17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Încercați să vă impuneți voinţa în faţa celor apropiaţi, iar pe de altă parte sperați să vă înţelegeți bine cu toată lumea. Ați putea să vă concentrați pe proiecte mai originale. În afaceri, trebuie să obţineți o mai mare autonomie. Sunteți foarte seducător şi nu aveți deloc chef să vă liniştiți.

Taur
Ocupați-vă mai mult de treburile profesionale, acordați mai multă atenţie familiei şi ascultați ce are de spus partenerul de viaţă. Vă doriți să cunoaşteți marea dragoste. La serviciu întâmpinați unele blocaje de scurtă durată. Unul dintre colegii dumneavoastră vă pune într-o ipostază foarte neplăcută cu superiorii sau cu un client important.

Gemeni
Relaţiile de prietenie au un farmec deosebit, mai ales că ştiți şi să le multiplicați. Cei dragi vă apreciază, mai ales că se încred în judecata dumneavoastră. Se vor ivi oportunităţi care vă aduc rezultate bune pentru o lungă perioadă de timp. În dragoste se poate ca partenerul de viaţă să vă ceară promisiunea unui angajament serios.

Rac
Încercați să vă consolidați relaţiile afective şi să rezolvați problemele familiale care vă deranjează foarte tare. Lucrați cu rapiditate şi faceți tot posibilul pentru a vă atinge obiectivele. Este bine să aveți răbdare şi să luați lucrurile mai uşor. Este indicat să vă abţineți de la a da sfaturi de care nu sunteți foarte sigur, chiar dacă e vorba de nişte persoane foarte apropiate.

Leu
La locul de muncă, cerinţele sunt destul de mari, astfel încât este bine să aveți grijă cum vă comportați şi ce spuneți. Veți crea nişte dispute care vor fi destul de intense. Aveți grijă cu colaboratorii. Cunoaşteți o persoană pentru care nutriți sentimente profunde, însă este vorba mai mult despre o relaţie platonică.

Fecioară
Dacă ați pierdut o persoană pe care sperați să o cuceriți, nu vă întristați. În curând va apărea altcineva la orizont. Căutați o nouă sursă de venit. Aceasta va schimba mult situaţia dumneavoastră financiară și rezultatele vor fi cele dorite. Suferiți de complexe de superioritate, mai ales în relaţiile cu prietenii.

Balanţă
Atmosfera la serviciu este destul de neprietenoasă. Sunteți devotat întru totul muncii şi reuşiți să duceți la îndeplinire nişte negocieri foarte importante. Vă gândiți să vă dezvoltați situaţia financiară, pregătind noi stategii. În dragoste pot apărea unele neînţelegeri cu persoana iubită.

Scorpion
Evitați excesele gastronomice şi reduceți consumul de alimente bogate în grăsimi. Dacă sunteți tentat să vă schimbați orientarea profesională vă sfătuim să nu vă grăbiți. Pot avea loc evenimente care să agraveze lucrurile. În dragoste vă gândiți să vă implicați în unele aventuri, care vă amuză, dar care vă pot şi dăuna.

Săgetător
Neînţelegerile şi complicaţiile în viaţa de cuplu reapar. În unele cazuri va fi vorba despre înşelarea partenerului, într-un fel sau altul. Activităţile politice ar putea deveni profitabile pentru dumneavoastră. În general, din punct de vedere profesional, lucrurile evoluează bine. Colegii urăsc atitudinea arogantă de care dați dovadă, chiar dacă vă luptați pentru binele echipei.

Capricorn
Luați o decizie importantă legată de o problemă de familie. Vă simţiți mai liniștit în viaţa sentimentală. Aveți impresia că ați clarificat ce trebuia şi asta vă ajută să fiți mult mai relaxat şi să vă gândiți şi la alte lucruri, cum ar fi munca. Atenţie la ceea ce spuneți, căci vă puteți contrazice singur.

Vărsător
Deveniți stâlpul familiei. Aveți spirit organizatoric şi rapiditate de decizie, astfel încât găsiți o soluţie la toate problemele. În relaţia de cuplu priviți lucrurile într-un mod mult mai realist. Vă preocupă mult partea financiară, pentru că aveți nevoie de mai mulți bani. Flexibilitatea dumneavoastră este foarte importantă astăzi.

Peşti
Aveți relaţii excelente de prietenie cu câteva persoane. Cu toate acestea, nu este cazul să vă încredeți chiar în toate, căci s-ar putea să vă considere slab şi să profite. Soarele vă ajută să rămâneți foarte eficient la locul de muncă. În dragoste aveți parte de seducţie, tandreţe şi pasiune. Dacă sunteți singur, veți face ravagii printre pretendenţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS