5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Aglomerarea de planete din semnul Leului se menţine, de aici şi dorinţa dumneavoastră exacerbată de a petrece mult timp de calitate, în compania persoanei iubite sau a copiilor. Este posibil să aveţi parte de un câştig neaşteptat, mai ales dacă acesta este bazat pe anumite speculaţii făcute recent. De altfel, primele zile ale acestei săptămâni vă vor aduce numai bucurii la care de mult nu mai visaţi.

Taur
Este timpul să descoperiţi cum toată bucuria pe care o simţiţi are o singură sursă: propriul suflet. Şi în familie lucrurile stau foarte bine, existând posibilitatea ca alt început să vă direcţioneze paşii către o nouă viaţă. Orice aţi dori să faceți pentru dumneavoastră începând cu această săptămână are sorţi de izbândă. Orice plan puneţi la punct va fi bine primit de către ceilalţi şi susţinut de cei în măsură să facă acest lucru.

Gemeni
Concentraţi-vă să terminați ceea ce aţi început. De îndată ce Marte va accesa energiile semnului zodiacal al Leului, modul în care vă comunicaţi părerile va suferi schimbări, în principiu benefice. Până atunci, însă, puneţi ţara la cale şi consolidaţi-vă, măcar pe plan mental, fundaţia pentru viitorul succes. Evitaţi să fiţi peste măsură de indulgent cu cei care nu merită acest gen de favoruri din partea dumneavoastră.

Rac
Puteţi greşi dacă nu sunteţi atent, supraestimându-vă puterile. De aici şi sfatul de a da dovadă de autodisciplină, imediat ce simţiţi că trebuie să acţionaţi pe negândite. Doar aşa veţi atrage bunăstarea în viaţă, necheltuind fără scop banii pe care aveţi toate şansele să îi primiţi. Ambiţia nu vă dă pace, amplificându-se din ce în ce mai mult.

Leu
Esenţial este să nu uitaţi de ceilalţi, în tot acest timp. Aveţi de partea dumneavoastră puterea şi înflăcărarea de care numai un adevărat nativ Leu este capabil, dar, uitând de cei care vă iubesc şi vă susţin, nu veţi fi altceva decât un rege strălucitor într-un regat al nimănui. Profitaţi de energiile acestei săptămâni pentru a vă demonstra generozitatea, ajutându-i pe ceilalţi să se ridice, fără a avea teamă că vă veţi pierde locul sau statutul.

Fecioară
Puteţi realiza tot ceea ce v-aţi propus, atâta timp cât intenţiile dumneavoastră sunt curate. O săptămână în care se pot evidenţia o multitudine de traume emoţionale de care aţi avut parte în trecut, care revin acum la suprafaţă pentru a vă ajuta să vă înfruntaţi temerile. Totuşi, prezenţa multor planete benefice în semnul zodiacal al Leului corespunde unei perioade în care sunteţi complet protejat şi nimic nu vă poate face rău.

Balanţă
Dacă aveţi nevoie de ajutor, indiferent în ce context, profitaţi de primele două zile ale acestei săptămâni pentru a-l cere – vă este garantat sprijinul. Protectorii dumneavoastră îşi fac datoria şi cei care vă sunt cu adevărat prieteni o să ştie de ce anume aveţi nevoie pentru a vă vedea visul cu ochii. Cu toate acestea, dacă nu aţi acordat ajutor sau clemenţă atunci când acestea v-au fost cerute, nu vă aşteptaţi să primiţi mai mult decât aţi oferit, de această dată.

Scorpion
Vă aflaţi atât de aproape de victoria finală… Indiferent ce intenţionaţi să faceți, nu cedați şi nu renunţați la luptă în aceste momente. Este o săptămână foarte încărcată, mai mult de evenimente bune decât rele, atât doar că veţi avea mult de muncă. Şi, pentru că Saturn încă se află prezent în semnul dumneavoastră solar, e posibil să fiţi obligat să duceți pe umeri o mare responsabilitate legată de familie.

Săgetător
În cazul în care doriţi să faceți anumite schimbări, nu acţionaţi în prima zi a săptămânii, în acest scop. Deşi atrageţi cu uşurinţă tot ceea ce vă doriţi, este de preferat să nu vă grăbiţi să culegeți ceea ce vi se oferă. Cântăriţi cu privirea şi abia apoi întindeţi mâna. Trăiţi o perioadă de timp în care parteneriatele au de suferit, motivul fiind exact ceea ce vă place cel mai mult: filosofia personală.

Capricorn
Subiectul care vă reţine atenţia este cel legat de finanţe. De preferat este să vă plătiţi toate datoriile, chiar dacă lucrurile nu par a fi în favoarea dumneavoastră, momentan. Sunt posibile separări, mai ales dacă în relaţiile dumneavoastră existau breşe sau conflicte mocnite. Nu vă îngrijoraţi, toţi cei care pleacă acum din viaţa dumneavoastră vor fi înlocuiţi de persoane cărora chiar le veţi fi drag şi vă vor fi mentori.

Vărsător
Trebuie să vă îndreptaţi atenţia către cei cu care formaţi parteneriate şi asocieri. Probabil situaţia financiară este cea care provoacă disensiuni între voi, de aici şi sfatul de a nu exagera atunci când încercaţi să vă impuneți punctul de vedere. Vestea bună este aceea că veţi avea parte de consilierea necesară pentru a vă duce la bun sfârşit planurile.

Peşti
Disciplina vă va fi de folos, în această săptămână. Desigur, răbdarea a fost şi va rămâne o calitate importantă a celor care vor să răzbească prin orice fel de vicisitudini ale vieţii. Atunci când sănătatea şi starea de bine devin cele mai importante bunuri pe care le aveţi, faceţi tot posibilul pentru a le păstra nealterate, ideal fiind să nu fiţi nevoit a ajunge în această situaţie. De aici şi sfatul de a nu exagera, de a nu vă enerva şi a nu ceda tensiunilor de moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS