12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Urmează nişte zile foarte bune mai ales în plan social. Invitaţiile la chefuri, evenimente şi ieşiri la iarbă verde se ţin lanţ şi de participarea la aceste întruniri poate depinde şi o şansă profesională. În privinţa jobului, intervine o dorinţă puternică de schimbare, alimentată şi de câteva discuţii neplăcute cu superiorii. În dragoste, singuri veți fi tentat să vă uitați spre trecut şi să luați legătura cu o iubire mai veche.

Taur
În zilele care urmează veți avea un singur punct de interes, asupra căruia vă veți concentra toată energia: banii. Veți alerga în toate părţile, veți face ore suplimentare, veți căuta chiar un nou job. Totul rămâne în plan secund, chiar şi dragostea. Veți fi prea ocupat ca să observați reproşurile mute ale partenerului şi nici prin cap nu  vă trece că vă aşteaptă o discuţie cam neplăcută la sfârşitul săptămânii.

Gemeni
Săptămâna va fi dedicată călătoriilor. Toate proiectele care implică deplasări vor fi favorizate de astre. Profesional, vor exista nişte dispute cu colegii şi acest lucru vă va pune într-o lumină proastă în faţa şefilor. Relaţiile cu familia vor fi şi ele destul de încordate din cauza unor veşti proaste legate de sănătate. Cu dragostea însă se poate spune că stați cel mai bine din tot zodiacul în această perioadă.

Rac
Veți demonstra, în sfârşit, că sunteți în stare să faceți ceva fără să vă răzgândiți şi să ezitați de o mie de ori. Veți fi solicitat să participați la un important proiect profesional şi veți avea ocazia să vă demonstrați competenţa. Trebuie doar să aveți curaj şi să nu mai puneți întotdeauna răul înainte. În dragoste, veți avea câteva discuţii mai aprinse cu partenerul de cuplu.

Leu
Faceți ce faceți şi tot la bani ajungeți cu gândul. Calcule peste calcule, planuri de cheltuieli pe care nu reuşiți să le respectați, zile de economii la sânge urmate de altele în care aruncați banii cu ochii închişi nimic bun nu poate ieşi din asta. Depinde doar de ambiţie să vă puneți finanţele în ordine. Totuşi, nu vă puteți plânge că soarta vă stă împotrivă: un prieten vă oferă un împrumut deosebit de avantajos.

Fecioară
Veți începe săptămâna cu schimbări de planuri. Veți renunţa la un proiect în privinţa căruia ezitați şi veți lua noi decizii. Acestea se referă atât la planul sentimental, cât şi la cel financiar. În dragoste, veți pune problema într-un mod tranşant (abordare care vă caracterizează): nu este loc de compromisuri, ori e albă, ori e neagră. Intransigenţa vă poate periclita relaţia, dar, în acest moment, chiar nu vă pasă.

Balanţă
Începeți săptămâna cu dreptul, remarcându-vă la serviciu într-o situaţie de criză. Vă puteți aştepta la o mărire de salariu, sau măcar la nişte laude din partea şefilor. Veşti bune şi în ceea ce priveşte finanţele: veți reuşi să recuperați nişte datorii sau să decontați nişte cheltuieli însemnate. Ceva mai prost stați cu dragostea, pentru că atitudinea indiferentă a partenerului vă va da motiv de insomnii.

Scorpion
Veți avea o perioadă cam tensionată pe plan social. Nişte bârfe din anturaj vă vor afecta imaginea şi veți izbucni unele conflicte cu prietenii. E bine să vă apărați punctul de vedere şi să puneți capăt zvonurilor false. Nici relaţia de cuplu nu va fi ferită de şocuri, pentru că partenerul poate descoperi o mică indiscreţie amoroasă. Vă simţiți copleşit de toate aceste tulburări, dar e bine să vă calmați şi să luați lucrurile pe rând.

Săgetător
Săptămâna este foarte încărcată pe plan social, dar acest lucru nu vă va mulţumi. Veți întâlni multe persoane antipatice sau veți fi puşi în situaţii jenante. Noroc de prezenţa de spirit care vă va ajuta să ieșiți din toate încurcăturile cu imaginea neșifonată. În dragoste, veți trece prin nişte emoţii intense, pentru că ceva din comportamentul partenerului vă va stârni gelozia. Nici cu banii nu veți sta foarte bine, pentru că veți cheltui mult şi numai pe lucruri inutile.

Capricorn
Capricornii, consideraţi nişte zgârciţi patologici, veți dovedi contrariul în săptămâna care urmează. Veți cheltui mult pentru dumneavoastră şi pentru cei dragi, vă veți satisface multe capricii, vă veți spori confortul, veți face cadouri. Aceste cheltuieli nu vor fi nesăbuite, pentru că veți şti exact unde s-a dus fiecare bănuţ şi astfel veți păstra controlul asupra situaţiei.

Vărsător
Nu veți avea o săptămână prea incitantă, ci mai degrabă una calmă, punctată de câteva momente plăcute. Un semn de la o fostă iubire va măguli orgoliul chiar şi celor mai fideli şi, dacă veți şti să fiți discreţi, nu veți avea nici discuţii cu partenerul. La job, o mică recompensă pentru un efort mai deosebit vă va face să vă simțiți apreciaţi. Partea financiară nu va fi chiar atât de mulţumitoare, dar, dacă veți strânge puţin cureaua, nu vă veți da bugetul peste cap.

Peşti
Pentru Peşti, săptămâna începe cu un mic conflict profesional care vă va indispune şi vă va face iritabili. Noroc de partenerul de cuplu care va şti să vă readucă zâmbetul pe buze, pentru că, în privinţa iubirii, veți avea o săptămână excelentă. De aceea veți reuşi să lăsați toate supărările la o parte şi să dedicați mai mult timp relaţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS