10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTimpuri Noi şi Partizan cântă împreună la Craiova, la Festivalul Rockomotiva

Timpuri Noi şi Partizan cântă împreună la Craiova, la Festivalul Rockomotiva

Rockomotiva (1)

Formaţiile Timpuri Noi şi Partizan vor fi prezente la Craiova în seara de 5 iunie, pentru un concert comun, pe scena Festivalului Studenţesc Rockomotiva. Concertul care va avea loc la Casa Studenţilor este al patrulea din seria de apariţii publice numite „Proiectul Perfect”, care îşi propune să spună povestea „Timpurilor Noi”, de la înfiinţare (1982) şi până în prezent. Pe aceeaşi scenă urcă împreună Timpuri Noi şi Partizan, fiecare dintre trupe în formulă completă, aşa încât fanilor să nu le lipsească nici Adrian „Artanu” Pleşca, nici Dan Iliescu, nici Răzvan „Suedezu” Moldovan – cei trei membri fondatori ai Timpuri Noi.

Festivalul Rockomotiva, deşi se află la prima ediţie, promite trei seri incendiare la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova. Pe lângă Proiectul Perfect, au confirmat prezenţa la festival super-trupa Twilight of the Gods (IRE-NOR-SWE-ENG), Alternosfera (MD), Pero Defformero (SRB), Bucovina (RO), RoadKillSoda (RO), Bloodway (RO), Dza Ili Bu (SRB), alături de Avatar şi Crimena, două nume grele în metalul românesc, care au „crescut” în Casa Studenţilor din Craiova.

Festivalul Rockomotiva are loc pe 5, 6 şi 7 iunie, iar accesul publicului se va face pe bază de bilete sau abonamente. Cei mai merituoşi dintre studenţii din centrele universitare arondate CCS Craiova vor beneficia de acces gratuit.

Bilete şi abonamente

Abonamentele garantează accesul pentru trei zile de festival şi se vor găsi la preţul de 50 lei până pe data de 31 mai, inclusiv. Între 31 mai şi 5 iunie, preţul unui abonament va fi de 60 de lei. Din 5 iunie şi pe toată perioada festivalului vor putea fi cumpărate bilete de o zi în valoare de 30 lei, direct de la intrare. În Craiova, abonamente se pot achiziţiona de la secretariatul Casei Studenţilor, Perdido Station şi Stock Store.

Festivalul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcţia de Proiecte şi Programe pentru Tineret, în parteneriat cu Asociaţia „Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021”, Romanian Thrash Metal Club, Metalhead şi Gazeta de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS