17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 12-19 iunie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 12-19 iunie

(Foto: solarmovie.is)
(Foto: solarmovie.is)

Colours Cinema aduce şi în această săptămână la Craiova filme de excepţie. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care vor rula în perioada 12-19 iunie, precum şi programul proiecţiilor.

Insidious: Chapter 3 – AVANPREMIERĂ
Regia: Leigh Whannell
Cu: Dermot Mulroney, Lin Shaye, Stefanie Scott
Gen film: Horror
Durata: 97 minute

Insidious: Chapter 3, noul film din terifianta serie horror, este scris şi regizat de co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acţiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei Lambert şi a bătăliilor Elisei cu fantomele din ţinutul Further, din Insidious şi Insidious: Chapter 2. În preambul, adolescenta Quinn Brenner (Stefanie Scott), care visează să devină actriţă, simte că mama ei, decedată, vrea să intre în legătură cu ea. Atunci caută ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi 21:40

Jurassic World 3D
Regia: Colin Trevorrow
Cu: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durata: 130 minute

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: orele 18:50; 21:20

Survivor – Supravieţuitoarea
Regia: James McTeigue
Cu: Pierce Brosnan, Milla Jovovich, James D’Arcy,Dylan McDermott
Gen film: Acţiune, Thriller
Durata: 96 minute

Nou numită la Ambasada Americană de la Londra într-un post important, Kate Abbott (Milla Jovovich) se trezește implicată în centrul unui scandal internațional când scapă la limită dintr-un atac cu bombă soldat cu morți, dar care i se înscenează ei. Discreditată și părăsită de toți, Kate trebuie să fie mereu cu un pas înaintea autorităților și celor care o urmăresc să o ucidă, pornind, astfel, într-o misiune solitară pentru a-și spăla renumele, dar și pentru a preveni, în același timp, un atac terorist major planificat în seara de Anul Nou în Time Square. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: ora 19:40
Joi: ora 17:30

Entourage – Anturaj
Regia: Doug Ellin
Cu: Mark Wahlberg, Liam Neeson, Jessica Alba, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui
Gen film: Comedie
Durata: 104 minute

Din 12 iunie, la cinema, filmul „Anturaj” readuce împreună starurile din popularul serial omonim Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven. Comedia dezvăluie cu mult umor drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni. Actorul de cinema Vincent Chase (Grenier) împreună cu Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) şi Johnny (Dillon) îşi reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold (Piven), fost agent şi actual manager de studio. Deşi ambiţiile lor s-au schimbat, legătura dintre ei rămâne la fel de puternică în faţa capriciilor şi agresivităţii universului de la Hollywood. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni, Marţi: orele 15:15; 21:40
Sâmbătă, Duminică, Miercuri: 13:15; 21:40
Joi: ora 19:30

Spy – Spioana
Regia: Paul Feig
Cu: Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law
Gen film: Comedie
Durata: 120 minute

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, şi eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Dar când partenerul ei iese din rețea și un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui dealer de arme mortale şi să prevenă o criză globală. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: ora 17:20
Joi: ora 15:00

Superfast! – Superfurios şi Superiute
Regia: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Cu: Alex Ashbaugh, Dale Pavinski, Lili Mirojnick,Andrea Navedo, Omar Chaparro, Shantel Wislawski
Gen film: Comedie
Durata: 99 minute

Paul White, poliţist sub acoperire, se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furioşi şi sunt iuţi, iar planul lor este să îl înşele şi jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care îşi ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraş.Scandaloasa schemă gândită de ei este pe cât de îndrăzneaţă pe atât ridicolă! Astfel îi vom urmări remorcând un întreg restaurant şi plimbându-l prin oraş la viteze uluitoare, cu maşini spectaculoase. Însă Vin Serento are dreptate când spune: „Nu contează maşina şofată, ci contează şoferul maşinii şofate care se ocupă de şofat”. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Sâmbătă, Duminică, Miercuri: ora 15:20

San Andreas 3D – Dezastrul din San Andreas 3D
Regia: Brad Peyton
Cu: Dwayne Douglas Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario
Gen film: Acţiune, Thriller
Durata: 107 minute

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 16:40

Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon 3D
Regia: Hubert Weiland, Nina Wels
Cu: Carolin Kebekus, Max von der Groeben, Dustin Semmelrogge
Gen film: Animaţie
Durata: 83 minute

Coconut, un dragon de foc mititel, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos. Coconut este surprins să afle că celelalte neamuri de dragoni nu simpatizează prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare că este invidiat de ceilalți, dar, când vulcanul dormitând de pe Insula Dragonilor se trezește la viață și începe să verse lavă fierbinte, Coconut trebuie să înfrunte curajos căldura și fumul, ca să aducă înapoi iarba focului. Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor – film dublat:
Vineri, Luni-Joi: ora 12:30;
Sâmbătă, Duminică: orele 10:40; 12:30

Mad Max: Fury Road 3D – Mad Max: Drumul furiei 3D
Regia: George Miller
Cu: Tom Hardy, Charlize Theron
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 120 minute

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 14:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS