21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Evitați să vă risipiți energia în toate părţile. În echipa în care lucrați sunteți o adevărată sursă de idei. Chiar şi sugestiile cele mai îndrăzneţe sunt acceptate. Vă schimbați starea de spirit foarte des, iar cei dragi cu greu vă mai pot înţelege. Nu duceți lipsă de inspiraţie la muncă, însă veți fi prea împrăştiat pentru a putea profita de ea.

Taur
Trebuie să aveți grijă să tratați obiectiv situaţiile şi persoanele din jur. Există posibilitatea să vă lăsați înşelat de unele aparenţe şi să faceți erori de judecată a persoanelor şi lucrurilor. Vă organizați timpul în aşa fel încât să stați mai mult cu familia. Acest lucru nu vă împiedică să vă achitaţi de celelalte responsabilităţi.

Gemeni
Nu trebuie să fiți dezolat dacă întâlniți la serviciu unele mici dificultăţi şi nici dacă vă simţiți contrariat. Acestea vă vor servi ca rampă de lansare pentru un nivel mai înalt şi vă vor ajuta în ceea ce priveşte experienţa. Trebuie să vă menajați şi să evitaţi să faceți mişcări sau activităţi care implică folosirea musculaturii.

Rac
Totul merge bine în domeniul sentimental. Sunteți fericit şi primiți afecţiunea de care aveți nevoie. Dacă sunteți implicat într-o relaţie, vă faceți planuri pentru viitorul cuplului, bazate pe elemente solide. Afacerile şi tranzacţiile financiare importante sunt nerecomandate, dacă simţiți că acţionați la primul impuls. Este mai bine să aşteptaţi o vreme.

Leu
La locul de muncă trebuie să vă organizați foarte atent activitatea. Dacă nu pregătiți lucrările suficient de riguros, vor apărea câteva erori. Găsiți soluţii la problemele familiale cu care vă confruntaţi. Nu uitați să vă consultaţi cu cei dragi, înainte de a lua o decizie. Nu aveți parte de o zi foarte uşoară la locul de muncă.

Fecioară
Este o zi productivă la locul de muncă. Aveți nişte iniţiative foarte utile şi vă faceți nişte relaţii care vă pot ajuta. Aveți şansa să încheiați o afacere importantă sau să obţineţi profituri apreciabile. Nu neglijați oportunităţile care vă ies în cale. În viaţa de familie, confictele în care sunteți prins pot fi spulberate dând dovadă de toleranţă.

Balanţă
Aveți senzaţia că ați atins un scop foarte important, care vă ajută să vă reconstruiți încrederea. Influențele lui Pluto vă fac mai cheltuitor ca de obicei. Din fericire, vă echilibrați situaţia financiară făcând unele tranzacţii interesante. Situaţia profesională cunoaşte progrese importante. Sunteți promovat sau vă luați un angajament care este avantajos pentru dumneavoastră.

Scorpion
În viaţa particulară aveți multe şanse să vă simţiți împlinit. Optimismul şi comunicarea vă fac foarte atractiv pentru persoanele din jur, mai ales în cercul de prieteni. Sunteți înconjurat de persoanele dragi şi încheiați ziua într-o notă optimistă. Nu ezitaţi să le cereți superiorilor o mărire de salariu cu prima ocazie.

Săgetător
Acordați prioritate vieţii sentimentale. Faceți tot ce se poate pentru o mai mare stabilitate a relaţiei cu persoana iubită. Sunteți mai afectuos şi conferiți un iz de senzualitate cuplului. Rezultatele sunt excelente. Anturajul familial vă pare cam prea curios. Cu cât încearcă să se amestece în treburile dumneavoastră, cu atât deveniți mai închis.

Capricorn
Puneți pe primul plan confortul familial. Se pune problema schimbării locuinţei şi chiar a oraşului, în scopul îmbunătăţirii nivelului de trai. Viaţa  sentimentală nu e deloc plictisitoare, iar dacă sunteți într-o relaţie, lipsa de entuziasm îl va deranja pe partener. O idilă începe să ia forma unei relaţii stabile şi mai concrete.

Vărsător
Viaţa profesională decurge într-un mod armonios. Trebuie doar să aveți grijă să evitaţi un conflict cu un coleg. Este ceva lipsit de gravitate, însă care totuşi vă afectează. Saturn vă aminteşte că trebuie să aveți un program regulat şi să încercați să vă cultivați calmul. Mâncați la ore fixe şi nu neglijați exerciţiile fizice.

Peşti
Sunteți în măsură să luați nişte decizii corecte în privinţa gestionării banilor. Vă fructificați resursele materiale într-un mod abil. Sunteți într-o bună formă fizică. Prin urmare, nu are rost să vă mai neliniştiți şi să vă faceți tot felul de gânduri. Visați la un statut înalt la locul de muncă şi aveți mijloacele necesare pentru a vă realiza ambiţiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS