15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Planetele Venus şi Mercur sunt cele mai bune aliate. Sunteți mai cutezător în societate şi aveți capacitatea de a prinde din zbor ocaziile interesante. Lucrați din greu pentru cariera dumneavoastră şi vă cultivați relaţiile utile, frecventând medii diverse. Dacă lucrați în domeniul comerţului sau în afaceri aveți o zi prosperă.

Taur
Vă întâlniți astăzi cu persoane care vă amuză şi cu care faceți schimb de idei interesante. Profitați de aceste momente pentru a vă relaxa psihic şi moral. Trebuie să evitaţi orice lucru susceptibil a vă slabi inima şi sistemul digestiv. Numai de dumneavoastră depinde. Senzualitatea va fi scoasă în evidență.

Gemeni
Conjunctură astrală favorizează prieteniile noi şi întâlnirile, precum şi activităţile creative. Sunteți foarte deschis şi inventiv. Aveți un mare apetit, astfel încât luați proporţii, dacă nu vă supraveghează alimentaţia. Viaţa sentimentală este animată şi pasionantă. E o zi potrivită să vă dezvoltați talentele legate de management și comunicare.

Rac
Organizați-vă activitatea astfel încât să recuperați întârzierile sau să le preîntâmpinați, în măsura posibilului. Cu puţin efort, veți reuşi. Petreceți momente plăcute alături de prieteni, faţă de care sunteți loial. Apar diverse conflicte pe care nu aveți posibilitatea de a le controla. Va trebui să acceptați ca atmosfera neplăcută din zona profesională afectează calitatea muncii.

Leu
Sunteți într-o formă fizică bună. Apar câteva neînţelegeri cu partenerul de viaţă, astfel încât sunteți nevoit să faceți nişte eforturi pentru a menţine dialogul. Singur aveți şansa de a întâlni pe cineva care o să vă placă. Trebuie însă să fiți cu ochii în patru, pentru a nu vă lasă cucerit de o persoană care nu vi se potriveşte.

Fecioară
Anxietatea cu care vă confruntați vă afectează destul de serios. Noile întâlniri de care aveți parte vă dau posibilitatea să schimbați cadrul vieţii obişnuite. Vi se oferă mai multe oportunităţi. Va fi nevoie însă şi de aportul dumneavoastră, nu refuzați tot ceea ce vi se pare prea banal. Este o zi favorabilă tranzacţiilor imobiliare şi financiare, precum şi schimbării de locuinţe.

Balanţă
Faceți tot ce vă stă în putinţă pentru a avea linişte, însă cei din jur privesc atitudinea dumneavoastră ca pe ceva pasiv şi enervant. Se poate ca acest comportament să acţioneze împotriva intereselor pe care le aveți Încercați să vă îndepliniți sarcinile şi să rămâneți în termeni buni cu ceilalţi, chiar dacă vi se pare că nu sunt în toane foarte bune.

Scorpion
Atitudinea faţă de familie evoluează sensibil. V-ați săturat să vă tot faceți griji pentru alţii şi vă gândiți să vă puneți pe primul loc acum. Acest lucru nu va fi pe placul tuturor, dar nu prea au de ales. Armonia în cuplu se menţine dacă ştiți să puneți cărţile pe masă şi să faceți compromisurile corespunzătoare.

Săgetător
Anturajul familial vi se pare ostil. Acest lucru se întâmplă deoarece se poate să-i fi neglijat pe cei dragi, din cauza obligaţiilor profesionale. Dacă veți face însă eforturile necesare pentru a vă înţelege cu aceştia, lucrurile îşi vor intră în normal. Simțiți o nevoie puternică de a clădi un cămin solid. Veți avea de-a face cu câteva probleme și rivalități la locul de muncă.

Capricorn
Este bine să ascultaţi ceea ce au de spus membrii familiei. Ziua este favorabilă relaţiilor sociale. Diplomaţia poate fi o armă utilă în relaţiile cu cei din jur. Aveți mari şanse să vă atingeți obiectivele, însă trebuie să vă stăpâniți atunci când vi se pun beţe în roate sau când victoria vă este umbrită de alţi factori.

Vărsător
Nu cedați elanurilor de generozitate, pentru că sunteți înconjurat de o sumedenie de persoane pe care le considerați prietene şi care doresc numai să abuzeze de libertatea dumneavoastră. Noi perspective se întrezăresc pe plan profesional. Alegerea pe care o veți face merită o analiză profundă. Acest lucru nu înseamnă însă că este bine să amânați la infinit.

Peşti
Exigenţele afective strică relaţiile cu persoanele la care ţineți. Fiți mai puţin pretenţios şi concentrați-vă asupra vieţii profesionale. Succesul obţinut vă va face mai flexibil în relaţiile sentimentale. Veți avea câteva oportunităţi pe care trebuie să le exploatați. Aveți o bună rezistenţă fizică, iar anticorpii lucrează eficient.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS