5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Se prevăd perspective materiale bune. Puteți efectua nişte tranzacţii fructuoase, realizați achiziţionarea sau vânzarea unor bunuri imobiliare în condiţii deosebit de favorabile. Pentru reuşita profesională este importantă colaborarea cu persoane competente. Nu mai aveți probleme cu schimbările bruşte de dispoziţie şi reuşiți să vă găsiți liniştea interioară.

Taur
Aveți un moral de fier şi nimic nu vă rezistă. Sunteți dinamic, hotărât şi diplomat. Nu vă lăsași sedus de situaţie, priviți permanent realist lucrurile. Dacă vă simţiți obosit sau stresat, luați-vă câteva ore libere pentru a vă relaxa. Atmosfera e destul de tensionată la locul de muncă.

Gemeni
Este momentul să puneți capăt neînţelegerilor şi divergenţelor. Nu sperați să vi se ierte greşelile abordând un aer superior. La începutul zilei, o problemă financiară ar putea să vă dea bătăi de cap. Vă lipseşte cheful de viaţă şi fantezia în relaţie. În momentul de faţă nu reuşiți să remediați aceste situaţii.

Rac
După o noapte destul de agitată din cauza dubiilor şi a nesiguranţei, Mercur vă va ajuta să vedeți lucrurile mai clar, atât în minte, cât şi în suflet. Dacă faceți eforturile necesare, puteți să consolidați anumite relaţii, care se vor dovedi o sursă de echilibru. La locul de muncă vă implicați în proiecte pe termen lung. Este o zi benefică pentru discuţii de ordin financiar.

Leu
O călătorie de afaceri ar fi foarte profitabilă, realizându-se în cele mai bune condiţii. Faceți schimb de idei pe plan profesional. Fiți însă discret. Este un moment bun pentru elaborarea unor noi metode de lucru, mai puţin greoaie şi mai productive. Evitați pâinea albă şi zahărul, fructele şi legumele prea acide, precum roşiile sau portocalele.

Fecioară
Este un moment prielnic să faceți ordine în viaţa sentimentală. Puneți capăt unei relaţii care nu merge sau revizuiți-vă criteriile de selecţie pentru partenerul ideal. Numai luciditatea vă oferă şansa de a găsi fericirea. Va fi necesar să vă dublați eforturile la locul de muncă, fiindcă veți avea de-a face cu nişte situaţii destul de complicate.

Balanţă
Dacă aveți o legătură amoroasă clandestină trebuie să vă aşteptați la izbucnirea unei furtuni. Cuplurile trec printr-o perioadă dificilă. La locul de muncă este nevoie să priviți lucrurile aşa cum sunt şi să dați dovadă de iniţiativă şi de îndrăzneală. E posibil să vi se ceară să faceți o deplasare, fapt care nu vă va displace deloc.

Scorpion
Unele datorii mai vechi cer să fie plătite. Nu vă lăsați sedus de achiziţionarea unor lucruri care ar putea să vă facă gaură în buget. Dacă faceți efortul să ieşiți din cochilia obişnuită şi să stabiliți relaţii agreabile cu cei din jur, ați putea petrece momente deosebite în compania celorlalţi. Dacă munciți de dimineaţă nu vă aşteptați la idei foarte constructive.

Săgetător
Este o zi favorabilă dacă doriți să vă implicați într-un proiect profesional. Este important să aveți răbdare şi să nu comiteţi imprudențe. În concordanţă cu sentimentele pe care le aveți, vă întoarceți relaţia cu susul în jos, fapt care nu-i va pica prea bine partenerului. Vă amuzați împreună cu anturajul, petrecând cu tineri veseli şi relaxându-vă.

Capricorn
Dacă sunteți singur, ați putea să vă îndrăgostiți la prima vedere. Dacă aveți pe cineva, vă arătaţi ataşamentul şi sunteți plin de pasiune. Există însă şi reversul medaliei, dacă veți rosti cuvinte usturătoare la adresa partenerului de viaţă. În familie trebuie să aveți grijă cum exprimați unele adevăruri.

Vărsător
Sunteți atras de afacerile riscante care promit să vă dubleze veniturile. Pentru a vă asigura spatele, consultați nişte specialişti înainte de a lua vreo decizie. E momentul să lăsați lucrurile să se întâmple de la sine şi să găsiți un echilibru între dorinţele dumneavoastră şi cele ale partenerului, care e disperat să se exprime, să vă seducă şi să vă surprindă.

Peşti
Jovial şi sociabil, ştiți să animați conversaţiile plictisitoare. Vă simţiți bine în societate şi trăiți clipă. La locul de muncă sunteți creativ şi plin de optimism, făcând impresie bună superiorilor. Începeți să vă dați seama ce trebuie să păstrați şi la ce trebuie să renunțaţi din punct de vedere sentimental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS