12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ideal ar fi ca astăzi să vă rezolvați problemele, dar să nu uitați să vă și distrați. Diseară, cineva așteaptă să învețe de la dumneavoastră lucruri noi. Nu ezitați să împărtășiți din vastele cunoștințe pentru că vă va mulțumi cu vârf și îndesat. Veți primi vești de departe care vă vor încânta. Trebuie să acordați mai mult timp odihnei ca să evitați micile probleme de sănătate.

Taur
Atenţia sporită la detalii şi la acţiunile care au loc în jurul dumneavoastră este cheia succesului în această zi. Diseară, fiți pregătit să rezolvați cu ajutorul intuiţiei un mister pe care cineva vi l-a împărtăşit de curând. Vi se poate propune o afacere din care puteți câștiga bani rapid. Într-o relaţie, restabiliți un echilibru în anumite lucuri.

Gemeni
Veți vedea că starea romantică vă va ajuta atât în relaţiile cu cei din jur, cât şi în relaţia cu persoana iubită. Partenerul dumneavoastră vă face irezistibil şi e de acord cu tot ce-l puneți să facă. Faceți planuri îndrăznețe de viitor cu partenerul. Vă decideți să apăsați piciorul pe accelerație la locul de muncă și să vă apucați de proiectele mai dificile.

Rac
În dragoste, sunteți pasional și vă surprindeți partenerul în mod plăcut. Încercați să nu vă apucați astăzi de cât mai multe probleme. Mai mult ca sigur, nu veți reuşi să le rezolvați în cel mai scurt timp, aşa cum vă doriți. În schimb, pentru a vă păstra sănătatea şi a vă recupera voia bună, acordați-vă mai multe momente libere.

Leu
Planurile nepuse în practică şi proiectele neterminate vă vor da dureri de cap toată ziua. Amânarea lor în continuare va face ca lucrurile să se înrăutăţească. Dacă rămâneți pasiv vă veți afunda într-o grămadă de proiecte ce se vor aduna. Partenerul s-ar putea să vă impresioneze cu un cadou sau cu un gest de tandrețe.

Fecioară
Familia și prietenii vor aprecia dorința dumneavoastră de schimbare și micile ironii.  Aveți grijă însă și nu întindeți coarda. E posibil să aveți și surprize neplăcute. Aproape sigur veți avea parte de interacţiuni destul de plăcute în viaţa sentimentală.

Balanţă
Astăzi nu este tocmai o zi fastă pentru dumneavoastră. Toate problemele stau după câte un colţ, aşteptând să faceți o mişcare greşită pentru ca apoi să vină toate grămadă. Persoanele care au autoritate vor avea păreri diferite de cele pe care le susțineți. Realizați faptul că nimic nu e sigur în viaţă şi se pot întâmpla lucruri atunci când vă aşteptaţi mai puţin.

Scorpion
Dacă aveți copii, trebuie să vă petreceți timpul cu aceştia, ocupându-vă de unele probleme cu care cei mici se confruntă. Sunteți destul de rece şi brutal la serviciu şi nu ezitaţi să vă pedepsiți colaboratorii. Cu banii nu stați prea bine, dar în curând situația se va îmbunătăți. În dragoste, stăpâniți-vă impulsul de a face nebunii regretabile.

Săgetător
Veți cunoaște o persoană nouă azi. Abilitatea de comunicare dintre voi este puternică încă de la început și veți descoperi lucruri uimitoare unul despre celălalt. Aveți grijă de bani şi evitați riscurile financiare. Relaţia de cuplu poate fi îmbunătăţită dacă petreceţi mai mult timp împreună, departe de restul lumii.

Capricorn
Lucrați mai bine singur decât în echipă. Puteți avea ideea salvatoare pentru ceilalți. Posibilitățile pentru câștig vor fi accentuate în a doua parte a zilei. O persoană de sex opus apare în viaţa amoroasă şi vă dă senzaţia că merită încrederea dumneavoastră. Încercați să aflați ce principii are înainte de a vă implica.

Vărsător
Combativitatea este arma cea mai puternică în reuşita profesională. Vă confruntaţi însă cu o atmosferă ostilă la locul de muncă. Nu uitați că sentimentele de iubire trebuie exprimate, altfel ele pot crea o prăpastie. Este bine să vă încredeți în prieteni, însă nu duceți la extrem această încredere. Nu lăsați afecţiunea pentru ei să vă influenţeze conduita.

Peşti
Faceți un pas semnificativ înainte, primul dintre cei mulţi care vor urma. La serviciu, relația cu colegii este puțin tensionată. Nici cu sănătatea nu stați prea bine. De fapt, momentele minunate de care vă bucurați sunt atât de intense, încât uitaţi de totul în jur şi vă concentrați asupra fiinţei iubite. Proiectele la care lucrați întârzie să se finalizeze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS