10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
În zilele următoare veți avea parte de ceea ce vă place  cel mai mult: luptă! La serviciu, e timpul  să învingeți ostilitatea unor colegi care vor să vă pună beţe-n roate. Asta înseamnă că va fi nevoie de tot efortul ca performanţele dumneavoastră să ia ochii superiorilor şi să înăbuşe gurile rele. În dragoste, dacă sunteți cuplat trebuie să faceți tot posibilul să învingeți monotonia din cuplu.

Taur
Săptămâna dumneavoastră va începe cu o stare de frustrare legată de viaţa profesională sau de şcoală. Veți simţi că lucrurile nu se leagă, că nu reuşiți să consolidați nimic şi că toate eforturile se volatilizează cât ați bate din palme. Din păcate, nu vă înşelați, perioada nu e favorabilă realizărilor profesionale. Însă unul din motivele acestei probleme este chiar stresul pe care vi-l creați singuri.

Gemeni
E luna dumneavoastră, deci ar fi şi normal să vă meargă bine. Dacă aveți planuri profesionale importante vă veți bucura acum de roadele efortului depus. Cei care ați avut necazuri, tot pe acest plan, veți primi o şansă la care nu vă aşteptați. Nici de bani nu vă veți putea plânge, pentru că veți găsi o sursă de venit care vă va ajuta să vă puneți toate problemele în ordine. În dragoste,  veți fi tentat să le căutați nod în papură partenerilor şi ar fi bine să vă abţineți.

Rac
Principala preocupare pentru zilele care urmează vor fi banii. Vă veți petrece multe ceasuri făcând tot felul de calcule, planuri de achiziţii şi de economii şi veți căuta noi surse de venit. Veți avea şi noroc la acest capitol, pentru că nu veți sta degeaba. Profesional, se întrevede un conflict cu unul dintre colegi.

Leu
Pentru dumneavoastră, săptămâna va fi una a curselor pe ultima sută de metri. Aşa cum puteți fi mari luptători, tot aşa puteți fi şi mari leneşi, drept pentru care e foarte posibil să vă treziți cu o mulţime de responsabilităţi care s-au acumulat şi care nu mai suportă amânare. Din fericire, veți avea multă energie şi veți reuşi să scăpați cu faţa curată, chiar dacă nu veți avea rezultate excepţionale. În dragoste, veți primi de la partener un cadou pe care vi-l doreați de mult.

Fecioară
Săptămâna aceasta va fi dedicată planurilor de viitor, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. E o perioadă foarte favorabilă studiului şi performanţelor la examene, chiar şi în cazul în care nu sunteți pregătit prea bine. Profesional, veți face mişcări care vă vor influenţa cariera pe termen lung. În dragoste, totul va merge perfect.

Balanţă
Nu vă puteți plânge că vă merge rău. Veți avea multe ocazii să vă afirmați, să străluciți, să faceți lumea să vorbească despre dumneavoastră, atât la job, cât şi în anturaj. Aveți grijă, însă, pentru că nu toate comentariile vor fi favorabile şi, uneori, cei care vă laudă cel mai tare pe faţă sunt şi cei care vă bârfesc pe la spate. Financiar, veniturile vor creşte uşor, ceea ce vă va permite să vă oferiți mici plăceri.

Scorpion
O săptămâna palpitantă, mai ales sub aspect sentimental. Un comportament mai ciudat al partenerilor vă va da emoţii şi chiar vă va provoca gelozia. Trebuie să vă abţineți de la crize, pentru că nu veți face decât să puneți gaz pe foc. În profesie, urmează o perioadă destul de solicitantă, cu responsabilităţi sporite şi ceva bătăi de cap în privinţa unor termene-limită. Veți primi o veste în legătură cu un eveniment fericit în familie.

Săgetător
Veți dedica foarte mult timp şi energie vieţii sentimentale. Veți încerca să reparați greşeli făcute faţă de partener sau să introduceți elemente noi în relaţie. Singur, vă veți căuta un partener stabil. Farmecul  personal vă va ajuta şi de data aceasta. Profesional, neglijarea unor responsabilităţi ar putea avea consecinţe neplăcute. Efortul pe care îl investiți pentru a găsi scuze şi subterfugii ar putea fi folosit foarte bine pentru a vă îndeplini sarcinile şi a scăpa de griji.

Capricorn
Veți investi foarte mult în relaţiile sociale, pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Cu alte cuvinte, veți încerca să vă aranjați pile peste tot unde aveți nevoie. Veți oferi cadouri, veți face diverse servicii, veți merge la evenimente unde puteți cunoaşte persoane utile. Financiar, ar fi bine să ţineți mai strâns de bani şi să nu dați cu împrumut, pentru că sunt puţine şanse să-i mai vedeți înapoi.

Vărsător
Urmează nişte zile destul de norocoase. Veți găsi ocazii favorabile să vă rezolvați nişte probleme mai vechi, veți prinde din zbor o informaţie utilă, veți avea şansa să vă revanşați pentru nişte servicii primite. Nici cu banii nu veți sta rău, pentru că veți reuşi să fiți mai econom decât de obicei şi să puneți deoparte pentru a vă oferi ceva la care visați demult.

Peşti
Astrele vor fi deosebit de generoase cu dumneavoastră, pentru că vă aşteaptă o săptămână lipsită de griji, în care principala  preocupare va fi distracţia. Ieşiți mult, vă plimbați,  vă permiteți tot felul de nebunii. Partea proastă e că, pentru aceste distracţii, veți băga mâna în buzunar destul de adânc. Săptămâna aceasta nu veți avea prea mult stres din cauza banilor, dar mai târziu, nu se ştie…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS