13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Deveniți intransigent la locul de muncă, iar ideile  sunt de nestrămutat. Veți avea probleme cu o astfel de atitudine, mai ales dacă îi călcați pe coadă pe superiori. Acasă vă simţiţi bine şi petreceți momente frumoase alături de cei dragi. Colegii de serviciu vă recunosc meritele şi aportul important în cadrul proiectului care tocmai s-a încheiat.

Taur
Puneți pe picioare proiecte legate de familie, însă este indicat să cereți şi părerea partenerului de viaţă. Acesta are reacţii dintre cele mai neaşteptate, care vă scot din sărite. În relaţia cu cei din jur trebuie să aveți curajul să faceți fericirea aşa cum credeți de cuviinţă şi să nu vă mai consumați atât pentru ce cred ceilalţi.

Gemeni
Vă certaţi cu partenerul de viaţă şi din cauza nervilor îi aruncați cuvinte usturătoare. Trebuie să vă controlați, pentru că îl răniți mai mult decât realizați pe moment. În relaţiile de prietenie oferiți mult şi primiți la fel de mult. Feriți-vă însă de tendinţa de a fi gelos sau invidios.

Rac
Atmosfera este destul de tensionată, în privinţa unor prieteni. Dacă însă luați decizii la repezeală, veți regreta mai târziu. Acceptați o explicaţie cu inima deschisă. Inconsecvenţele pe plan financiar vă pot costa. Evitați consumul excesiv de cafea şi tutun. Încercați să vă odihniți pentru a compensa lipsa de energie pe care este posibil să o resimţiți spre seară.

Leu
Trebuie să aveți fixat ca obiectiv prioritar lupta împotriva anxietăţii. Astrele vă ajută în acest sens şi vă conferă un look încurajator. Ați putea primi nişte bani, însă capriciile aduc pierderi în economiile făcute. Reuşiți să atingeți echilibrul emoţional pe care vi-l doreați de ceva timp şi acum o să vă simţiți mult mai calm şi mai liniştit.

Fecioară
Aveți parte de o zi excelentă la locul de muncă. Orice întreprindeți duce la succes. Veți avea o şansă neaşteptată de a vă pune în valoare. Încetați însă, în relaţiile cu cei apropiaţi, să tratați situaţia ca pe un duel permanent. Se poate ca persoana în cauză să nu-şi dorească deloc un conflict cu dumneavoastră.

Balanţă
Pe plan financiar sunt posibile unele conflicte în privinţa investiţiilor în sânul asociaţiilor. Organizați-vă astfel încât să nu fie nevoie să suportați un proces. Căutați mai degrabă o cale amiabilă de soluţionare a conflictelor. În dragoste, chiar dacă nu aveți nici cea mai mică intenţie să vă angajați într-o relaţie, se poate să vă cunoaşteți jumătatea şi astfel să vă schimbați părerea.

Scorpion
Viaţa afectivă nu merge aşa cum v-ați dori, mai ales din cauza nevoii de independenţă a partenerului de viaţă. Deocamdată vă puteți consola cu un hobby care vă face plăcere. La locul de muncă faceți greşeli de tactică, pentru că vă grăbiți. Luați lucrurile pe rând şi fiți mai diplomat cu cei din jur.

Săgetător
În viaţa amoroasă căutați plăcerea liberă, fără constrângeri, astfel încât alegeți să trăiți o poveste pasională fără a o legaliza. Va fi însă doar o stare pasageră, curând reveniți la vechile principii familiste. Domeniul asociativ este dificil astăzi, ar trebui să vă feriți să vă angajați în vreun fel şi să păstrați distanţa, deocamdată.

Capricorn
Venus vă conferă romantism şi vă face să simţiți o mare nevoie de tandreţe. Nu căutați în altă parte fericirea, ea se află chiar în faţa dumneavoastră. Dacă v-ați confruntat cu nişte neplăceri la locul de muncă, puteți să aveți din nou încredere în situaţie. Vă adaptați bine eventualelor schimbări şi reuşiți să intuiți ceea ce va urma.

Vărsător
Dacă nu sunteți ataşat de nimeni vă veți vedea dorinţele împlinite astăzi. Înţelegerii sentimentale şi senzuale i se adaugă cea intelectuală, având astfel schimburi dintre cele mai complexe. Vă atrag mai ales Taurii şi Scorpionii, în timp ce ceilalţi Vărsători vă atrag într-o aventură ameţitoare.

Peşti
Vă gestionați situaţia financiară cu o mare abilitate. Aveți iniţiative îndrăzneţe, însă evitaţi riscurile inutile. În viaţa amoroasă nu sunteți hotărât în privinţa unor alegeri care vă stau înainte. Va fi nevoie de multă luciditate ca să faceți cea mai bună alegere pentru dumneavoastră. Vă plac oamenii şi alegeți să fiți mereu înconjurat de ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS