17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pasiunea face parte din meniul zilei de astăzi. Planetele vă aduc în cale o mulţime de surprize plăcute şi situaţii neaşteptate. O atmosferă extrem de romantică în viaţa de zi cu zi vă va permite să scăpați de toate dubiile pe care le-ați avut până acum. Marte aduce afecţiune şi stabilitate în viaţa dumneavoastră, deci, calea de urmat e foarte clară.

Taur
Indiferent dacă sunteți singur sau într-o relaţie, Venus nu va fi foarte blând. Poziţia sa în opoziţie cu Luna vă va face extrem de nervos. Sunteți, de obicei, o persoană relaxată şi capabilă să îi facă pe ceilalţi să se simtă confortabil, însă astăzi nu reuşiți să vă exprimați aşa cum vă doriți. Dacă sunteți în fruntea unei echipe, o astfel de poziţie vi se potrivește ca o mănuşă astăzi.

Gemeni
Reușiți să recăpătați controlul asupra vieții sentimentale. Partenerul va avea o surpriză plăcută pregătită pentru dumneavoastră. Veți primi o mulțime de invitații dacă sunteți singur, așa că aveți grijă să faceți alegerea corectă. Sextilul dintre Mercur și Saturn va avea un impact asupra vieții profesionale.

Rac
Veți trece printr-un amalgam de stări. Veți fi foarte emotivă, serioasă, uşor stresată, şi vă puneți foarte multe întrebări legate de relaţia pe care o aveți. Dacă sunteţi singur, veți întâlni o persoană cu care este posibil să începeți o relaţie furtunoasă. La serviciu vă simţiți foarte motivat să vă îndepliniți sarcinile cât mai bine, cu cât mai mult profesionalism.

Leu
Încercați să vă lăsați purtat de intuiţie şi să trăiți momentul. Planetele au decis să vă aducă satisfacţii în toate domeniile vieţii şi o să vă simţiți împlinit. Vă așteaptă o zi plină de rezultate pe plan profesional. Vă simţiți motivat de toate oportunităţile de dezvoltare de care aveți parte la serviciu şi o să faceți tot ce este posibil pentru a profita de ele.

Fecioară
Majoritatea planetelor vă determină să vă trăiți viaţa exact aşa cum vă doriți. Partenerul va fi surprins de faptul că sunteți plin de iniţiativă şi că veți organiza o excursie doar pentru voi. La serviciu o să aveți foarte multe idei de finalizare a proiectelor.

Balanţă
Vă înţelegeți foarte bine cu cei din jur. Nu vă implicați prea mult, însă, fiindcă dacă sunteți prea drăguţ, s-ar putea să dați peste o persoană care vă acaparează. Aveți grijă la problemele de comunicare la locul de muncă fiindcă ceea ce spuneți s-ar putea să fie înţeles greşit. Uitați de îndoieli!

Scorpion
E indicat să vă ascultaţi partenerul în loc să încercați să-l dominați. Încercând să vă impuneți autoritatea, nu veți face decât să provocați dispute. Singur, e foarte posibil să vă îndrăgostiți iremediabil de cineva. Aveți o fire oportunistă şi ştiți ce trebuie să faceți pentru a ieşi la muncă în faţă într-un mod subtil.

Săgetător
Sunteți mulţumit cu ce aveți în momentul de faţă şi cu ce vă doriți pentru viitor în viaţa sentimentală. Sunteți pe deplin satisfăcut de partener pentru că amândoi aveţi aceleaşi aşteptări. Nu prea o să aveți spor la muncă din cauza unor probleme pe cere vi le face familia. Aveți prea multe lucruri de făcut şi nu reuşiți s-o scoateţi la capăt, iar asta e ceva ce vă oboseşte.

Capricorn
O zi dificilă pe plan sentimental. Totul e complicat şi cel mai mic comentariu creează dispute care vă fac foarte încăpăţânat. Aveți o stare mizerabilă mai toată ziua. Este o zi tensionată în general, însă nu disperați fiindcă lucrurile se îmbunătăţesc cu trecerea timpului. La serviciu sunteți foarte aglomerat.

Vărsător
Ca să vă simţiți bine trebuie să vă înconjurați de oameni şi lucruri frumoase. Sunteți dispus să explorați noi orizonturi chiar şi în privinţa dragostei. În relaţie căutaţi armonia cu partenerul, iar dacă sunteți singur, nici nu băgați în seamă persoanele care nu corespund rigorilor dumneavoastră. Dacă aveți o întâlnire importantă, încercați să o amânați pe mâine.

Peşti
Aveți posibilitatea să vă gândiți ce anume din trecut v-a împiedicat să aveți o viaţă personală înfloritoare. Vă dați seama că e momentul să luați măsurile necesare ca să fie altfel pe viitor şi asta nu va aduce decât lucruri bune. Trebuie să renunțaţi la persoanele cu care nu ați reuşit să încheiați parteneriate până acum şi să treceți mai departe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS