10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile de prietenie sunt durabile şi profitabile. Ştiți să dați dovadă de diplomaţie pentru a învinge reticenţele sau rezistențele şi pentru a obţine ceea ce vă doriți. Evitați discuţiile cu familia. Pe plan financiar, nu amestecați sentimentele cu banii. Munciți din greu să creşteți din punct de vedere profesional şi e posibil să vă întâlniți cu câteva oportunităţi interesante.

Taur
Prietenia este în ochii dumneavoastră un sentiment trăit în mod deschis, oarecum demonstrativ. Prietenii vin cu oferte generoase, acţionând cu bunăvoinţă şi lăsând în urmă trecutul, atunci când el e mai puţin plăcut. La locul de muncă este esenţial să găsiți metode de a fructifica timpul în care lucrați.

Gemeni
În viaţa sentimentală vă bucurați de o atmosferă agreabilă, aveți succes în ceea ce întreprindeți şi reuşiți să vă faceți plăcut. Este indicat totuşi să căutați calitatea şi nu cantitatea, pentru că se poate să vă implicați în relaţii fără viitor. În afaceri fiți prudent.

Rac
Unele conflicte familiale se rezolvă de la sine, ca prin farmec, dându-vă un sentiment de libertate şi de relaxare. Deveniți brusc mai sociabil, mai călduros şi mai dinamic. Vă puteți implica acum în cauze care vi se par fundamentale şi entuziaste, mai ales că vă simţiți apreciat şi înţeles în demersurile dumneavoastră.

Leu
Aveți coerență în ideile pe care le prezentaţi celor cu care lucrați şi dați dovadă de tenacitate şi de hotărâre, pentru a reuşi în proiecte. Nici un obstacol nu vi se pare insurmontabil. Sunteți îndrăgostit şi nu vă este deloc ruşine să arătaţi acest fapt. O conversaţie vă poate ajuta să trageți o linie după trecut şi să o luați de la zero pe plan sentimental.

Fecioară
Dacă sunteți încă singur, nu va trece această zi fără să simţiți un impuls puternic spre o anumită persoană. Este vorba mai mult despre o atracţie fizică, decât de una sentimentală, însă pentru moment vă este suficient. La locul de muncă nu vă încăpăţânați să păstrați idei care nu sunt acceptate în modul pe care vi-l doreați.

Balanţă
Accentul se pune pe viaţa privată. Protejaţi-vă intimitatea împotriva persoanelor inoportune şi fiți cât se poate de discret. În viaţa sentimentală trageți o linie şi luați o decizie definitivă. Gândiți-vă bine la consecinţe înainte de orice alegere. Nu aveți deloc chef de discuţii cu colegii şi vă veți vedea de treabă fără prea multe interacţiuni cu exteriorul.

Scorpion
În afaceri trebuie să negociați o situaţie periculoasă. Asiguraţi-vă spatele şi faceți în aşa fel încât să vă cunoaşteți bine limitele. Investiți în relaţiile utile şi obţineți favorurile unor persoane influente. Petreceți momente extrem de agreabile în sânul familiei. Vă simţiți foarte confortabil la nivel profesional pentru că sunteți apreciat şi înţeles.

Săgetător
Gestionați-vă cu atenţie bugetul şi evitați cheltuielile inutile, pentru a păstra un echilibru financiar. Cădeți în ispita cumpărăturilor de tot felul şi vă veți confrunta curând cu probleme băneşti. Sunteți stăpân pe situaţia  profesională, însă oricât de mult succes ați avea, nu trebuie să vă lăudați cu el, dacă vreți să evitaţi invidia altora.

Capricorn
Evitați discuţiile cu prietenii pe teme politice, filozofice sau religioase, acestea pot deveni sursă de dispute şi de neînţelegeri. Schimbările pe care le faceți vor avea efecte pozitive asupra situaţiei financiare. E o perioadă plină de urcuşuri şi coborâşuri şi nu ştiți ce puteți să faceți să reveniți pe linia de plutire.

Vărsător
Feriți-vă de unele persoane care se află în jur. Acestea caută să vă exploateze sau să vă escrocheze, spunând în gura mare că nu vor decât să vă facă un bine. Nu vă aşteptați să vă intre sume mari de bani în cont, nici să puteți face cheltuieli majore. Se poate să vă ajutaţi financiar un prieten. Arătaţi de ce sunteți capabil la locul de muncă şi apelați la colegi.

Peşti
Se poate să vă confruntaţi cu dificultăţi în viaţa profesională. Veți avea însă inspiraţie, iar aceasta vă va ajuta să ieşiți cu bine din orice situaţie. Încercați în viaţa de cuplu să faceți în aşa fel încât să nu vă duceți existenţa în mod separat. Trebuie să găsiți o cale de comunicare. În sectorul profesional, sunteți foarte pretenţios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS