17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Trebuie să acţionați cu prudenţă maximă şi să nu vă asumați riscuri, oricât de tentante ar fi propunerile pe care le primiți. Achitarea unor datorii mai vechi revine în actualitate şi, chiar dacă cheltuiți ultimii bani, ar fi bine să nu le mai amânați. Sunteți impresionat de vorbe frumoase şi gesturi tandre şi cea mai mică urmă de răceală vă va face agresiv.

Taur
Vă hotărâți în ultimul moment să amânați o întâlnire de afaceri, e o mişcare inteligentă, ţinând cont că partenerii nu erau demni de încredere. Se prevede o împăcare cu o persoană de sex opus cu care sunteți în conflict. O femeie mai tânăra vă face o surpriză plăcută sau vă facilitează o afacere.

Gemeni
Chiar dacă lucrurile merg bine din toate punctele de vedere, este bine să ştiți de unde să începeți, dar, mai ales, unde să vă opriți. Nişte acte a căror soluţionare v-a făcut probleme mai mult timp se vor rezolva în cele din urmă. Nu este exclus chiar să vă îndrăgostiți. Încercați să scăpați de rutină pentru a reuşi să-l impresionați cumva pe partener.

Rac
Toate bătăliile din această zi le veți câştiga dacă apelați cu încredere la simţul estetic. Fiți cât mai diplomat şi rafinat în exprimare. Aprecierile la adresa dumneavoastră vor fi evidente. Sunt favorizate exerciţiile şi eforturile depuse în vederea înfrumuseţării propriei persoane, dar şi a interioarelor. E posibil să fie nevoie să supliniți lipsa unui coleg.

Leu
Ar fi greu de spus dacă te aşteaptă o zi armonioasă. Nervii vor fi testaţi de comentariile la adresa modului de a vă comporta. Acum se va testa zicala: prietenul la nevoie se cunoaşte. Pe celelalte planuri vă veți simţi un pic pierdut deoarece nu veți şti exact ce anume să faceți la momentul potrivit.

Fecioară
Reacţionați fără a ţine cont de consecinţe. Urmează o zi a scadențelor în care vă arătaţi mult prea uşor simpatia sau antipatia pentru cei din jur. Dacă vă confruntaţi cu greutăţi cărora nu le dați de capăt, acestea sunt cauzate de neîndeplinirea proiectelor propuse de-a lungul anului. Într-o relaţie, atitudinea va fi foarte bună.

Balanţă
Veți constata că în unii prieteni sau cunoştinţe nu puteți avea încredere. Păstraţi-vă doar pentru dumnravoastră problemele personale. Vă descurcați foarte bine în activităţiile ce implică copii sau îngrijirea lor. Fiind îngrijorată de starea carierei, nu veți avea prea mult timp să investiți pe partea sentimentală.

Scorpion
Ziua de azi va însemna pentru dumneavoastră un pas foarte important în viaţă, întrucât există şanse să vă decideți în privinţa logodnei sau chiar a căsătoriei cu persoana iubită. Dificultăţile vă pot apropia de partener. Aveți parte de o foarte bună comunicare cu familia. Decideți să fiți mai pragmatic şi relaxat pe plan profesional.

Săgetător
Frământările se datorează pregătirilor pe care trebuie să le faceți, într-un timp scurt, pentru plecarea într-o călătorie. Este recomandabil, totuşi, să analizați dacă timpul de care dispuneți este suficient pentru ducerea la bun sfârşit a angajamentelor pe care vi le-ați asumat şi pentru plecarea în vacanţă.

Capricorn
Nu vă strică o mică evadare din mijlocul problemelor care parcă nu se mai termină niciodată, mai ales că astăzi aveți şansa să cunoaşteți o persoană mai în vârstă, care vă va face o propunere tentantă cu privire la petrecerea unui concediu. Pentru a vă distra cât mai bine, petreceți mai mult timp alături de familie şi prieteni.

Vărsător
Vă simţiți frustrat sentimental, însă refuzați să vă complaceți în unele probleme. Încercați să vă faceți calculele cu stricteţe şi nu ezitați să cereți ajutorul unui prieten. Este recomandabil să nu aşteptaţi obţinerea unui profit imediat, investiţia fiind de durată. Duminică veți primi de la un prieten o invitaţie la o petrecere de sfârşit de săptămână.

Peşti
Optimismul pe care îl aveți în această zi vă ajută să treceți cu uşurinţă peste toate grijile cotidiene. În partea a doua a zilei, veți fi dispus să vă faceți planuri amănunţite în legătură cu petrecerea serii alături de o persoană dragă. Colegii şi superiorii nu vor ezita să vă marginalizeze pentru că veți părea prea distras la birou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS