13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă revin optimismul şi pofta de viaţă. Durerile de spate şi reumatismul cu care vă confruntați încep să se diminueze. În cuplu vă arătaţi pasional şi dominator. Aveți grijă să nu faceți remarce sarcastice, care ar putea să-l rănească pe partener. Vă deconectați de muncă astăzi, însă lucrurile sunt schimbate de un telefon primit.

Taur
Reuşiți să suciți minţile celor din jur, fără să ridicați vreun deget. Chiar dacă nu vă dați seama de calităţile dumneavoastră, se poate ca în jur câteva persoane să fie invidioase că aveți un efect atât de puternic asupra sexului opus. Este un moment ideal pentru semnarea de contracte, achiziţionarea de bunuri sau tranzacţii financiare.

Gemeni
Recunoașteți faptul că petreceți mult prea mult timp la birou. Intuiţia şi delicateţea vă permit să găsiți cuvintele potrivite pentru a sprijini persoanele mai emotive din anturaj şi a aduce la normal unele situaţii conflictuale. Se face apel la dumneavoastră, în rol de conciliator şi confident. Este o zi bună pentru logodne şi căsătorii, vă bucurați de echilibru afectiv.

Rac
Vă simţiți acaparat de constrângerile familiale sau de obligaţiile profesionale. Începeți să fiți mai puţin dispus să vă sacrificați pentru cei din jur. Cei care vă doriți un animal de companie aveți acum ocazia ideală să adoptați unul. Discutaţi cât se poate şi lăsați-vă deoparte rezervele. Foarte important e să găsiți un motiv pentru care merită să vă sacrificați.

Leu
O nouă cunoştinţă poate să vă ducă pe un drum interesant în domeniul profesional. Vi se fac tot felul de sugestii pertinente, în măsură să vă ajute să vă creşteți veniturile. Căutați satisfacţiile de ordin moral mai mult decât avantajele materiale, în relaţiile de prietenie. Viaţa sentimentală vă face pasional şi mai puţin capabil să vă controlați.

Fecioară
Puteți spera la creşteri considerabile ale veniturilor dacă vă documentați bine înainte de a acţiona în domeniul financiar. Dacă trebuie să dați un raport superiorilor astăzi, lucrurile se poate să fie ceva mai dificile. E posibil să aveți o zvâcnire care să vă transforme într-o persoană dornică să-și asume riscuri în viaţa sentimentală.

Balanţă
Aveți tendinţa să vă lăsați purtat de gânduri şi să vă exprimați propriile păreri într-o manieră mai puţin plăcută pentru cei din jur. Aveți noroc în dragoste; singur, întâlniți pe cineva în niște circumstanțe neobișnuite. Dacă vi s-a promis o promovare, vă folosiți de influenţa lui Mercur pentru a-i aduce aminte şefului acest fapt.

Scorpion
Ştiți să vă folosiți de farmece şi adunați cucerire după cucerire. De fapt, vă este ușor să vă exprimați sexualitatea în cuvinte Dacă sunteți deja implicat într-o relaţie, s-ar putea să stârniți gelozia partenerului de viaţă. Saturn vă ajută să-i convingeți pe cei din jur să vi se alăture, indiferent de ce aveți în plan. E posibil să faceți niște promisiuni nerealiste astazi.

Săgetător
Vă cereţi drepturile, însă este bine să evitaţi să apelați la justiţie pentru orice mic incident. Încercați să menţineți relaţii cât mai bune cu lumea din jur. Petreceți momente frumoase alături de familie, într-o atmosferă de afecţiune şi bună înțelegere. În momentul de faţă, vă întrebați în ce direcţie se îndreaptă cariera dumneavoastră.

Capricorn
Mai aşteptați câteva zile pentru a pune pe picioare nişte proiecte de anvergură. Veți beneficia de protecţia lui Marte, care vă va feri de acţiuni iluzorii. Simţiți nevoia să stați mai mult în aer liber şi să vă relaxați. Vă simţiți mult mai relaxat la locul de muncă, însă asta nu vă afectează calitatea muncii, ba chiar dimpotrivă.

Vărsător
Obligaţiile diverse şi numeroase vă acaparează complet. Reuşiți să petreceți câteva momente frumoase alături de prieteni. În activitatea profesională nu puteți să vă mai exercitați autoritatea. Aveți mai multe probleme decât satisfacţii în dragoste. Realitatea e departe de vise şi asta o să vă dea o stare negativă, care va face şi mai mult rău relaţiei.

Peşti
Aveți energie şi vă exprimați opiniile la birou, munciți mult pentru a ajunge la rezultatele scontate. În viaţa sentimentală vă bucurați de flirturi, noi întâlniri şi satisfacţii reciproce. Trebuie să vă dedicați marea majoritate a timpului gestionării bunurilor materiale. Feriți-vă de sfaturile venite din partea celor apropiaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS