7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 29 mai - 4 iunie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 29 mai – 4 iunie

Pelicula "Spioana" va fi prezentată în avanpremieră în această săptămână la Colours Cinema Craiova (Foto: cinemagia.ro)
Pelicula „Spioana” va fi prezentată în avanpremieră în această săptămână la Colours Cinema Craiova (Foto: cinemagia.ro)

Colours Cinema a anunţat programul filmelor care vor rula pentru craioveni în perioada 29 mai – 4 iunie. Vă prezentăm în continuare producţiile pe care le puteţi viziona, precum şi programul proiecţiilor.

Spy – Spioana AVANPREMIERĂ
Regia: Paul Feig
Cu: Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law
Gen film: Comedie
Durata: 120 minute

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, şi eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Dar când partenerul ei iese din rețea și un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui dealer de arme mortale şi să prevenă o criză globală. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 21:30

Superfast! – Superfurios şi Superiute AVANPREMIERĂ
Regia: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Cu: Alex Ashbaugh, Dale Pavinski, Lili Mirojnick,Andrea Navedo, Omar Chaparro, Shantel Wislawski
Gen film: Comedie
Durata: 99 minute

Paul White, poliţist sub acoperire, se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furioşi şi sunt iuţi, iar planul lor este să îl înşele şi jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care îşi ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraş.Scandaloasa schemă gândită de ei este pe cât de îndrăzneaţă pe atât ridicolă! Astfel îi vom urmări remorcând un întreg restaurant şi plimbându-l prin oraş la viteze uluitoare, cu maşini spectaculoase. Însă Vin Serento are dreptate când spune: „Nu contează maşina şofată, ci contează şoferul maşinii şofate care se ocupă de şofat”. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 19:30

Pitch Perfect 2 – Tonul perfect
Regia: Elizabeth Banks
Cu: Katey Sagal, Hailee Steinfeld, Brittany Snow,Anna Kendrick, Anna Camp
Gen film: Comedie, Muzical
Durata: 115 minute

Studentele din Barden Bellas, grupul muzical de tip „a cappella” intră într-o competiţie internaţională pe care o echipă americană nu a câştigat-o niciodată. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: ora 16:30
Joi: ora 17:15

Woman in Gold – Femeia în aur
Regia: Simon Curtis
Cu: Ryan Reynolds, Helen Mirren, Daniel Brühl
Gen film: Dramă
Durata: 109 minute

Maria Altmann, o refugiată evreică ajunsă la bătrâneţe, vrea să readucă în familie o imagine a mătuşii sale, expusă într-un important muzeu din Viena. Doar că imaginea nu e altceva decât „Mona Lisa Austriei”, o pictură de-a lui Gustav Klimt, devenită celebră. Tabloul a fost luat cu forţa de nazişti din casa familiei Altmann, iar Maria a fost obligată să plece, lăsând în urmă tot ce a iubit. După zeci de ani, ea e determinată să facă dreptate. Cu ajutorul unui tânăr avocat, Maria Altmann va da în judecată guvernul austriac pentru a recupera tabloul care o înfăţişează pe mătuşa ei. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: ora 18:50

San Andreas 3D – Dezastrul din San Andreas 3D
Regia: Brad Peyton
Cu: Dwayne Douglas Johnson, Carla Gugino,Alexandra Daddario
Gen film: Acţiune, Thriller
Durata: 107 minute

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: orele 15:00; 21:30;
Joi: orele 14:40; 21:10

Tomorrowland – Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine
Regia: Brad Bird
Cu: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson
Gen film: Acţiune, Aventuri, Mister, SF
Durata: 124 minute

Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu.Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: orele 14:00; 21:10
Joi: ora 14:30

Poltergeist 3D
Regia: Gil Kenan
Cu: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt
Gen film: Horror, Thriller
Durata: 93 minute

Remake al filmului cu acelaşi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, până când fiica sa, Madison, este răpită, lucru ce îl face pe Eric să înţeleagă cât de importantă este pentru el familia. Alte personaje sunt Amy, soţia lui Eric, care poate comunica cu morţii, Carrigan Burke, o personalitate TV care prezintă emisiunea Haunted House Cleaners care nu se teme de supranatural, dar şi Dr. Brooke Powell, fosta soţie a lui Carrigan, parapsiholog la o universitate locală. Echipa ei începe să investigheze evenimentele care au dus la dispariţia fiicei familiei Bowen. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: ora 17:15
Joi: ora 16:55

Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon 3D
Regia: Hubert Weiland, Nina Wels
Cu: Carolin Kebekus, Max von der Groeben, Dustin Semmelrogge
Gen film: Animaţie
Durata: 83 minute

Coconut, un dragon de foc mititel, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos. Coconut este surprins să afle că celelalte neamuri de dragoni nu simpatizează prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare că este invidiat de ceilalți, dar, când vulcanul dormitând de pe Insula Dragonilor se trezește la viață și începe să verse lavă fierbinte, Coconut trebuie să înfrunte curajos căldura și fumul, ca să aducă înapoi iarba focului. Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Marţi-Joi: ora 13:00
Sâmbăta-Luni: orele 11:20; 13:10 – film dublat

Mad Max: Fury Road 3D – Mad Max: Drumul furiei 3D
Regia: George Miller
Cu: Tom Hardy, Charlize Theron
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 120 minute

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: ora 19:10
Joi: ora 18:50

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS