13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este vremea să faceţi o selecţie printre prieteni. Ca să-i puneţi la încercare, cereţi-le ajutorul într-o situaţie dificilă, chiar dacă este doar una închipuită. Le veţi vedea reacţiile. Apar riscuri pe plan financiar, mai ales în ceea ce priveşte iniţiativele îndrăzneţe. La nivel profesional veţi avea de-a face cu câteva conflicte pe care o să ştiți să le rezolvaţi fără prea mari bătăi de cap.

Taur
Vă gândiţi serios la îmbunătăţirea situaţiei materiale şi la dezvoltarea activităţii profesionale. Unele şanse care vă sunt acordate vă permit să realizaţi ambiţiile cele mai puternice. Fiţi însă modest şi nu vă lăsaţi orbit de o prea mare încredere. O nouă iubire sau întoarcerea cuiva din trecut vă bulversează, fiind o surpriză totală.

Gemeni
Urâţi sentimentul pe care îl trăiţi atunci când trebuie să alegeţi. Nu aveţi nici un interes să vă implicaţi într-o relaţie pe termen lung cu o singură persoană. Multe persoane din jur sunt mult prea amabile pentru a fi şi sincere. Rezervaţi-vă suficient timp pentru a reuşi să le cunoaşteţi bine, înainte să vă faceţi planuri în privinţa lor.

Rac
Fiţi mai diplomat cu cei din familie. Dacă deveniţi intransigent, cei dragi se vor revolta şi, în plus, sunteţi cel care suferă cel mai mult dintr-o astfel de situaţie. Chiar dacă nici nu vă trece prin cap să începeţi o nouă relaţie, există toate şansele să trăiţi o mare pasiune, care să vă schimbe scara de valori şi priorităţile.

Leu
Moderaţi-vă reacţiile un pic cam brutale. Sunteţi într-o formă fizică bună. Dacă activităţile sau preocupările vă subminează moralul, trebuie să învăţaţi să vă relaxaţi. Fie că este vorba despre un masaj, fie că mergeţi la un film sau pur şi simplu meditaţi, trebuie să găsiţi o activitate care vă face o reală plăcere.

Fecioară
Investiţiile se dovedesc profitabile. Trebuie însă să fiţi prevăzător şi să vă cunoaşteţi limitele financiare. Aveţi mai multă ambiţie ca de obicei şi vă bazaţi pe ajutorul unor persoane eficiente. Dezvoltarea profesională pe termen lung vă interesează cel mai mult în această perioadă. Nu ezitaţi să folosiţi competenţele acestor persoane pentru a vă realiza obiectivele.

Balanţă
Vă gândiţi să vă schimbaţi domiciliul. O afacere interesantă vi se prezintă astăzi. Graţie conjuncturii astrale favorabile, aveţi şansa de a relua legătura cu un prieten de care v-aţi distanţat din cauza unei dispute recente. Nu ezitaţi să faceţi primul pas, chiar dacă sunteţi cel care avea dreptate.

Scorpion
Viaţa sentimentală nu e foarte liniştită în acest moment. Este recomandat să vă calmaţi dacă vreţi să evitaţi certurile pentru că ar fi păcat să stricaţi ceva ce se anunţa a fi o relaţie pasională. Vi se fac mai multe propuneri, pe care va trebui să le triaţi pentru a face o alegere utilă. Sunteţi văzută ca o persoană muncitoare, lucru care vă flatează.

Săgetător
Vă bucuraţi de o atmosferă de bună înțelegere în viaţa socială. Profitaţi de acest moment ca să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu prietenii. Veţi avea ocazia să vă expuneţi ideile fără grijă şi să vă valorificaţi punctul de vedere în legătură cu anumite chestiuni. Evitaţi să deveniţi categoric. Dacă aveţi parte de probleme la locul de muncă, e posibil ca astăzi să vedeţi luminiţa de la capătul tunelului.

Capricorn
Un eveniment neaşteptat intervine în viaţa unei rude sau relaţiile cu această persoană evoluează într-o manieră surprinzătoare. Aţi putea deveni victima unor provocări insuportabile venite din partea unui vecin sau a unei persoane apropiate. Încercaţi să vă stăpâniţi, mai ales să tăceţi pentru că tăcerea e de aur. Partenerul nu va fi prea încântat de deciziile pe care le luaţi.

Vărsător
Secretul reuşitei stă în capacitatea de a-i conduce pe cei din jur fără ca aceştia să se simtă constrânşi. Vă este frică de rutină şi veţi face tot ce vă stă în putinţă să nu o lăsaţi să se instaleze. Ideile ingenioase vă vor ajuta să faceţi o mulţime de lucruri.

Peşti
Relaţiile cu prietenii intimi riscă să fie tensionate. Încercaţi să nu vă grăbiţi să-i judecaţi. Puneţi-vă în locul lor, veţi vedea că totul se aranjează rapid. Rezolvaţi chestiunile administrative sau materiale, care vă răpesc mult timp, şi debarasaţi-vă de constrângerile domestice. Trebuie să găsiţi echilibrul perfect în viaţa  sentimentală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS