29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este posibil să fiți pus în postura din care să coordonați diverse activități. Situaţia financiară devine vulnerabilă. Pentru a reuşi în ceea ce vă propuneți în plan material va fi nevoie să faceți nişte sacrificii. La locul de muncă aveți ocazia să puneți pe roate nişte proiecte, mai ales că nu întâmpinați obstacole importante.

Taur
Vă asumați câteva riscuri în ceea ce priveşte business-ul pe care îl conduceți. Ştiți să îmbinați utilul cu plăcutul. Dacă participați la reuniuni mondene, faceți în aşa fel încât să vă bucurați de aportul unor persoane influente. Nu neglijați condiţia fizică. În dragoste aveți de câştigat numai dacă vă păstrați capul pe umeri şi reacţionați cu discernământ.

Gemeni
Începeți o nouă etapă în viaţa socială şi în relaţiile sentimentale. Este posibil să plecați împreună cu persoana iubită într-o călătorie şi să vă faceţi noi prieteni. Dorinţa de a schimba ceva cu orice preţ vă poate face să exagerați. La serviciu ar fi bine să vă notați ideile deoarece ele vă pot ajuta să îmbunătăţiți managementul departamentului din care faceți parte.

Rac
Ambiția şi dorinţa de a avea succes vă ghidează în tot ceea ce faceți. Datorită acestei motivaţii reuşiți să vă concentrați asupra obiectivelor pe care le aveți. Primiți un cadou impresionant, iar după-amiază sunteți invitat la o petrecere. Împreună cu persoana iubită, aveți ocazia să luați o decizie importantă, care vă va schimba mult viaţa.

Leu
Este posibil să fiți solicitat în cadrul echipei să găsiți rezolvare la o problemă deoarece sunteți persoana care se descurcă foarte bine atunci când vine vorba de comunicarea cu clienţii dificili. Păstrați-vă calmul şi ocupați-vă de problemele care nu suferă amânare. Acasă, ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Fecioară
Aveți mici probleme de natură sentimentală, care vă răscolesc amintiri neplăcute. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să dezamorsați un conflict incipient. O să reuşiți să finalizați sarcini pe care le tot amânați din cauza lipsei de informaţii.

Balanţă
Dimineaţă s-ar putea să aveți mici probleme acasă. Puteți să rezolvați totul uşor, doar cu o vorbă bună. Aveți grijă să nu provocați scene de gelozie, nu vor ajuta deloc relaţia de cuplu pe care încercați să o clădiți. O persoană autoritară vă va contrazice şi nu va fi de acord cu punctul de vedere pe care îl aveți.

Scorpion
Vă înţelegeți foarte bine cu toată lumea şi toate vă merg din plin. Comunicarea este foarte importantă şi vă ajută să duceți la îndeplinire multe din sarcinile pe care le aveți de rezolvat la serviciu. Aveți ocazia să lămuriți o dată pentru totdeauna o problemă sentimentală mai veche.

Săgetător
Modul de a comunica vă apropie foarte mult de persoanele dragi, deoarece reuşiți să vă exprimați într-un mod constructiv ideile şi sentimentele pe care le aveți. Spre seară, vă regăsiți buna dispoziţie într-o vizită la prieteni. Nu neglijați odihna. Sunteți pasionat de artă şi de tot ceea ce ţine de cultură şi de aceea vă veți cumpăra câteva cărţi noi despre aceste domenii.

Capricorn
Reluați legătura cu un vechi prieten sau vă ocupați de o rudă apropiată. Acest lucru vă bucură foarte mult pentru că vă face să vă simţiți util şi vă evocă amintiri plăcute. Reacţionați impulsiv şi vă dați seama că nu este atitudinea potrivită, mai ales atunci când este vorba de viaţa profesională.

Vărsător
Treceți printr-o paletă foarte diversificată de trăiri şi veți oscila între teamă, singurătate şi blocaj emoţional. Prietenii sunt alături, vă susţin în aceste momente de cumpănă prin care treceți şi, astfel, o să reuşiți să priviți lucrurile cu foarte multă maturitate. Este un moment bun pentru a semna contracte care vă pot îmbunătăţi substanţial situaţia financiară.

Peşti
Vă îmbună-tățiți situaţia materială, efectuând tranzacţii profitabile. Este posibilă o întâlnire care se dovedeşte utilă. Vă doriți o nouă aventură romantică şi încercați să vă dați seama dacă vă simţiți pregătit pentru acest lucru. Lucrurile evoluează repede la serviciu în sensul pe care îl doriți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS