11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Din cauza unor influenţe negative astrale, îmbinați cu greu viaţa profesională cu cea personală. Înconjurat de persoanele apropiate, petreceți momente agreabile cu acestea. Mercur vă protejează planurile administrative şi pe cele legate de carieră. Aveți șanse să fiți recompensat pentru eforturile profesionale cu promovări sau propuneri de excepţie.

Taur
Dacă vă simţiți obosit sau ați fost bolnav în ultima vreme, începeți să vă recuperați. Energia de care dispuneți vă face să fiți optimist. Fie că sunteți singur sau într-o relaţie, vă schimbați comportamentul pentru a găsi echilibrul emoţional de care aveți nevoie. Petreceți mai puţin timp făcând lucruri administrative, însă din nefericire nu aveți altă soluţie.

Gemeni
Momentele petrecute acasă, alături de partener, sunt cele care vă fac să vă simţiți cu adevărat împlinit. Solidar şi atent la persoana iubită, ştiți să vă sprijiniți partenerul de viaţă, dacă acesta se confruntă cu greutăţi profesionale. Proiectele dumneavoastră vă afectează relaţia pe care o aveți cu persoana iubită.

Rac
Se poate să intrați în conflict cu nişte persoane din anturajul profesional, care admit cu greu autoritatea impusă. Încercați să vă îndreptaţi atenţia către persoanele optimiste deoarece ele vă pot transmite energia de care aveți nevoie, în special la nivel sentimental. În dragoste vă uimiți partenerul în dormitor, graţie influenţei lui Marte, care vă face irezistibil.

Leu
Puneți baze solide situaţiei profesionale. Vă gândiți foarte serios să preluați iniţiativa în activitatea pe care o desfăşurați şi de aceea o să solicitați să vă implicați în proiectele ambiţioase care se desfăşoară în departamentul de care răspundeți. Acceptați ajutorul prietenilor intimi pentru a rezolva o problemă personală.

Fecioară
Vă doriți să îi ajutaţi pe cei din jur care au nevoie de susţinere şi de aceea alegeți să vă înscrieți la un program de voluntariat despre care ați aflat. Energia pe care o resimţiți şi ambiţia sunt cei doi catalizatori de care vă folosiți pentru a ajunge să aveți succes în viaţa profesională.

Balanţă
Sunteți o fire realistă şi de aceea vă cunoaşteți foarte bine abilităţile şi limitele. Succesul nu este un lucru intangibil, deoarece ştiți sigur că atingerea lui depinde doar de deciziile pe care le luați şi de modul în care acţionați. Concentrați-vă toată energia pozitivă pe care o aveți către viaţa profesională pentru a reuşi să faceți schimbarea pe care o doriți.

Scorpion
Este una din acele zile în care lucrurile decurg de la sine şi realizați că efortul pe care l-ați depus în relaţie este, în sfârşit, remarcat de partener. Simţiți nevoia să vă distrați. Începeți chiar o relaţie amoroasă cu o persoană cu care vă vedeți zilnic. Seara o petreceți alături de familie şi de prietenii apropiați.

Săgetător
Sunteți genul de persoană care profitați de orice ocazie pentru a vă face remarcat şi astfel reuşiți să profitaţi de toate oportunităţile ivite. Aveți noi visuri în legătură cu viața personală și începeți să creionați drumul pe care trebuie să îl parcurgeți pentru a le îndeplini. Aveți noi idei legate de activitatea pe care o desfășurați la birou.

Capricorn
Este o perioadă productivă deoarece îndepliniți câteva visuri importante şi, mai mult decât atât, relaţia pe care o aveți pare să urmeze drumul pe care vi-l doriți. Păstrați o atitudine calmă şi măsurată. Este singura posibilitate de a garanta progresul. Feriți-vă de cheltuielile asociaţilor, s-ar putea să aveți de tras din cauza risipei lor.

Vărsător
Relaţiile cu persoanele apropiate sunt deosebit de agreabile. Este o zi potrivită să scăpați de rutină şi să vă dați seama care sunt lucrurile pe care le faceți cu adevărată plăcere. Concentrați-vă atenţia către viaţa profesională deoarece treceți printr-o perioadă importantă pentru acest sector şi este nevoie să fiți receptiv la tot ceea ce se petrece în jurul dumneavoastră.

Peşti
Energia şi ambiţia sunt cei doi catalizatori de care vă folosiți pentru a avea succes în viaţa profesională. Dați dovadă de o bună intuiţie şi totodată sunteți suficient de ambiţios pentru a reuşi. Trebuie să profitaţi de aceste momente, pentru că ele nu vor dura multă vreme. Este important să vă respectaţi angajamentele luate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS