11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Susceptibilitatea naturală este cumva dominantă, astfel că nu mai aveți stări contradictorii. Flerul vă ajută să faceți o departajare între persoanele de încredere şi cele rău intenţionate. În ceea ce priveşte cariera, decideți să ieşiți în întâmpinarea norocului, trecând la acţiune şi lucrând cu spor. Încrederea şi abilitatea de comunicare cu colegii îi mulţumeşte pe superiori.

Taur
Veți primi veşti bune din mai multe părţi. Arătaţi extrem de bine şi întoarceți o mulţime de capete. Ar fi cazul să luați în considerare posibilitatea de a fi mai rezonabil, altfel s-ar putea ca situaţia să vă depăşească. Cei singuri vor avea parte de lucruri binefăcătoare, pe termen lung.

Gemeni
Atmosfera în viaţa sentimentală este foarte plăcută și asta pentru că sunteți îndrăgostit. Conştient de cât de norocos sunteți să vă bucurați de o astfel de poveste de dragoste, sunteți mult mai generos decât de obicei. Nu ezitaţi să vă ajutaţi colegii care se chinuiesc să-şi finalizeze taskurile. Dacă aşteptaţi un răspuns de la cineva, acesta nu poate fi decât pozitiv.

Rac
Dacă vreți să vă exprimați sentimentele astăzi, astrele vă vor asigura abilităţile de comunicare necesare. Nu ezitați, fie că sunteți într-o relaţie sau nu, să spuneți ce aveți pe suflet pentru propria stare de bine. Sunteți expansiv în faţa persoanelor pe care le iubiți. Superiorii vă laudă, însă aveți grijă să nu vi se urce la cap.

Leu
Ați face bine să fiți înţelept astăzi şi să analizați cu atenție situaţia, mai ales că nu se întâmplă nimic nou pe plan sentimental. Apar ocazii nesperate în domeniul material. Nu vă încredeți în aparenţe, studiați propunerile care vă sunt făcute. Investiți într-un proiect personal sau într-o nouă activitate profesională.

Fecioară
Pe plan afectiv oscilați între dorinţa de a vă păstra independenţa şi nevoia de a pune lucrurile în mişcare. Vă gândiți serios să aduceți pe lume un copil. E esenţial să realizați unde anume vă aflați în viaţa sentimentală. Dacă ați trecut printr-o perioadă delicată cu banii, acum lucrurile încep să intre în normal.

Balanţă
Obligaţiile profesionale sunt numeroase, însă vă faceți timp și pentru familie. Nu veți fi însă la fel de înţelegător cu persoanele care încearcă să intervină în viaţa privată. Se poate să vă lăsați sedus de o persoană cunoscută la o reuniune. Manierele şi firea ei reuşesc să vă cucerească. Vă luptaţi din răsputeri pentru a vă impune deciziile în sfera profesională.

Scorpion
Apar cheltuieli neprevăzute şi inevitabile. Aceste cumpărături pot duce la împrumuturi care vă dezechilibrează bugetul. Există oameni care vă şoptesc lucruri frumoase la ureche, dar care însă nu vor în final decât să profite de pe urma dumneavoastră. Ar fi cazul să vedeți ipocrizia umană şi să vă lipsiți de falsele complimente.

Săgetător
Partenerul de viaţă nu va avea nici un motiv să se plângă. Faceți concesii şi chiar îi oferiți un adevărat regal afectiv şi erotic. Sunteți pus în situaţia de a merge la mai multe întâlniri, care devin dificile prin nevoia de a alege. Indiferent de circumstanţe, fiți onest. Confuzia e din ce în ce mai prezentă în viaţa profesională.

Capricorn
Dacă suferiți din dragoste, astăzi vă veți recăpăta tonusul. Un prieten vă va fi prin preajmă, pentru a vă susţine. Evitaţi reuniunile mondene, dacă simţiți că v-ar plăcea mai mult să stați în colţul liniştit, absorbit de o activitate intelectuală sau de un hobby. Vă simţiți un pic pierdut la locul de muncă şi vă gândiți dacă nu ați face mai bine să schimbați modalitatea de lucru.

Vărsător
Sunteți relaxat şi petreceți momente plăcute cu familia. Vă ascultați copiii povestind aventurile lor şi îi ajutați cu o abordare imparţială. Sunteți foarte conştient de puterea de seducţie şi vă exercitaţi farmecul cu îndrăzneală, exploatând astfel posibilitatea de a comunica.

Peşti
Aveți nevoie de linişte şi armonie în relaţia de cuplu. La serviciu, aveţi suficientă încredere pentru a nu lăsa nici un obstacol să vă reziste. Vă fixați scopuri precise şi perseverați pe calea aleasă. Sunteți extrem de eficient şi, datorită efortului susţinut pe care îl faceți de ceva timp, e posibil să beneficiați de o mărire de salariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS