17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 24-30 iulie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 24-30 iulie

(Foto: cinemagia.ro)
(Foto: cinemagia.ro)

Colours Cinema a anunţat filmele pe care le vor putea urmări cinefilii din Craiova în următoarea perioadă. Iată care sunt producţiile cinematografice care vor rula în săptămâna 24-30 iulie, precum şi programul proiecţiilor.

Mission: Impossible – Rogue Nation – Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă – AVANPREMIERĂ
Regia: Christopher McQuarrie
Cu: Ving Rhames, Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner, Paula Patton
Gen film: Acţiune, Aventuri
Durata: 130 minute

Odată cu dezmembrarea unității IMF și cu Ethan (Tom Cruise) rămas fără sprijin oficial, echipa se confruntă acum cu o rețea de agenți extrem de bine pregătiți numită Sindicatul. Acești agenți operativi sunt deciși să creeze o nouă ordine mondială printr-o serie de atacuri teroriste din ce în ce mai agresive.
Ethan își adună echipa și își unește forțele cu Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), agent britanic renegat, care e posibil să fie membră a Națiunii Secrete, sau poate nu… Așa începe cea mai imposibilă misiune de până acum a lui Ethan Hunt. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: orele 18:40; 21:10

Pixels 3D – Pixels: O aventură digitală 3D
Regia: Chris Columbus
Cu: Peter Dinklage, Michelle Monaghan, Kevin James, Adam Sandler
Gen film: Acţiune, Animaţie, Comedie, SF
Durata: 105 minute

Când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, preşedintele Will Cooper (Kevin James) apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umană. Cu ajutorul altor împătimiţi ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va înfrunta extratereştrii, iar de priceperea sa depinde însuşi viitorul umanităţii. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri: ora 19:20
Joi: ora 16:30

Trainwreck – O tipă… dezastru
Regia: Judd Apatow
Cu: Vanessa Bayer, Devin Fabry, Brie Larson, Amy Schumer
Gen film: Comedie
Durata: 122 minute

Comedia lui Judd Apatow are în centrul atenţiei o tânără (Amy Schumer) cu o deosebită aversiune pentru responsabilitate. Ea îşi dă seama că obiceiurile ei nu foarte constructive nu o vor ajuta pe termen lung, prin urmare încearcă să se schimbe. Oare întâlnirea cu un simpatic necunoscut (Bill Hader) să o ajute să se menţină pe calea cea bună? În acest prim film al lui Judd Apatow la care regizorul nu a scris şi scenariul mai apar Tilda Swinton, Daniel Radcliffe şi Marisa Tomei. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri până Duminică, Marţi, Miercuri: ora 21:10
Luni: ora 18:45
Joi: ora 21:30

Ant-Man 3D – Omul-Furnică 3D
Regia: Peyton Reed
Cu: Paul Rudd, Judy Greer, Hayley Atwell, Evangeline Lilly
Gen film: Acţiune, SF
Durata: 118 minute

Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
3D: Vineri până Miercuri: orele 21:30 ; Joi: ora 14:15
2D: Vineri până Duminică, Marţi, Miercuri: orele 12:00; 16:30; Luni: ora 12:00; Joi: orele 12:00; 16:50

Magic Mike XXL
Regia: Gregory Jacobs
Cu: Matt Bomer, Kevin Nash, Elizabeth Banks, Channing Tatum, Adam Rodriguez
Gen film: Comedie, Dramă, Muzical
Durata: 115 minute

„Magic Mike XXL” reia povestea lui Mike, la trei ani după ce a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper. După îndelungi insistenţe, acesta acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflată acum în pragul eşecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregăti un show senzaţional, în care legendarul Magic Mike va străluci din nou în lumina reflectoarelor. În drumul către grandioasa reprezentaţie, Mike şi colegii lui cunosc noi personaje, redescoperă vechi prietenii şi învaţă mişcări surprinzătoare,care le-ar putea schimba radical viitorul. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri până Duminică, Marţi, Miercuri: ora 18:50
Luni: ora 16:30
Joi: ora 19:10

Minions 3D – Minionii 3D
Regia: Kyle Balda, Pierre Coffin
Cu: Sandra Bullock, Jon Hamm, Pierre Coffin
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durata: 85 minute

Simpaticii aghiotanţi ai lui Gru, transformaţi în favoriţii copiilor de cele două filme Despicable Me, au parte de o animaţie dedicată lor! Aflăm că minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloşi ai istoriei. Doar că mulţi stăpâni şi-au aflat sfârşitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceştia rămân singuri şi neconsolaţi… Totul pare a se rezolva când minionul Kevin dă peste Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a cărei ambiţie e nemăsurată: vrea să conducă peste întreaga lume şi să devină prima super-ticăloasă din istorie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 13:00 – film dublat; ora 17:20 – film subtitrat
Sâmbătă – Duminică: orele 11:00; 13:00 – film dublat; ora 17:20 – film subtitrat
Luni până Miercuri: ora 13:00 – film dublat; ora 17:20 – film subtitrat
Joi 12:30 – film subtitrat

Terminator: Genisys 3D
Regia: Alan Taylor
Cu: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 119 minute

Terminator 5 va fi o cursă infernală pentru John Connor, care va ajuta forţele militare din trecut să lupte împotriva roboţilor care au găsit o cale de a transporta înapoi în timp şi alte maşinării de calibru mai mare. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri: ora 15:00

Ted 2
Regia: Seth MacFarlane
Cu: Seth MacFarlane, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried
Gen film: Comedie
Durata: 114 minute

În noul film al lui Seth MacFarlane buclucaşul urs de pluş trebuie să dovedească în instanţă că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. Noua aventură a lui Ted şi a prietenului său uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicaţi şi în accidente de tot felul şi urmăriri pe viaţă şi pe moarte. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri: ora 14:20
Joi: ora 14:40

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS