8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Sunteți hipersensibil în următoarele zile şi suferiți un pic de mania persecuţiei. Stați liniştit, nu toată lumea trăieşte doar pentru a vă face rău. Această stare va fi rezultatul unei oboseli pronunţate, care vă va face să exagerați totul. Mare atenţie la bani, pentru că riscul de pierdere sau furt este sporit. Această perioadă va include şi nişte aspecte pozitive, cum ar fi succesul în dragoste.

Taur
Trebuie să fiți mai realişti, pentru că veți fi înclinaţi să vă construiți tot felul de castele de nisip şi să aveți aşteptări absurde de la cei din jur. Dacă nu vreți să fiți dezamăgiţi, coborâți cu picioarele pe pământ (unde vă este şi locul, conform caracteristicilor zodiei). În dragoste, e recomandat să nu mai încercați să vă impuneți mereu în faţa persoanei iubite şi să fiți mai înţelegători. Aveți ocazia să plecați într-o mică excursie şi ar fi bine să profitați.

Gemeni
Veți străluci de energie şi voie bună şi, dacă vă canalizați acest aflux de forţă aşa cum trebuie, vă veți bucura de succese însemnate pe toate planurile. Dacă nu vi-l canalizați cum trebuie, riscați să vă abandonați îndatoririle pentru a vă distra, să cheltuiți excesiv pe lucruri de care nu aveți nevoie şi să flirtați cu oricine aveți ocazia. Iar aceste exagerări vă pot aduce mari necazuri în carieră şi în dragoste.

Rac
Se anunţă o perioadă de refacere şi de clarificare a unor probleme mai vechi. Acum e timpul să deschideți gura şi să discutați despre toate necazurile care vă apasă, să cereți răspunsuri şi să pretindeți compensaţii, dacă este cazul. E recomandat să petreceți mai mult timp cu familia şi cu prietenii apropiaţi, pentru că veți avea nevoie de sprijin şi sfaturi bune. În dragoste vă merge bine.

Leu
E o perioadă în care trebuie să evitați orice schimbări majore în stilul de viaţă. Dacă ceva nu arde, atunci poate fi amânat. E bine să vă ocupați de lucrurile care există deja în viaţa dumneavoastră, de la cele mai nobile la cele mai banale, şi să nu vă mai concentrați o vreme asupra celor care vor veni. Veți ieşi la limită şi cu ceva sacrificii dintr-o încurcătură financiară. Cu sănătatea stați destul de prost, sunteți foarte slăbit şi chiar deprimat.

Fecioară
Săptămâna va fi dedicată în special vieții personale. Deşi nu vă veți eschiva de la îndatoririle de serviciu, cariera va rămâne undeva în plan secund. Veți primi o veste proastă despre o boală a cuiva din familie, dar se va dovedi o alarmă falsă. În dragoste, situaţia este mai roz ca niciodată şi veți găsi mereu noi motive să vă apreciați partenerul. Nici în privinţa banilor nu staţi rău.

Balanţă
În zilele următoare încercați să fiți cât mai conciliant şi mai diplomat, pentru că orice conflict pe care îl veți avea se va termina în dezavantajul dumneavoastră. Atenţie mare la acte şi la declaraţii oficiale, riscul unor greşeli este foarte mare. Nici sănătatea nu e perfectă, sunteți predispus la afecţiuni digestive. În dragoste, pretenţiile sunt mari, dar rezultatele sunt departe de aşteptări.

Scorpion
Săptămâna nu este deloc rea, dacă sunteți atent la câteva lucruri. Trebuie să aveți grijă la tot ceea ce spuneți, pentru că s-ar putea să fiți înţeles greşit. Situaţia financiară va fi mulţumitoare, deşi nu veți face rost de bani chiar la fix. În viaţa socială, sunteți în centrul atenţiei şi va fi o săptămână în care vă veți distra de minune. Cât priveşte dragostea, vă bucurați de mult succes, aveți multe ocazii de flirt, dar încă nu se lipeşte nimic serios.

Săgetător
Veți avea o săptămână foarte plină pe plan personal. Vă veți concentra, în principal, asupra dragostei şi veți avea foarte mult succes la acest capitol. Aveți chiar şansa de a întâlni iubirea vieții în această perioadă. Ceva certuri cu familia se vor traduce în probleme financiare, mai ales pentru cei tineri. Toată această agitaţie vă va face să vă neglijați profesia sau studiile, și vă veți consola, ca de obicei, cu speranţa unei inspiraţii geniale de ultim moment.

Capricorn
Urmează o săptămâna excelentă, pentru că toate domeniile importante vor fi foarte bine aspectate. Dacă doriți să vă implicați în relaţii de lungă durată, aveți toate şansele să faceți alegeri foarte bune. Profesional, veți primi nişte propuneri foarte avantajoase, nu trebuie decât să întindeți mâna şi să luați. Sunteți singura persoană care are orice fel de perspectivă asupra lucrurilor.

Vărsător
Puteți avea o săptămână medie spre bună, cu puţin efort. Dacă aveți de făcut achiziţii mai importante, e bine să încercați să le faceți acum, pentru că pe viitor nu vă veți mai putea permite. Aveți parte de nişte mici venituri suplimentare, dar acestea vor fi rezultatul unui noroc de moment şi nu puteți conta pe ele pe termen lung. În dragoste, se recomandă mai multă relaxare şi spontaneitate.

Peşti
E o perioadă propice schimbărilor. Dacă vă doreați să vă schimbați serviciul, să vă mutați, să vă căsătoriți, puteți să demarați acum aceste proiecte, pentru că se vor finaliza cu bine. Singura condiţie este să vă calculați bine fiecare mişcare şi să nu vă avântați fără câteva garanţii. Aveți noroc de familia şi prietenii care vor fi lângă dumneavoastră pentru a vă da cele mai bune sfaturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS