14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În dragoste aveți parte de emoţii puternice, aventuri excitante care aduc un suflu nou. Partenerul de viaţă vă cucereşte numai dacă ştie să facă incitante momentele petrecute împreună şi să vă surprindă. Singur, reuşiți să-l fermecați pe cel la care vă gândiți. Vă înţelegeți bine cu părinţii şi socrii, făcând astfel o atmosferă foarte plăcută în familie.

Taur
Începeți ziua cu dorința de a aduce o schimbare în viața dumneavoastră sentimentală. Puteți savura în voie o fericire simplă şi liniştitoare alături de partener. Dacă nu sunteți într-o relație, aveți mari şanse să vă întâlniți perechea. Dorinţa de a vă îmbunătăţi condiţiile de muncă vă ajută să avansați în carieră.

Gemeni
Este vremea să vă reorganizați bugetul. Se prevăd probleme financiare destul de dificile. Reduceți nopţile nedormite, făcându-vă un program de somn. Problemele din familie se rezolvă cu o atitudine autoritară, mai ales dacă este vorba despre copii. Aveți grijă să nu distrugeți comunicarea.

Rac
Au loc schimbări în relaţia cu cei apropiaţi şi cu familia. Se poate ca un copil să plece de acasă, pentru a începe o viaţă pe cont propriu. Aveți senzaţia că cei dragi îşi exercită dreptul la independenţă în detrimentul nevoii dumneavoastră de a-i avea aproape. Pluto vă dă aripi şi e posibil să vă ocupați de nişte lucruri destul de riscante.

Leu
Dispoziţia se schimbă în funcţie de anumite situaţii, trecând de la plăcere la frică. Riscați să aveți probleme familiale. Deveniți tiranic fără să vă dați seama. Trebuie să fiți atent la modul în care judecați persoanele pe care le întâlniți, deoarece vă lipseşte obiectivitatea. Este o perioadă bună pentru a face călătorii de studiu.

Fecioară
Fiți realist când vine vorba de bani. Este important să vedeți lucrurile aşa cum sunt, nu aşa cum ați vrea să fie. În dragoste lucrurile decurg bine. Dacă sunteți singur, aveți parte de întâlniri plăcute. Sunteți amabil, blând, însă vă ţineți la adăpost de pasiunile devastatoare. Aveți de-a face cu numeroase încercări care vă pot face nesigur la nivel profesional.

Balanţă
Apar unele schimbări în familie. Poate vă mutaţi în altă parte, ori puteți pleca chiar în străinătate. La serviciu veți fi remarcat pentru simplul fapt că sunteți singura persoană care vă spuneți ideile şi care aduce argumente pertinente atunci când vă susţineți punctul de vedere. Dacă cineva încearcă să vă umbrească poziţia, reacţionați, luând locul din faţă.

Scorpion
Viaţa sentimentală este plină de jocuri şi plăceri interzise. Comunicați destul de dificil cu familia, deşi faceți eforturi serioase. Nu vă descurajați, în curând veți putea să dialogați cu cei dragi cu mai multă uşurinţă. La serviciu, atmosfera este una plăcută şi colegii vă susţin.

Săgetător
Vă concentrați în special asupra familiei şi a copiilor. Doriți să dedicați mai mult timp afacerii personale pe care o aveți şi de aceea astăzi se pare că vă chinuiți să găsiți echilibrul dintre viaţa personală şi cea profesională. Aveți un spirit critic mai puţin manifestat, astfel încât relaţiile cu prietenii se dezvoltă armonios.

Capricorn
Dacă nu aveți, încă, pe cineva vă simțiți mai singur ca de obicei şi vă gândiți să puneți bazele unei familii. Va fi nevoie de ceva efort din partea dumneavoastră ca visul să se îndeplinească. Evitați tendinţa de disimulare, ipocrizia sau acţiunile lipsite de onestitate. Dacă sunteți în căutarea unui nou job, ar fi indicat să schimbați şi domeniul.

Vărsător
Tindeți să ridicați un zid între viaţa de cuplu şi restul lumii. Este bine totuşi să nu exagerați, căci reversul medaliei este saturația şi nevoia de a respira un alt aer. Dorinţele pe care le aveți în mod obişnuit vă par astăzi străine. Sunteţi un pic dezamăgit de atitudinea familiei, în privinţa ajutorului pe care l-ați oferit.

Peşti
Găsiți în sânul familiei oaza de linişte. Partenerul va şti să creeze climatul potrivit care să vă ofere căldură şi tandreţe. Se poate ca tendinţa generală a celor din jur să fie diferită de modul în care vedeți lucrurile. Însă, uneori, trebuie să facem câte un compromis. Discutaţi deschis problemele pe care le aveți şi nu vă ascundeți după aparenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS