16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Chiar dacă apar unele întârzieri şi lucrurile nu sunt în regulă, ar fi bine să nu vă pierdeți răbdarea. Dar cum nici o bătălie nu se câştigă doar prin sentimente, trebuie să ştiți că pentru a reuşi aveți nevoie de ajutorul financiar al unui apropiat. În viaţa sentimentală, visele aduc dubii și asta vă afectează dispoziţia emoţională.

Taur
Viaţa sentimentală nu mai este satisfăcătoare din cauza singurătăţii sau a unei neînţelegeri. Acum puteți redresa situaţia, fiind mai deschis şi făcând primii paşi pentru consolidarea unei relaţii sau iubiri. Fiți calm şi evitați schimbările de atitudine. E o zi bună să vă prezentați ideile sau să răspundeți provocărilor.

Gemeni
Simţiți nevoia să vă implicați în activitatea unui grup, lucru care va fi benefic indiferent de profilul activităţii. De asemenea, veți primi suport pentru a vă atinge ţelul, dar aveți grijă. Şeful dumneavoastră este mulţumit de munca pe care o depuneți aşa că rămâneți încrezător şi ocupați-vă de treburi fără stres.

Rac
Singurul lucru care contează este succesul profesional şi veți urmări acest țel într-un mod excesiv. Spre seară, ați putea ieşi împreună cu persoana iubită la un spectacol sau să luaţi masa. Luați-vă inima în dinţi şi spuneți-i deschis ceea ce simţiți. Va fi mult mai uşor pentru amândoi şi în mod cert nu veți primi un refuz.

Leu
Dacă veți ajunge la un compromis cu persoana iubită, relaţia va dura în timp. Realizați că este exact ce vă doriți şi veți lupta pe orice cale pentru a o păstra. Singur, faceți recensământul fostelor iubiri. Încercați să fiți mai vigilent la locul de muncă, în special dacă poziţia dumneavoastră implică responsabilitate.

Fecioară
Promisiunile făcute fără acoperire vă vor face să vă simţiți trădat. Nu-i lăsați pe ceilalţi să vă convingă să faceți lucruri cu care nu sunteți de acord. Nu veți reuşi decât să vă pară foarte rău că ați fost atât de uşor influenţabil. Nu aveți timp pentru viaţa sentimentală. Din diferite motive, ați îngropat ambiţiile profesionale, însă vor ieşi la suprafaţă.

Balanţă
Ar trebui să vă impuneți mai mult punctul de vedere, mai ales pentru că astăzi veți fi ascultat. Veți fi elocvent şi obiectiv şi nu va putea nimeni să contrazică argumentele dumneavoastră, bine clădite. Restul vine de la sine. Armonia se reîntoarce în viaţa sentimentală şi e posibil să întâlniți o persoană interesantă.

Scorpion
Venituri despre care nu aveați idee că există se pare că vor intra în mâinile dumneavoastră. Vă vor prinde foarte bine în această perioadă. Este o zi bună pentru a pune în ordine hârtiile pe care le tot amânați şi care privesc relaţiile cu instituţiile publice. La locul de muncă, disputele şi certurile cu colegii vor fi la ordinea zilei.

Săgetător
O pierdere rezonabilă este preţul care merită plătit dacă vreți să mergeți mai departe. Compromisul nu înseamnă să cedați, înseamnă să ajungeți la o înţelegere. Încercați să vă odihniți, indiferent de situaţia prin care veți trece astăzi. Vă simţiți destul de leneş la birou şi asta se va vedea în productivitatea adusă.

Capricorn
Un impuls în viaţa sentimentală va fi exact ceea ce aveți nevoie în acest moment. Vă va relaxa şi vă va canaliza energia în alt plan decât cel profesional. Nu ratați această şansă, următoarea nu va fi prea curând. Singur, priviți înapoi pentru a ajunge să vă înţelegeți dorinţele şi aşteptările reale. Fiți impulsiv şi lăsați inhibiţia la o parte.

Vărsător
Relaţiile cu persoanele de sex opus vă sunt favorabile. N-ar fi exclus să faceți o cucerire la care visați de mult timp, o persoană în faţa căreia nu ați avut curajul să vă expuneți sentimentele. Orice decizie ați lua, curajul este de partea dumneavoastră. Lucrurile au mers bine în ultima vreme la muncă și continuați la fel.

Peşti
Evitați datoriile, pentru că va fi greu să dați banii înapoi. La locul de muncă, lucrurile sunt destul de instabile şi prin urmare va fi greu să negociați. Trebuie să aveți răbdare şi să mergeți spre scopul ales. Sunteți extrem de agitat pe partea sentimentală. Dubiile şi gelozia vă cuprind, fapt care vă face suspicios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS