7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Acordați întreaga atenţie familiei. Aveți parte de o comunicare destul de constructivă astăzi, iar partenerul vă poate înţelege foarte uşor dorinţele. Deveniți irascibil foarte repede şi trebuie să faceți un efort pentru a rămâne obiectiv. E posibil să vi se ofere o nouă şi foarte interesantă poziţie care va însemna un pas înainte în cariera dumneavoastră.

Taur
În domeniul sentimental există riscul să suferiți dezamăgiri. Comportamentul oscilează între cinism şi o reverie nejustificate. Nu vă aruncați în braţele oricui, sperând că până la urmă veți găsi pe acel cineva. Trebuie să înţelegeți faptul că furia este cel mai rău sfetnic la care puteți apela.

Gemeni
Credulitatea poate fi o şansă oferită persoanelor manipulatoare din jur. Nu vă încredeți în oricine doar pentru că acea persoană are un chip frumos. Din punct de vedere profesional există riscul de a arunca totul pe fereastră şi de a o lua de la zero. Dacă sunteți puţin atent, veți descoperi unele elemente constructive pe care le puteți folosi în situaţia actuală.

Rac
Dragostea îşi face reapariţia în viaţa dumneavoastră. Sentimentele sunt intense, la fel cum au fost la începutul relaţiei. Simţiți nevoia să acordați încredere absolută persoanelor la care ţineți, însă în acelaşi timp ceva vă opreşte, astfel încât vă este greu să adoptaţi un comportament uniform.

Leu
Încercați să precizați concret proiectele profesionale şi să le lansați astăzi. Veți beneficia astfel de sprijin. Dorinţele sunt înţelese de partener, prin urmare nu e nevoie de conversaţii foarte lungi astăzi întrucât sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Cunoaşteți o persoană interesantă care vă poate deveni prieten apropiat şi care vă va susţine necondiţionat.

Fecioară
Rutina se instalează în viaţa sentimentală. Un eveniment neaşteptat va ataca armonia relaţiei. Vă impuneți un program strict de economii şi vă aşteptaţi ca și cei din familie să facă la fel. În domeniul carierei nu ezitaţi să aveți iniţiative îndrăzneţe pentru a o lua pe un nou drum.

Balanţă
Puteți să obţineți condiţii interesante de credit pentru a face nişte modificări acasă. Vă faceți noi cunoştinţe şi cultivați relaţii utile. Viaţa socială este favorizată. Sentimentele legate de dragoste sunt destul de confuze şi vă doriți să schimbați lucrul asta. Aveți de-a face cu multe obstacole din punct de vedere profesional şi aveți tendinţa să vă descurajați foarte uşor.

Scorpion
Prezenţa de spirit vă ajută să faceți faţă unei situaţii stânjenitoare. Nu trebuie să credeți că totul este pierdut, până nu ați încercat toate posibilităţile. La locul de muncă, lucrurile ies după bunul plac, fără să fie nevoie de un efort prea mare. Vă vedeți nevoit să demonstrați că aveți control asupra situaţiei dacă starea de sănătate are de suferit.

Săgetător
Acordați prioritate familiei. Clarificați aspectele neclare ale relaţiilor pentru a vă regăsi echilibrul sentimental. Luați deciziile corecte, iar uneori ţineți cont şi de părerile partenerului care e un excelent sfătuitor. Alegerile profesionale pe care le faceți au nevoie de timp pentru a da roade, însă nu ezitați să aveți încredere în instinctele dumneavoastră.

Capricorn
Inima e plină de sentimente plăcute, iar greşelile trecutului sunt de mult uitate. În sfârşit, credeți în dragoste şi asta vă aduce succes. Gândiți-vă de două ori înainte de a deschide gura, pentru că există riscul unor erori în relaţiile sociale şi cele de prietenie. Atitudinea categorică nu vă va ajută să găsiți o soluţie adecvată pentru problemele familiale.

Vărsător
Aveți nevoie de calciu pentru o durată mai lungă de timp. Alegeți alimentele bogate în acest element. La locul de muncă este esenţial să evitaţi să vă implicați în proiecte utopice, luând decizii importante într-un mod spontan. Astfel de erori ar putea să vă coste stabilitatea situaţiei profesionale.

Peşti
Vă bucurați de sprijinul unor prieteni fideli, care vă sunt de multă vreme aproape şi care vă dau sfaturi utile. La locul de muncă, este bine să vă aduceți contribuţia la performanţa firmei. Se va ţine cont de sugestiile dumneavoastră, trebuie însă să aveți răbdare în privinţa recompensei materiale. Veți regăsi armonia pe care nu ați mai simţit-o în ultima vreme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS