3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți dinamic şi aveți un moral ridicat. Vă petreceți timpul alături de familie şi vă consolidați relaţiile cu cei apropiaţi. În relaţia de cuplu trebuie să încurajați dialogul şi să fiți mai întreprinzător. Stați de vorbă cu lumea cu care împărtăşiți aceleaşi interese şi idei. Dacă sunteți singur, nu credeți tot ce vi se spune, însă nu ar fi rău să vă mai deschideți sufletul încă o dată.

Taur
În dragoste evitați să vă arătați prea exigent sau prea înţepat. Pentru unii dintre dumneavoastră, excesele sexuale duc la probleme de sănătate sau legate de bani. Sunteți plin de energie şi faceți sport cu plăcere. Vă ocupați de acele activităţi care vă fac să vă simţiți bine. E posibil să vă luptați cu dureri stomacale pe parcursul zilei.

Gemeni
Vă simţiți cam rău astăzi, atât fizic, cât şi moral. Nişte vitamine şi câteva ore de odihnă vă pot pune pe picioare. Dacă suferiți de maladii cronice, este bine să consultați un doctor. Nativii din Balanţă sau Peşti ar putea să vă şoptească vorbe de dragoste.

Rac
Au loc discuţii furtunoase cu partenerul de viaţă. Gândiți-vă bine la ceea ce auziți. Fiți prudent cu banii pentru că s-ar putea să duceți un trai care vă depăşeşte posibilităţile financiare. Aveți mai multe proiecte în desfăşurare, iar astrele sunt de partea dumneavoastră, ajutându-vă în finalizarea lor. Orice s-ar întâmpla acasă, faceți în aşa fel încât totul să se desfăşoare departe de ochii lumii.

Leu
Un prieten Săgetător vă dă nişte sfaturi utile, în materie de contracte. Ar fi bine să vă plecați urechea la ceea ce are de spus. În dragoste, sunteți dispus să faceți unele concesii pentru a evita conflictele. Pe de altă parte, dacă aveți nevoie să condimentați puţin relaţia, sunteți gata să puneți paie pe foc.

Fecioară
Aveți discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Acesta nu este de acord cu modul în care faceți carieră, reproşându-vă consecinţele asupra vieţii de familie. Aveți grijă la alimentaţie. Renunţați la carne şi mâncați legume proaspete. Aveți şansa să vă îmbunătăţiți situaţia financiară.

Balanţă
Sunteți mai extrovertit decât de obicei şi mai dispus să stați cu ceilalţi. Obţineți rezultate pozitive în domeniile care vă interesează. În dragoste, separați aspectul emoţional de cel financiar. Partenerul  va trebui să vă arate că vă iubeşte pentru ca să fiți fericit astăzi. E necesar să vă petreceţi timpul împreună şi să-l ajutați să se relaxeze.

Scorpion
Sunteți mai taciturn ca de obicei şi înclinați să priviți lucrurile numai dintr-un unghi personal. Vă lipseşte un termen de comparaţie, iar acest lucru vă împiedică să luați decizia corectă. Va trebui să vă acomodați şi să încetați să vă gândiți doar la dumneavoastră. Atenţie la siluetă, pentru că zilele acestea deveniți foarte gurmand.

Săgetător
Încercați să fiți obiectiv, pe cât posibil. Aveți încredere în partener şi comunicați bine cu el. Vechi răni se redeschid şi veți face un efort considerabil ca să nu fiți afectat. Dacă sunteți singuri, aveți norocul de a întâlni pe cineva cu care aveți multe în comun. Aveți grijă de bani, căci sunteți pornit să-i risipiți.

Capricorn
Încercați să fiți cât mai clar, atât în scris, cât şi în vorbit. Se poate să provocați unele neînţelegeri regretabile. Sunteți extrem de preocupat de relaţia cu cei apropiaţi. Simţiți nevoia să fiți protejat şi înconjurat de familie. Orice mică dispută cu persoanele la care ţineți vă face foarte rău. La locul de muncă nu vă abţineți de la nici un fel de efort.

Vărsător
Interesele financiare sunt bine susţinute, iar afacerile dumneavoastră vor cunoaşte o activitate superioară. Descoperiți astăzi casa mult visată. Munciți mult pentru a ajunge la nişte rezultate satisfăcătoare. Sunteți destul de retras în situaţiile în care vi se cere să adoptați o atitudine fermă, preferând să evitaţi confruntările.

Peşti
Aveți interesul să vă lărgiți cercul de cunoştinţe. Ați putea să cunoaşteți oameni interesanţi, astfel încât este indicat să acceptaţi invitaţiile care vi se fac. Acţionați cu mai multă încredere şi luați în calcul riscurile. Nu ignorați sentimentele, însă nu vă lăsați condus de ele. Trebuie să aveți grijă de bani mai mult decât de obicei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS