6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 19-25 iunie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 19-25 iunie

Colours Cinema Craiova a anunţat filmele care vor rula în următoarea perioadă pentru craioveni. Vă prezentăm producţiile cinematografice pe care le puteţi viziona în săptămâna 19-25 iunie, precum şi programul proiecţiilor.

Insidious: Chapter 3 – Insidious: Capitolul 3
Regia: Leigh Whannell
Cu: Dermot Mulroney, Lin Shaye, Stefanie Scott
Gen film: Horror
Durata: 97 minute

Acţiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei Lambert şi a bătăliilor Elisei cu fantomele din ţinutul Further, din Insidious şi Insidious: Chapter 2. În preambul, adolescenta Quinn Brenner (Stefanie Scott), care visează să devină actriţă, simte că mama ei, decedată, vrea să intre în legătură cu ea. Atunci caută ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat. Forţată să se aventureze mai adânc în ţinutul Further, pentru a o proteja pe Quinn, Elise se trezeşte faţă în faţă cu cel mai cumplit duşman pe care l-a întâlnit până acum, un demon cu o poftă insaţiabilă de a captura sufletele oamenilor. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni-Miercuri: ora 21:40
Sâmbătă, Duminică: orele13:00; 21:40

Ted 2 – AVANPREMIERĂ
Regia: Seth MacFarlane
Cu: Seth MacFarlane, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried
Gen film: Comedie
Durata: 114 minute

În noul film al lui Seth MacFarlane buclucaşul urs de pluş trebuie să dovedească în instanţă că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. Noua aventură a lui Ted şi a prietenului său uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicaţi şi în accidente de tot felul şi urmăriri pe viaţă şi pe moarte. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 21:40

Ex Machina
Regia: Alex Garland
Cu: Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Corey Johnson, Alicia Vikander
Gen film: Dramă, SF
Durata: 108 minute

Caleb, un programator de 24 de ani angajat al celei mai mai companii de IT, câștigă o competiție internă care avea ca premiu o săptămână alături de Nathan, șeful extrem de retras al companiei, la reședința lui izolată din munți. Dar, când Caleb ajunge pe domeniul acestuia, descoperă că va fi nevoit să participe la un experiment fascinant, dar foarte bizar, în care va trebui să interacționeze cu prima inteligență artificială reală din lume, adăpostită de o superbă fată-robot. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 19:30

Inside Out 3D – Întors pe Dos 3D
Regia: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
Cu: Bill Hader, Amy Poehler, Mindy Kaling, Diane Lane
Gen film: Animaţie, Comedie, Dramă, Fantastic
Durata: 102 minute

Viaţa lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, este dată peste cap când trebuie să-şi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor complet depăşiţi de situaţie. Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria se ceartă, colaborează şi se pierd în discuţii în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe şi să-şi găsească noi prieteni. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor – film dublat:
Vineri, Luni-Joi: ora 12:20
Sâmbătă, Duminică: orele 10:20; 12:20

Jurassic World 3D
Regia: Colin Trevorrow
Cu: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durata: 130 minute

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: orele 18:50; 21:20

Entourage – Anturaj
Regia: Doug Ellin
Cu: Mark Wahlberg, Liam Neeson, Jessica Alba,Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui
Gen film: Comedie
Durata: 104 minute

Din 12 iunie, la cinema, filmul „Anturaj” readuce împreună starurile din popularul serial omonim Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven. Comedia dezvăluie cu mult umor drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni. Actorul de cinema Vincent Chase (Grenier) împreună cu Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) şi Johnny (Dillon) îşi reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold (Piven), fost agent şi actual manager de studio. Deşi ambiţiile lor s-au schimbat, legătura dintre ei rămâne la fel de puternică în faţa capriciilor şi agresivităţii universului de la Hollywood. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 17:20

Spy – Spioana
Regia: Paul Feig
Cu: Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law
Gen film: Comedie
Durata: 120 minute

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, şi eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Dar când partenerul ei iese din rețea și un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui dealer de arme mortale şi să prevenă o criză globală. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 15:00

San Andreas 3D – Dezastrul din San Andreas 3D
Regia: Brad Peyton
Cu: Dwayne Douglas Johnson, Carla Gugino,Alexandra Daddario
Gen film: Acţiune, Thriller
Durata: 107 minute

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 16:40

Mad Max: Fury Road 3D – Mad Max: Drumul furiei 3D
Regia: George Miller
Cu: Tom Hardy, Charlize Theron
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 120 minute

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 14:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS