16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pentru reuşita diverselor proiecte, influenţa prietenilor nu ar trebui neglijată. Aceştia vă susţin într-un mod generos în muncă sau în cercetările făcute. Este bine să ştiți să le apreciați ajutorul. Configuraţia astrală vă permite obţinerea unei burse sau a unei călătorii de studii, dar care însă va cere sacrificii.

Taur
Acasă vreți să aveți ultimul cuvânt. Această atitudine intransigentă provoacă dispute cu familia. Ar trebui să apelați la talentul de orator pentru a vă apăra proiectele profesionale. În relaţiile cu publicul apar rezultate care vă depăşesc aşteptările. Sunteți foarte ambiţios în domeniul profesional, însă ar trebui să fiți un pic mai răbdător.

Gemeni
Fermitatea şi spiritul de iniţiativă vor fi atuurile majore. Unii vor încerca să vă preseze să luați anumite decizii. Nu trebuie să vă lăsați influenţat. Sunteți în măsură să realizați tranzacţii financiare fructuoase. Astăzi este un moment bun pentru vânzarea sau cumpărarea unui teren sau unei case la ţară. Sunteți pus în situaţia de a conduce o echipă la locul de muncă.

Rac
Nimic rău nu se va petrece în viaţa sentimentală, însă există posibilitatea să vă simţiți un pic plictisit de situaţia actuală. Nu vă aşteptați la nimic extraordinar care să spargă această rutină. Încercați să faceți un pas în spate şi să vă relaxați un pic în zona profesională dacă nu vreți să vă puneți în pericol proiectele la care lucrați.

Leu
Aveți şanse mai mari ca de obicei de câştiguri financiare. Nu este însă un motiv să cheltuiți această sumă. Petreceți ore minunate împreună cu partenerul de viaţă. Comunicarea e foarte plăcută, aşa că nu ezitaţi să atingeţi subiecte cât mai diverse. O călătorie împreună v-ar prinde bine.

Fecioară
Aveți ocazia să câştigați sume importante de bani, cu condiţia să fiți cu capul pe umeri şi să nu vă asumați riscuri inutile. Afacerile decurg conform dorinţelor. Învăţați să aveți răbdare şi să verificați toate detaliile. Petreceți momente agreabile în familie. Situaţia curentă de la muncă vă da posibilitatea să vă scoateți în evidenţă calităţile în faţa colegilor.

Balanţă
Atmosfera este favorabilă disputelor și, dacă este cazul, ar trebui să vă recunoaşteți greşelile. Uranus şi Jupiter mişcă într-un mod pozitiv lucrurile în viaţa profesională. Evenimentele care se desfăşoară vă sunt favorabile. Va trebui făcut însă un efort ca să vă adaptați. Natura dumneavoastră jovială vă va face foarte plăcut.

Scorpion
Starea de sănătate ar trebui să se amelioreze. În caz contrar, veți simţi o vulnerabilitate fizică. Nu uitați să faceți sport şi să dormiți suficient. Fiți atent la felul în care judecați oamenii sau lucrurile. Situaţia în cuplu devine din ce în ce mai clară în această perioadă. Dacă aţi trecut prin certuri de toate felurile, e nevoie de ceva timp pentru a reuşi să vă faceți înţeles.

Săgetător
Viaţa afectivă se îmbunătăţeşte. Sunteți relaxat, înţelegător şi seducător. Saturn vă îndeamnă să măsurați valoarea reală a prieteniilor şi să scăpați de persoanele care nu merită încredere. Aveți mintea limpede şi vă este uşor să studiați sau să luați decizii. În zona profesională vă simţiți mai confortabil cu activităţile pe care le aveți şi apreciați încrederea care vi se acordă.

Capricorn
Ziua este favorabilă sporturilor, excercițiilor în aer liber şi relaţiilor de prietenie cu persoanele dragi. Trecerea Soarelui prin sectorul carierei este benefică pentru evoluţia profesională. Pentru a profita de şansele oferite este indicat să renunțaţi la o atitudine agresivă.

Vărsător
Aspirați mai mult ca oricând la stabilitate sentimentală. Faceți tot posibilul pentru a întări legăturile cu partenerul de viaţă. Marte vă conferă o excelentă rezistenţă. Dacă ați fost bolnav, reuşiți să vă însănătoşiți. Traversați o perioadă în care sunteți mai preocupat de latura filozofică şi spirituală decât de cea materială.

Peşti
Sunt profitabile activităţile legate de politică sau relaţiile sociale, mai ales dacă scopul imediat nu este unul legat de bani. Dacă sunteți într-o relaţie, partenerul va realiza cât de important sunteți şi se va purta ca atare. Singur, veți avea parte de o zi ideală pentru a ieşi în oraş. Uranus va fi prietenul dumneavoastră cel mai bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS