7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Persoanele apropiate nu se acomodează cu atitudinea dezinvoltă de care dați dovadă. În domeniul profesional, cursa succesului continuă. În dragoste are loc un eveniment care vă înseninează ziua. Pentru a scăpa de starea de nesiguranță partenerul vă va vorbi de dragoste şi viitor. Singur, nu vreți să vedeți pe nimeni şi veți anula o întâlnire romantică.

Taur
Eficiența şi şarmul sunt principalele atuuri. Arătându-vă înţelegător şi tolerant, nu lăsați indiferent pe nimeni, în anturaj. Atrageți simpatii imediate, ceea ce devine foarte util şi agreabil. În dragoste aveți parte de o întâlnire surprinzătoare, care ridică un semn de întrebare asupra unor certitudini din trecut.

Gemeni
Unele schimbări pe plan familial se dovedesc indispensabile. Discutați sincer cu persoanele implicate şi urmați-le sfaturile. Nu luați decizii definitive înainte să vă consultați familia. Partenerul rămâne atent la dorinţele dumneavoastră şi manageriază toate aşteptările cât de bine poate.

Rac
Fără să refuzați toate ofertele de a ieşi în oraş, este bine să păstrați puţin timp şi pentru familie. Nu vă aşteptați ca persoanele dragi să-şi deschidă inima dacă nu vă văd destul la faţă. Simţiți emoţii adânci, iar multe amintiri vor ieşi la suprafaţă. În dragoste ați putea să arătaţi mai multă afecţiune partenerului de viaţă şi să vă bucuraţi de momente de armonie.

Leu
Există speranţe pentru realizarea proiectelor profesionale, cu condiţia să faceți alegeri realiste. Evitați să vorbiți prea mult, să vă dați cuvântul sau să pierdeți vremea cu fleacuri. Unele persoane din anturaj se poate să aibă păreri opuse, ceea ce într-o discuţie va duce la conflicte. Într-o relaţie, partenerul vă va scoate la o cină romantică.

Fecioară
La locul de muncă atenţia este absolut necesară, pentru o execuţie minuţioasă. Aveți idei bune pe care trebuie să le puneți în aplicare. Vreți să aveți mai multe responsabilităţi, să căpătaţi experienţă şi să creşteți din punct de vedere profesional. Acceptați zâmbind o situaţie dezavantajoasă pe care nu ați putut s-o evitaţi.

Balanţă
Este o zi norocoasă pentru domeniul relaţional. Aveți ocazia să găsiți soluţiile ideale micilor probleme cu care vă confuntați în viaţă personală. Într-o relaţie, profitați de armonia actuală care vă ajută să vă simţiți mai bine. Singur, vă simţiți destul de fericit cu situaţia actuală. Ca să vă menţineți în formă, este bine să faceți un sport.

Scorpion
Faceți tot posibilul pentru a consolida relaţia cu partenerul de viaţă şi întreaga familie. Ar fi o idee nemaipomenită să vă luați liber de la muncă pentru a vă ocupa de problemele apărute. Aveți parte de aventuri incitate în această zi, însă este mai prudent să le păstrați secrete.

Săgetător
Complicaţiile din viaţa sentimentală se datorează în principal comportamentului dezinvolt. Nici dumneavoastră nu ştiți exact ce vă doriți în acest moment. Dacă vă faceți un examen de conştiinţă, vă dați seama că atitudinea obişnuită este uneori prea agresivă. O neînţelegere cu unul dintre colegi va crea destul de multă instabilitate la birou.

Capricorn
Nu acceptați nici un fel de cadou astăzi. Se poate să fie unul neplăcut, în cele din urmă. Nu mai ştiți în cine să aveți încredere în ceea ce privește viaţa sentimentală. Vă analizați emoţiile pentru a vedea dacă lipsa de încredere vă afectează destinul sentimental. Încercați să nu-l învinovăţiți doar pe partener.

Vărsător
Vă consoli­dați relaţia cu persoana iubită. Perspectivele amoroase sunt deosebit de bune, vă place să fiți surprins în fiecare zi şi partenerul e conştient de acest lucru. Încercați să nu împrumutaţi bani, chiar dacă persoana care v-o cere vă este prieten.

Peşti
Dacă partenerul de viaţă este în zodia Fecioarei, relaţia decurge senin, într-o atmosferă călduroasă şi comunicativă. În privinţa banilor, sunteți când generos, când rezervat cu cheltuielile. Puteţi să vă faceți unele mofturi fără să strângeți cureaua, pentru că bugetul vă permite. La muncă sunteți inspirat, în special dacă lucrați într-un domeniu artistic sau dacă vă ocupați de propria afacere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS