14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă grăbiți să faceți investiții, mai ales în această perioadă. Diseară, cineva așteaptă să învețe de la dumneavoastră lucruri noi. Nu ezitați să împărtășiți din vastele cunoștințe pentru că vă va mulțumi cu vârf și îndesat. Sentimentele evoluează încetul cu încetul şi începeți să vedeți lucrurile diferit, formându-vă o perspectivă cu totul schimbată.

Taur
Trebuie să vă faceți planuri pentru a vă petrece timpul cu cei dragi. Ar fi bine să aveți în vedere călătoriile împreună cu familia. Va fi o unealtă bună pentru a vă realiza propriul plan. Într-o relaţie, restabiliți un anumit echilibru în anumite lucruri.  Nu uitați să-i demonstrați partenerului dumneavoastră cât de mult țineți la el.

Gemeni
Petreceți mai mult timp cu cei dragi practicând activități fizice. Discuțiile inutile nu vor duce decât la conflicte. Dacă sunteți singur, e o zi ideală în care să vă încercați norocul. Vă decideți să apăsați piciorul pe accelerație la locul de muncă și să vă apucați de proiectele mai dificile. Păstraţi-vă calmul și nu uitați că timpul vindecă rănile.

Rac
Stați cât mai departe de probleme și nu evitați adevărul. Încercați să nu vă ocupaţi astăzi de cât mai multe probleme. Mai mult ca sigur, nu veți reuşi să le rezolvați în cel mai scurt timp, aşa cum vă doriți. În schimb, pentru a vă păstra sănătatea şi a vă recupera voia bună, acordați-vă mai multe momente libere.

Leu
Un membru al familiei mai în vârstă este posibil să vă propună un proiect mai complicat. Amânarea lor în continuare va face ca lucrurile să se înrăutăţească. Dacă rămâneți pasiv, vă veți afunda într-o grămadă de proiecte ce se vor aduna. Din punct de vedere sentimental, aveți impresia că sunteți blocat.

Fecioară
Vă veți bucura de compania celorlalți și veți veni în contact cu un partener ideal dacă ieșiți în oraș. Aproape sigur veți avea parte de interacţiuni destul de plăcute în viaţa sentimentală. Fiți atent, nu ezitați și acționați după cum vă dictează instinctul. Veți avea doar de câștigat. Un superior vă va proteja pentru că vă știe adevăratul potențial.

Balanţă
O legătură romantică neașteptată se va transforma într-un angajament serios.  Toate problemele stau după câte un colţ, aşteptând să faceți o mişcare greşită pentru ca apoi să vină toate grămadă. Fiți atent la ceea ce ziceți şi, mai ales, la cine aude ceea ce ziceți. Realizați faptul că nimic nu e sigur în viaţă şi se pot întâmpla lucruri atunci când vă aşteptaţi mai puţin.

Scorpion
Dați dovadă de spirit creator atunci când lucrați și nu ezitați să vă expuneți ideile. Sunteți destul de rece şi brutal la serviciu şi nu ezitaţi să dați vina şi să vă pedepsiți colaboratorii. Ca să scăpați de rutină vă puteți face un program diferit de cel obişnuit, puteți începe un nou hobby.

Săgetător
La serviciu aveți parte de succes datorită tenacităţii dumneavoastră. Puteți conta și pe colegi pentru a găsi o soluţie eficientă. Aveți grijă de bani şi evitați riscurile financiare. Vă gândiți să mai faceți niște achiziții. Relaţia de cuplu poate fi îmbunătăţită dacă petreceţi mai mult timp împreună, departe de restul lumii.

Capricorn
Veți avea o discuție cu cei care vă pot ajuta sa vă realizați obiectivele.  Situaţia financiară se îmbunătăţeşte. O persoană de sex opus apare în viaţa amoroasă şi vă dă senzaţia că merită încrederea dumneavoastră. Încercați să aflați ce principii are înainte de a vă implica. Buna dispoziție pe care o afișați la serviciu atrage simpatia colegilor și colaboratorilor.

Vărsător
Combativitatea este arma cea mai puternică în reuşita profesională. Vă confruntaţi însă cu o atmosferă ostilă la locul de muncă. Puteți face schimbări în casă care vor fi în beneficiul tuturor celor care locuiesc acolo.  Este bine să vă încredeți în prieteni, însă nu duceți la extrem această încredere.

Peşti
Faceți un pas semnificativ înainte, primul dintre cei mulţi care vor urma. De fapt, momentele minunate de care vă bucurați sunt atât de intense încât uitaţi de tot în jur şi vă concentrați asupra fiinţei iubite. Chiar dacă anumite lucruri nu vă convin, ar fi bine să nu faceți atâta caz, pentru că ați putea pierde sprijinul celor care vă ajută când aveți nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS