12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Treceți printr-o perioadă mai încordată în relaţia de cuplu. Vă place să fiți întotdeauna în centrul atenţiei, dar acum vă veți simţi eclipsaţi de partener pe plan social şi chiar veți intra într-o competiţie mută care nu-şi are locul într-o relaţie de dragoste. E recomandat să fiți ceva mai modeşti şi să vă bucurați de succesele partenerului. Pe plan financiar, norii negri se ridică şi se întrevăd nişte perspective frumoase.

Taur
Deşi sunteți, de regulă, stabili ca toate semnele de pământ, veți fi tentaţi în următoarele zile să flirtați şi să căutați confirmarea sex-appeal-ului la alte persoane decât partenerul de cuplu. Dacă nu sunteți atenţi, vă veți da singuri foc la valiză. La job, ar fi bine să nu faceți exces de zel, ci doar să vă urmați programul. Eforturile suplimentare nu vă vor fi răsplătite, ba chiar veți fi bănuiţi că încercați să obţineți ceva.

Gemeni
Pentru dumneavoastră, urmează o perioadă cu multe provocări pe plan profesional. Veți avea de dat teste, de susţinut interviuri, de prezentat proiecte. În ciuda firii relaxate, veți trece prin emoţii care v-ar putea afecta munca. În dragoste, totul merge cum nu se poate mai bine, partenerul vă va dovedi încă o dată că vă sprijină necondiţionat. Un cadou de la persoana iubită vă va însenina un pic săptămâna.

Rac
Săptămâna debutează cu nelinişti pe plan financiar. Datorii, facturi restante, taxe, toate se vor acumula şi vă vor da impresia că n-o s-o mai scoateți niciodată la capăt. N-ar trebui să fiți deprimat din acest motiv, pentru că veți face rost de bani în următoarele zile şi veți rezolva totul în timp util. Sentimental, stați probabil cel mai bine dintre toate semnele zodiacului.

Leu
Vă aşteaptă, din păcate, o perioadă cam grea sub toate aspectele. Nişte necazuri financiare neprevăzute vă vor da planurile de vacanţă peste cap. Banii vor fi preocuparea principală în următoarele zile şi vă veți vedea silit să strângeţi cureaua. Gândul schimbării nu vă dă pace: schimbare de job, schimbare de partener, schimbare de planuri. Să mai aşteptați, pentru că nu e bine să luați decizii sub presiunea problemelor care se ivesc.

Fecioară
Veți avea o perioadă extrem de încărcată: vi se vor da o mulţime de sarcini profesionale dificile şi vi se va cere să vă demonstrați capacităţile. Dacă se achită onorabil de aceste îndatoriri, pot spera în curând la o mărire de salariu. Apar probleme legate de locuinţă: mutări, taxe sau mici accidente casnice. Ar fi bine să cereți ajutorul prietenilor şi nu să încercați să faceți totul singure.

Balanţă
Veți fi cam nemulţumiți de cum decurge relaţia de cuplu. Veți fi tentate să vă copleşiți partenerul cu reproşuri, să vă plângeți încontinuu de toate nimicurile şi chiar să cereți un time-out. Problema nu e la partener, ci la dumneavoastră. E nevoie de mai multă toleranţă şi relaxare, dacă vreți să vă păstrați relaţia. La job, ar fi bine să vă concentrați energia asupra unui singur obiectiv, nu să vă împărțiți în mai multe direcţii.

Scorpion
Ocazii nesperate mai ales în profesie. Nu veți fi nevoiţi să căutați, pentru că vă vor bate oportunităţile la uşă. Cineva a remarcat performanţele şi vrea să vă ofere o şansă. Nu e bine însă să vă tulbure apele la jobul actual până nu verifică bine cât de consistente sunt aceste noi oferte. În dragoste, atenţie mare la semnele de Foc: un Berbec, Leu sau Săgetător vor încerca să facă din Scorpioni jucăria lor.

Săgetător
Această săptămână nu se poate spune că e bună, dar nici că e rea. Şi în nici un caz că e mediocră. Veți primi veşti foarte proaste, compensate de altele foarte bune, un adevărat carusel emoţional. O decepţie în dragoste va fi urmată de întâlnirea unei persoane deosebite. Nişte momente de singurătate dureroasă vor fi înlăturate de vizita unui prieten bun. Pierderea (sau furtul) unui obiect de valoare va fi compensată de o sumă de bani la care nu vă aşteptați.

Capricorn
Astrele sunt iarăşi generoase în ceea ce vă priveşte. Veți reuşi să duceți la îndeplinire tot ce vă puneți în gând în aceste zile. În dragoste, surprizele plăcute se ţin lanţ şi toate conflictele sunt lăsate în plan secundar (doar temporar, din păcate). La job, veți da dovadă de mai multă deschidere şi comunicativitate, ocazie cu care veți afla nişte informaţii preţioase.

Vărsător
Săptămâna va fi una destul de confuză în privinţa planurilor de viitor. Din toate părţile se ivesc atât oportunităţi, cât şi piedici. Vă va fi greu să vă alegeți drumul singuri, de aceea e recomandat să ascultați sfaturile celor care vă vor binele. Veți avea o perspectivă mai clară la sfârşitul perioadei. În dragoste, sunt avantajaţi numai cei care se află deja în relaţii stabile. Singur, ar fi bine să vă concentrați pentru moment asupra celorlalte aspecte ale vieţii.

Peşti
Treceți printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Veți simţi că ați găsit, în sfârşit, ceea ce căutați, iar pentru cei cu relaţii stabile se va pune chiar problema căsătoriei. Nici de bani nu vă veți putea plânge: încet şi sigur, vă veți atinge scopurile. Săptămâna va fi întunecată de necazurile unei persoane foarte apropiate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS