24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Prietenii se dovedesc de un real ajutor. Unele noi legături de prietenie s-ar putea naşte acum. Acestea au şansa de a trece proba timpului. Faceţi-vă un program de sănătate şi duceţi o viaţă mai liniştită. Este bine să vă menajaţi, chiar dacă deocamdată nu vă resimţiţi. Jumătatea va spune lucruri pe care va ajunge să le regrete ulterior.

Taur
Viaţa vă este bulversată de unele dispute. Apar frustrări legate de prieteni. În această conjunctură nefericită, încercaţi să priviţi partea plină a paharului. Veţi vedea că lucrurile încep să se aranjeze. Nu acceptaţi să fiţi ghidat pe frontul sentimental. Conflictele de la locul de muncă trebuie lăsate să se desfăşoare fără intervenţia dumneavoastră.
   
Gemeni
Mercur influenţează pozitiv relaţiile de prietenie şi activităţile creative. Aveţi grijă să vă respectaţi orele de somn şi să vă hrăniţi cu legume crude, pentru a vă menţine în formă. Planurile privind bugetul se concretizează astăzi. Problemele se rezolvă cu mult calm şi cu discuţii sincere.

Rac
Atmosfera de acasă este destul de agitată. Ar trebui să vă îndulciţi cuvintele dacă vreţi să evitaţi discuţiile numeroase care pot fi provocate. Vă simţiţi destul de bine astăzi şi chiar aveţi poftă să începeţi o nouă activitate. Nevoia de noutate nu trebuie însă să vă ducă în pragul unei decizii regretabile privind viaţa de cuplu.

Leu
Evitaţi oboseala şi menajaţi-vă în privinţa eforturilor uriaşe şi a exceselor. Dacă vă simţiţi rău, este bine să vă consulte un doctor. Neglijenţa în privinţa sănătăţii este nerecomandată. Apar complicaţii la locul de muncă, ca urmare a unor modificări de program. Aveţi timp suficient pentru a vă gândi la o reacţie potrivită.

Fecioară
Conflictele din cuplu dispar și dificultăţile sunt înlăturate. Aveţi parte de momente minunate alături de persoana iubită. Unii nativi se mută cu locuinţa, din cauza unei schimbări profesionale în provincie sau în străinătate. Sunteţi foarte conştient de câştigurile financiare puse în joc şi abilitatea de a prelua iniţiativa se va dovedi de bun augur.

Balanţă
Pentru a vă menţine rezistenţa fizică la un nivel acceptabil, este indispensabil să practicaţi un sport în mod regulat. Vă fac bine înotul şi joggingul. În cuplu domneşte buna înţelegere. Vă faceţi planuri împreună, pe termen lung. Primiţi dovezi de afecţiune din partea persoanei iubite. E posibil că unul dintre colegi să aibă nevoie de ajutor.

Scorpion
Este bine să fiţi conştient de forţele şi posibilităţile de care dispuneți. Chiar dacă o parte dintre lucrurile pe care vi le-aţi propus vor întârzia să se concretizeze, situaţia în sine nu va duce la un eşec. Aveţi o mulţime de lucruri de făcut la birou şi vă este destul de greu să vă concentraţi. Profitaţi de această zi pentru a vă perfecţiona în meserie.

Săgetător
Cu greu reuşiţi să conciliaţi necesităţile profesionale şi responsabilităţile familiale. Dacă vă vedeţi nevoit să vă neglijaţi familia, va fi suficient să le explicaţi celor dragi motivul absenţei. Apar cheltuieli neprevăzute şi importante, care vă destabilizează situaţia financiară.

Capricorn
Aspectele tonice ale planetei Jupiter vă fac alergic la mediocritate. Ţintiţi mereu mai sus, aceasta este deviza de astăzi. Apar noi responsabilităţi în viaţa profesională, care se traduc adesea printr-un post mai înalt în ierarhie. Această nouă poziţie aduce începutul unei evoluţii pe treapta socială. Ideile şi solicitările dumneavoastră au fost acceptate şi popularitatea creşte la locul de muncă.

Vărsător
Este o zi foarte bună pentru contacte. Luaţi iniţiativă şi daţi telefoane, dacă nu vi se răspunde la e-mail-uri. Demersurile făcute personal vor avea mai multe şanse de izbândă. Vă este greu să reveniţi cu picioarele pe pământ şi nu prea reuşiţi să luaţi deciziile corecte. E timpul să vă treziţi pentru că nimeni nu va veni în ajutor.

Peşti
Sub impulsul lui Neptun, acordaţi o mare importanţă prestigiului. Veţi cheltui probabil fără număr şi nu întotdeauna într-un mod conştient. Vă merge foarte bine din punct de vedere sentimental şi vă simţiţi de parcă aţi atins fericirea. Nu trebuie să deveniţi mână largă, pentru că unii vor abuza de bunăvoinţa dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS