22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 8-14 mai

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 8-14 mai

(Foto: cinemarx.ro)
(Foto: cinemarx.ro)

Colours Cinema Craiova a anunţat programul filmelor din următoarea săptămână. Vă prezentăm în continuare peliculele pe care craiovenii le pot viziona în perioada 8-14 mai, precum şi programul proiecţiilor.

Mad Max: Fury Road 3D – Mad Max: Drumul furiei 3D – AVANPREMIERĂ
Regia: George Miller
Cu: Tom Hardy, Charlize Theron
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 120 minute

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 21:10

Hot Pursuit – Hot Pursuit: Urmărire periculoasă
Regia: Anne Fletcher
Cu: Sofía Vergara, Reese Witherspoon
Gen film: Acţiune, Comedie
Durata: 87 minute

În „Urmărire periculoasă”, ofiţerul Cooper, o poliţistă crispată şi care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un şef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy şi prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: orele 17:20, 21:30

She’s Funny That Way – Viaţa bate filmul
Regia: Peter Bogdanovich
Cu: Brianne Sidonie Desaulniers, Owen Wilson
Gen film: Comedie, Dramă
Durata: 93 minute

„Viaţa bate filmul” marchează reîntoarcerea multașteptată a marelui regizor Peter Bogdanovich, unul din cei mai apreciați regizori ai cinematografiei mondiale, după o absență de 12 ani, timp în care a regizat trei filme de televiziune, precum și documentarul câștigător al unui premiu Grammy, “Runnin’ Down A Dream: Tom Petty and the Heartbreakers”, dar și o versiune revizuită și extinsă a documentarului extrem de apreciat “Directed by John Ford”. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 19:15

The Age of Adaline – Secretul lui Adaline
Regia: Lee Toland Krieger
Cu: Blake Lively, Harrison Ford
Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 110 minute

Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinţii lui (Harrison Ford şi Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viaţa pentru totdeauna. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 19:00

A Little Chaos – Haos la Versailles
Regia: Alan Rickman
Cu: Stanley Tucci, Matthias Schoenaerts, Kate Winslet, Jennifer Ehle, Alan Rickman
Gen film: Comedie, Dramă, Romantic
Durata: 117 minute

O dramă romantică care o are în centrul său pe Sabine De Barra, un designer cu o personalitate puternică şi talent peisagistic, care este aleasă pentru a construi una dintre principalele grădini de la un nou palat al regelui Ludovic al XIV-lea, la Versailles. În noua sa poziţie de putere şi influenţă, ea contestă barierele de gen şi de clasă în timp ce, de asemenea, se va implica profesional, dar şi romantic cu renumitul artist peisagist André Le Notre. Toate acestea fiind presărate din belşug cu intrigile de la curte, tipice erei dominate de Regele Soare. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 14:00

The Avengers: Age of Ultron 3D – Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron 3D
Regia: Joss Whedon
Cu: Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Christopher Robert Evans, Elizabeth Olsen
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 142 minute

Doritor să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk vor avea nevoie de resurse ieşite din comun, dar şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor şi să emită distrugătoare radiaţii şi unde electromagnetice! Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: orele 14:40; 21:10
Joi: ora 14:40

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast 3D – Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri 3D
Regia: Steve Loter
Cu: Lucy Liu, Mae Whitman
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 76 minute

Noua animaţie din seria Tinkerbell ne-o arată pe Clopoţica într-o aventură ieşită din comun: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfăţişarea nu spune nimic despre inima unei fiinţe, se împrieteneşte cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoţica nu ştie dacă să se teamă sau nu pentru siguranţa zânelor. Dar când un grup de zâne ia iniţiativa de a captura „monstrul” înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoţica va trebui să decidă dacă prejudecăţile sunt mai importante decât o inimă deschisă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor – film dublat:
Vineri: ora 13:00
Sâmbătă – Duminică: orele 11:20; 13:00
Luni – Joi: ora 13:00

Fast and Furious 7 – Furios şi iute 7
Regia: James Wan
Cu: Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker, Vin Diesel
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata: 140 minute

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 16:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS