9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți posibilitatea să întâlniți oameni importanţi care au aceleaşi obiective ca dumneavoastră. Din aceste relaţii vă bucurați de un mare confort moral. Apar oportunităţi excepţionale, avantaje pentru care nu ați făcut nimic în mod programat. La nivel profesional aveți grijă la ce se întâmplă în jur şi priviți cu suspiciune pe unul dintre colegi.

Taur
Sunteţi mai preocupat de domeniul financiar decât de cel amoros. Totuşi, acest moment ar putea însemna începutul unei iubiri nutrite până acum numai în adâncul inimii. În familie este o atmosferă confuză, plină de neînţelegeri care poate să vă ducă la alegerea unor soluţii primejdioase. Moralul este bun şi aveți parte de o îmbunătăţire în viaţa socială.

Gemeni
Chiar dacă ştiți ce înseamnă dragostea, astăzi vă este greu să o disociați de bani. Totuşi, sentimentele nu se pot cumpăra şi nu se măsoară în cadouri. Astăzi cunoaşteți arta de a cultiva relaţiile utile şi de a vă face indispensabil. Trebuie însă să fiți atent permanent la adversari.

Rac
Avansați cu paşi mari din punct de vedere profesional. Abordați toate dificultăţile cu energie şi prezenţă de spirit. Deciziile nu sunt puse la îndoială. Dacă vă doriți să petreceți mai mult timp cu partenerul de viaţă, atunci tot ce aveți de făcut este să pregătiți o seară romantică în doi.

Leu
Indiferent ce cred cei din jur, sunteți dispusă să vă trăiți viaţa după bunul plac. Căutaţi să menţineți armonia şi echilibrul în relaţiile sentimentale. Pentru cei singuri, atmosfera astrală îndeamnă la plăceri şi la stabilitate afectivă. În relaţiile cu cei din jur apelați la diplomaţie pentru a evita conflictele inutile. Aveți încredere în dumneavoastră şi reuşiți să vă autodepăşiți astăzi.

Fecioară
Dacă trebuie să rezolvați unele probleme legate de familie, veți fi inspirat astăzi. În cuplu sunteți dispus să duceți relaţia la următorul nivel. Nu sunteți pregătit să scuzați greşelile colegilor de muncă chiar dacă nu păreți foarte dur. Uneori sunteți prea nervos, însă vă puteți calma dacă meditați, vă plimbați în timpul prânzului sau faceți sport.

Balanţă
Începeți să acordați ceva mai multă importanță vieţii familiale. Acest lucru vă ajută să faceți abstracţie de grijile profesionale sau sociale. Aveți un simț al umorului mai dezvoltat. Apar invidii din partea unor persoane din cauza unei relaţii în care se îmbină cumva viaţa afectivă şi cea profesională.

Scorpion
Agresivitatea este resimţită într-un mod negativ de partenerul de viaţă, care nu vă împărtăşeşte ambiţiile exagerate şi nu poate să ţină pasul cu dumneavoastră. Găsiți o soluţie de compromis. Este bine să vă faceți ordine în relaţii, mai ales în ceea ce priveşte persoanele inoportune şi profitoare.

Săgetător
Câştiguri neaşteptate ar putea să vă intre astăzi în cont, ceea ce vă permite să realizați unele lucruri la care visați demult. Situaţia nu este însă de aşa natură încât să vă permiteţi să vă satisfaceți toate capriciile. Sunteți extrem de motivat şi singurul gând este să reuşiți. Vă simţiți în formă şi vă gândiți la ce soluţii aveți la îndemână pentru a vă conserva tonusul.

Capricorn
Vă petreceți ziua reorganizând bugetul, revăzând investiţiile. Trebuie să fiți foarte atent la deciziile pe care le luați. Persoanele din jur, consilieri, familie, bancheri, nu sunt mai inspirate decât dumneavoastră, așa că este bine să vă urmați propria inspiraţie. Dacă vreți să renunţați brusc la locul actual de muncă, nu vă pripiți, se poate ca viitorul apropiat să vă aducă ceva mai bun.

Vărsător
Astăzi apar ocazii interesante. Dragostea vă face să zâmbiți şi vă dă puterea de a trece peste dificultăţile vieţii. Vă bazați pe partenereul de viață sau sunteți atins de o poveste de dragoste. Sunteți foarte productiv şi chiar aveți preocupări neobişnuite, care aduc un aport de idei. În ciuda eforturilor de a media, nu reuşiți să vă ajutaţi colegii.

Peşti
Nu vă așteptați la o zi extraordinară, fiindcă nu apare nimic interesant la orizont, însă profitați de oportunitatea ivită să aveți grijă de dumneavoastră și să terminați ce ați început deja. Nu vă lăsați plictisit de cei cu care intrați în contact. Menţineți o oarecare distanţă, nu interveniți în certuri şi nu luați partea nimănui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS