10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 22-28 mai

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 22-28 mai

Filmul "Dezastrul din San Andreas" va fi prezentat în avanpremieră în această săptămână (Foto: cinemagia.ro)
Filmul „Dezastrul din San Andreas” va fi prezentat în avanpremieră în această săptămână (Foto: cinemagia.ro)

Colours Cinema Craiova vă propune şi în această săptămână să urmăriţi cele mai noi producţii cinematografice. Vă prezentăm în continuare filmele care vor rula la cinematograful din Bănie în săptămâna 22-28 mai, precum şi programul proiecţiilor.

San Andreas 3D – Dezastrul din San Andreas 3D – AVANPREMIERĂ
Regia: Brad Peyton
Cu: Dwayne Douglas Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario
Gen film: Acţiune, Thriller
Durata: 107 minute

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 21:40

Tomorrowland – Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine
Regia: Brad Bird
Cu: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson
Gen film: Acţiune, Aventuri, Mister, SF
Durata: 124 minute

Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu.Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: orele 18:40; 21:10
Vineri, Luni, Marţi, Miercuri: ora 16:40
Sâmbătă, Duminică: ora 13:50
Joi: orele 16:20; 21:20

Poltergeist 3D
Regia: Gil Kenan
Cu: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt
Gen film: Horror, Thriller
Durata: 93 minute

Remake al filmului cu acelaşi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, până când fiica sa, Madison, este răpită, lucru ce îl face pe Eric să înţeleagă cât de importantă este pentru el familia. Alte personaje sunt Amy, soţia lui Eric, care poate comunica cu morţii, Carrigan Burke, o personalitate TV care prezintă emisiunea Haunted House Cleaners care nu se teme de supranatural, dar şi Dr. Brooke Powell, fosta soţie a lui Carrigan, parapsiholog la o universitate locală. Echipa ei începe să investigheze evenimentele care au dus la dispariţia fiicei familiei Bowen. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: ora 21:30
Joi: ora 17:00

Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon 3D
Regia: Hubert Weiland, Nina Wels
Cu: Carolin Kebekus, Max von der Groeben,Dustin Semmelrogge
Gen film: Animaţie
Durata: 83 minute

Coconut, un dragon de foc mititel, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos. Coconut este surprins să afle că celelalte neamuri de dragoni nu simpatizează prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare că este invidiat de ceilalți, dar, când vulcanul dormitând de pe Insula Dragonilor se trezește la viață și începe să verse lavă fierbinte, Coconut trebuie să înfrunte curajos căldura și fumul, ca să aducă înapoi iarba focului. Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni, Marţi, Miercuri: ora 12:10
Sâmbătă, Duminică: orele 10:15; 12:00
Joi: ora 12:50 – dublat

Mad Max: Fury Road 3D – Mad Max: Drumul furiei 3D
Regia: George Miller
Cu: Tom Hardy, Charlize Theron
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 120 minute

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: ora 19:10
Joi: ora 14:40

Hot Pursuit – Hot Pursuit: Urmărire periculoasă
Regia: Anne Fletcher
Cu: Sofía Vergara, Reese Witherspoon
Gen film: Acţiune, Comedie
Durata: 87 minute

În „Urmărire periculoasă”, ofiţerul Cooper, o poliţistă crispată şi care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un şef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy şi prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni-Miercuri: ora 14:20
Sâmbătă, Duminică: ora 16:50

The Age of Adaline – Secretul lui Adaline
Regia: Lee Toland Krieger
Cu: Blake Lively, Harrison Ford
Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 110 minute

Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinţii lui (Harrison Ford şi Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viaţa pentru totdeauna. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni-Miercuri: ora 16:20
Sâmbătă, Duminică: ora 14:40
Joi: ora 14:10

The Avengers: Age of Ultron 3D – Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron 3D
Regia: Joss Whedon
Cu: Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Christopher Robert Evans, Elizabeth Olsen
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 142 minute

Doritor să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk vor avea nevoie de resurse ieşite din comun, dar şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor şi să emită distrugătoare radiaţii şi unde electromagnetice! Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni-Miercuri: ora 14:00
Sâmbătă, Duminică: ora 16:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS