Trials – Labirintul: Încercările focului – AVANPREMIERĂ
Regia: Wes Ball
Cu: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Rose Humphrey, Ki Hong Lee, Aidan Gillen
Gen film: Acţiune, SF, Thriller
Durata: 130 minute

În „Labirintul: Încercările focului”, următorul capitol din saga „Labirintul”, Thomas (Dylan O’Brien) și prietenii săi din Luminiș se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Călătoria lor îi poartă la Scorch, un peisaj părăsit plin de obstacole inimaginabile. Împreună cu luptătorii din rezistență, locuitorii Luminișului se confruntă cu forțele superioare are organizației WCKD și descoperă planurile șocante pe care aceasta le are cu ei. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 21:10

Ricki and the Flash – AVANPREMIERĂ
Regia: Jonathan Demme
Cu: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer
Gen film: Dramă
Durata: 96 minute

Meryl Streep în rolul unui star rock ajuns la senectute, îşi dă seama că a venit vremea să lase în urmă deceniile de concerte explozive şi relaţii ultra-mediatizate şi să revină în sânul familiei de care s-a distanţat pe nesimţite. Faptul că fiul ei trece printr-un divorţ neplăcut este poarta de intrare în cercul copiilor şi al rudelor care o privesc iniţial cu neîncredere. Au ei ceva de învăţat de la sălbatica vocalistă şi viziunea ei cu totul specială asupra lumii? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 19:40

Mune, le gardien de la lune 3D – Mune: Gardianul lunii 3D – AVANPREMIERĂ
Regia: Benoît Philippon, Alexandre Heboyan
Cu: Omar Sy, Michael Gregorio, Izïa Higelin, Féodor Atkine, Benoît Allemane
Gen film: Animaţie
Durata: 85 minute

Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric. Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Film dublat:
Sâmbătă: orele 10:30; 14:20
Duminică: ora 10:30

The Transporter Refueled – Transporter: Moştenirea
Regia: Camille Delamarre
Cu: Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson, Anatole Taubman
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata: 96 minute

Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari şi tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleaşi trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul. Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna şi cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna şi acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanţi de persoane din Rusia. Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva tatăl în această cursă plină de acţiune de pe Riviera Franceză. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri- Duminică: orele 16:10; 17:45; 20:10; 22:10
Luni – Miercuri: orele 15:10; 16:45; 19:10; 21:10
Joi: orele 15:15; 15:50; 19:15

We Are Your Friends – Vibrează cu mine
Regia: Max Joseph
Cu: Zac Efron
Gen film: Dramă
Durata: 93 minute

Plasat în lumea muzicii electronice şi a vieţii de noapte de la Hollywood, filmul „Vibrează cu mine” îl surprinde pe Cole (Zac Efron), un tânăr şi entuziast DJ, în ambiţioasa lui încercare de a concepe o melodie care va revoluţiona industria muzicală. Toate acestea se schimbă în momentul în care îl cunoaşte pe James, un DJ cu experienţă, care îl ia sub aripa lui protectoare. Lucrurile se complică treptat, din momentul în care Cole se îndrăgosteşte de iubita lui James, Sophie. În timp ce relaţia amoroasă se intensifică, prieteniile sunt puse la încercare, iar tânărul trebuie să aleagă între iubire, loialitate şi destinul pe care şi l-a dorit. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Duminică: ora 19:40
Luni – Miercuri: ora 18:40
Joi: ora 17:45

Maya the Bee Movie 3D – Albinuţa Maya. Filmul 3D
Regia: Alexs Stadermann
Cu: Kodi Smit-McPhee, Noah Taylor, Coco Jack Gillies, Richard Roxburgh
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 89 minute

Albina proaspăt eclozată Maya este un mică furtună, care nu respectă regulile stupului. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă. Când Jeleul Regal este furat, viespile sunt suspectate și Maya este considerată complicea lor. Nimeni nu crede că ea este victimă inocentă și nimeni nu va sta alături de ea, cu excepția celui mai bun prieten al ei, bunul Willy. După o călătorie lungă și plină de evenimente către stupul viespilor, Maya și Willy vor descoperi curând adevăratul vinovat, iar cei doi prieteni se împrietenesc în cele din urmă cu ceilalţi locuitori din lunca luxuriantă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Film dublat:
3D: Vineri, Duminică: orele 12:30; 14:20; Sâmbătă: ora 12:30; Luni, Marţi: ora 13:20; Miercuri: ora 11:30; 13:20; Joi: ora 13:10
2D: Vineri – Duminică: ora 11:30

Hitman: Agent 47
Regia: Aleksander Bach
Cu: Zachary Quinto, Thomas Kretschmann, Rupert Friend, Hannah Ware
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata: 108 minute

Un nou film bazat pe celebra serie de jocuri. Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale. Cea mai recentă misiune a sa o are în centrul atenţiei pe Katia, o tânără ce fuge de o organizaţie extrem de puternică, Sindicatul. Ce nu ştie agentul este că partenera sa îl va face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut, aruncându-l în acelaşi timp într-un conflict nimicitor cu misteriosul Sindicat. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Duminică: orele 13:20; 18:10
Luni – Miercuri: orele 12:20; 17:10
Joi: ora 17:10

Vacation – Vacanţă cu peripeţii
Regia: Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley
Cu: Ed Helms, Charlie Day, Leslie Mann
Gen film: Aventuri, Comedie
Durata: 98 minute

Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Duminica, Joi: ora 21:40
Luni – Miercuri: ora 20:40

Southpaw  – Lovitură de stânga
Regia: Antoine Fuqua
Cu: Rachel McAdams, Naomie Harris, Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker
Gen film: Acţiune, Dramă, Sport, Thriller
Durata: 123 minute

Filmul despre box a fost lăudat pentru interpretarea extrem de convingătoare a lui Jake Gyllenhaal (posibil contracandidat la Oscar 2016 pentru Leonardo DiCaprio şi al său The Revenant). Actorul îl interpretează pe Billy Hope, un boxeur gata să dea totul în carieră. Viaţa sa perfectă se năruie deodată, iar Billy trebuie să o ia de la capăt, obţinând ajutor exact de unde nu se aştepta. O poveste despre soartă şi cât de fragil este totul în jurul nostru, chiar şi când avem o fantastică lovitură de stânga. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Duminică: ora 15:20
Luni – Miercuri: ora 14:20
Joi: ora 13:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS