16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBoşca Mihaela, în competiţia internaţională Miss Exclusive of the World 2014 din Izmir

Boşca Mihaela, în competiţia internaţională Miss Exclusive of the World 2014 din Izmir

În urmă selecţiei naţionale Miss Exclusiv România 2015, organizată în capitală de către agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Exclusive of the World în ţară noastră, Boşca Mihaela a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Exclusive of the World 2015, competiţie care se desfăşura în acest an în Turcia în perioada 27 iulie – 17 august 2015. Marea finală va avea loc în Amfiteatrul antic din Ceşme, în dată de 15 august, fiind transmisă în direct de către postul TV8. În Competiţie vor participa 50 de ţări.

Mihaela are 23 de ani, 1.78 m înălţime, dimensiuni 89-60-91 şi este născută în Sighetul Marmaţiei, este absolventă a Facultăţii de litere profil română-franceză din cadrul Universităţii de Nord Baia Mare şi este la prima să experienţă internaţională de acest gen.
„Ocazia de a participa la o competiţie internaţională de frumuseţe este un privilegiu, o onoare dar în acelaşi timp presupune şi o mare responsabilitate. Într-o asemenea competiţie nu te prezinţi doar pe ţine, ci reprezinţi ţară în care te-ai născut, ţară care te-a format, locul de unde ai luat tot ce porţi în suflet toată viaţă. În cazul meu, voi reprezenta o Românie frumoasă, cu o mare valoare culturală, istorică şi etnofolclorică, o ţară care are multe de spus şi de arătat. Din acest motiv, nu îmi va fi deloc greu să insuflu tuturor spectatorilor şi telespectatorilor care vor urmări această competiţie, un sentiment plăcut legat de România şi dorinţa de a o vizită. Această oportunitate pentru mine personal este un examen, un test de maturitate, o şansă de a mă vedea ce fel de român sunt, cât am învăţat de-a lungul anilor şi cât pot să transmit şi altora mai departe.” – a declarat Mihaela Boşca – Miss Exclusive Of The World România 2015.
Toţi românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Mihaelei din perioada 27 iulie – 17 august 2015 din Turcia vizitând pagină să oficială de Facebook „Miss Exclusiv România”- http://www.facebook.com/miss.exclusiv.românia.fan.page – pagină unde vor putea vota România şi vor putea vedea cele mai noi şi mai fierbinţi poze postate zilnic. Avem nevoie de cât mai multe like-uri pe pagină de facebook din partea românilor pentru a o susţine pe Mihaela în cursa pentru câştigarea coroanei Miss Exclusive of the World 2015! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din Turcia!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS