Acasă Local Dolj Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 10-16 aprilie

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 10-16 aprilie

-

(Foto: cinemagia.ro)
(Foto: cinemagia.ro)

Cinema Colours Craiova a anunţat filmele pe care le propune în următoarea săptămână cinefililor din Bănie. Vă prezentăm peliculele care vor rula în săptămâna 10-16 aprilie, precum şi programul proiecţiilor.

Kidnapping Mr. Heineken – Răpirea lui Freddy Heineken
Regia: Daniel Alfredson
Cu: Sam Worthington, Ryan Kwanten, Jim Sturgess, Anthony Hopkins
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă
Durata: 95 minute

Povestea din interior a planificării, executării, consecinţelor şi prăbuşirii finale a răpitorilor magnatului berii Alfred „Freddy” Heineken, care a dus la cea mai mare răscumpărare plătită vreodată pentru o persoană. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni – Miercuri: ora 21:30
Sâmbătă: ora 16:20

Paul Blart: Mall Cop 2 – Paul, mare poliţist la mall 2 – AVANPREMIERĂ
Regia: Andy Fickman
Cu: Kevin James
Gen film: Comedie
Durata: 94 minute

După trăsnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de pază Paul Blart este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraş din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-şi impresioneze şefii şi noi colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoţi iau în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire. Va reuşi Paul să le dejoace planurile? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 21:30

The Longest Ride – Cel mai lung drum
Regia: George Tillman Jr.
Cu: Oona Chaplin, Britt Robertson, Jack Huston
Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 139 minute

Ira și Ruth, Luke și Sophia – două cupluri separate de timp și vârstă – au foarte puține în comun până ce intervine o serie de evenimente neașteptate, iar viețile lor se întrepătrund. Nicholas Sparks, autorul de bestselleruri de la New York Times, creează o poveste de dragoste extraordinară care începe când o cutie cu scrisori vechi, plină cu o viață de iubire, înțelepciune și experiență, îi îndrumă pe Luke și Sophia către descoperirea valorilor lor reale și a sensului real al iubirii. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni – Joi: ora 18:50
Sâmbătă: ora 13:40

Minuscule – Valley of the Lost Ants – Minuscule: Aventura furnicuţelor rătăcite 3D
Regia: Thomas Szabo, Hélène Giraud
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie
Durata: 89 minute

Într-o mică poiană liniştită, rămăşiţele unui picnic abandonat în grabă aprinde scânteia războiului între două triburi de furnici. Un îndrăzneţ tânăr gărgăriţă se trezeşte prins în mijlocul luptei. El se împrieteneşte cu una dintre furnicile negre, Mandible/Mandibula, şi îl ajută să-şi salveze muşuroiul de asaltul teribilelor furnici roşii războinice, condus de înfricoşătorul Butor. O călătorie fantastică la nivelul solului. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Marţi – Joi: ora 13:50
Sâmbătă: ora 11:30
Luni: orele 10:20, 13:50

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast – Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri 3D, 2D
Regia: Steve Loter
Cu: Lucy Liu, Mae Whitman
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 76 minute

Noua animaţie din seria Tinkerbell ne-o arată pe Clopoţica într-o aventură ieşită din comun: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfăţişarea nu spune nimic despre inima unei fiinţe, se împrieteneşte cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoţica nu ştie dacă să se teamă sau nu pentru siguranţa zânelor. Dar când un grup de zâne ia iniţiativa de a captura „monstrul” înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoţica va trebui să decidă dacă prejudecăţile sunt mai importante decât o inimă deschisă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Film 2D dublat
Vineri, Luni – Joi: orele 12:30, 16:50

Film 3D dublat
Sâmbătă: ora 10:00
Luni – Joi: ora 12:10

Fast and Furious – Furios şi iute
Regia: James Wan
Cu: Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker, Vin Diesel
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata: 140 minute

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni – Joi: orele 14:10, 18:10, 21:00
Sâmbătă: orele 11:00, 15:40

Insurgent 3D
Regia: Robert Schwentke
Cu: Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley,Naomi Watts, Miles Teller, Kate Winslet
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durata: 119 minute

Demascaţi ca fiind Divergenţi – oameni care nu se încadrează într-una din cele cinci categorii („facţiuni”) ale societăţii – Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor. În timp ce grupurile de trădători Neînfricaţi, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele oraşului Chicago în căutare de Divergenţi, Tris şi Four străbat oraşul în speranţa de a-şi găsi aliaţi printre membrii facţiunilor Prieteniei, Abnegaţiei, Candorii şi Neînfricaţilor, precum şi din rândurile rebelilor fără facţiune. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni – Joi: ora 15:50
Sâmbătă: ora 13:20

ȘTIRI VIDEO GdS

„Şcoala altfel“, după reguli noi

Unităţile şcolare vor organiza în acest an programul „Şcoala altfel“ după o nouă metodologie. Una dintre modificări prevede că nu se mai...

Noul gazon de pe „Oblemenco“ vine din Grecia

Noul gazon de la stadionul „Ion Oblemenco“ vine din Grecia. Informaţia a fost furnizată, joi, de Victor Piţurcă şi confirmată de viceprimarul...