21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Centrul de interes pentru săptămâna care începe va fi dragostea. Cei care sunteți singuri începeți să căutați ceva serios sau chiar vă gândiți să reluați o fostă relaţie. Cei cuplaţi vă doriți să faceți un pas înainte. Grijile financiare vor trece pe planul al doilea, mai ales că un prieten vă vine în ajutor cu o mică, dar binevenită, sumă de bani. Nici profesia nu vă stresează prea mult, veți primi sarcini de rutină de care vă achitați fără probleme.

Taur
În perioada următoare sunteți cam dezorientaţi în ceea ce priveşte situaţia dumneavoastră profesională. Veți primi tot felul de propuneri derutante din mai multe părţi şi nu ştiți ce să mai credeți. Mai bine ar fi să vă concentrați asupra jobului actual, pentru că aşa aveți mai multe şanse să evoluați. O sumă de bani primită de la cineva din familie vă ajută să vă rezolvați nişte probleme legate de locuinţă.

Gemeni
În săptămâna următoare sunteți foarte creativ şi spontan în relaţia de cuplu. Partenerii dumneavoastră se  bucură de multe surprize şi momente plăcute. Din păcate, această stare de veselie continuă va avea efecte negative asupra planului profesional: mintea nu vă stă deloc la job şi, prin urmare, veți fi tentat să lăsați lucrurile pe ultima clipă. Banii vor fi cheltuiţi, chiar aruncaţi cu dărnicie pentru plăceri personale.

Rac
Veți fi nevoit să învățați să comunicați mai bine cu partenerul de cuplu, comunicare însemnând altceva decât văicăreală continuă. Deşi puneți foarte mare accent pe comunicare în teorie, vă dovediți destul de nerăbdător şi insensibil în practică. Partenerul nu se  mulţumește cu vorbe goale, ci aşteptă o schimbare vizibilă de comportament.

Leu
Multe discuţii legate de bani vor transforma săptămâna într-o negociere dură. Proiectele dumneavoastră pot da rezultate foarte bune, dar va fi nevoie să luptați mult pentru ele. Planurile se vor schimba de mai multe ori şi nu veți primi un răspuns sigur până la sfârşitul săptămânii. Câteva neplăceri legate de sănătate vă vor face mai iritabil, dar nu vă vor mobiliza pentru rezolvarea lor.

Fecioară
Faceți multe eforturi în această perioadă pentru a vă remarca profesional. Nu e vorba doar de mai multă muncă, ci şi de învăţarea unor lucruri noi pe care le puteți evidenţia profesional. Aveți spor în tot ce întreprindeți, cu condiţia să vă faceți un program de lucru eficient, ceea ce nu e greu. O cheltuială neprevăzută riscă să vă strice planurile de weekend. Oricum, banii vă vor scăpa printre degete zilele acestea.

Balanţă
Vă concentrați foarte mult asupra familiei în zilele următoare. O rudă apropiată vă cere un ajutor financiar, dar ar fi recomandat să nu cedați prea uşor, altfel vi se cere şi mai mult. Tot de un eveniment de familie va fi legat un drum la sfârşitul săptămânii. Vor apărea multe cheltuieli legate de casă, dar reuşiți să le terminați onorabil. În dragoste, partenerul nu se arată prea încântat de planurile legate de viitorul relaţiei.

Scorpion
Profesia va fi pe primul plan în această săptămână. Relaţia cu superiorii va fi un pic tensionată în primele zile, dar se va destinde pe la mijlocul săptămânii. Trebuie să mai renunţați puţin la cuvintele acide şi la încăpăţânare. O reacţie bună la stres va fi privită cu admiraţie de către şefi. Aveți mult de muncă, dar, dacă treceți de acest hop, veți avea şi avantaje financiare.

Săgetător
Urmează o săptămână foarte favorabilă dialogului. Orice problemă aveți cu cei din jur, din orice motive, acum este momentul să luați taurul de coarne. Sunteți extrem de convingător, aşa că sunt toate şansele să fiți mulţumit de rezultatele discuţiilor. În profesie, aveți ocazia să încercați ceva nou, să abordați un proiect îndrăzneţ şi să vă faceți remarcat. Totuşi, să nu încercați să obţineți totul prea repede, aşa cum aveți obiceiul.

Capricorn
Săptămâna dumneavoastră se va caracteriza printr-o lipsă totală de racordare la tot ceea ce se întâmplă în jur. Veți întârzia mult, nu veți respecta termenele care vi se impun, veți uita multe lucruri importante. Ar trebui să aveți agenda bine organizată daca vreți să evitați discuțiile cu șefii. Banii se vor duce la fel de repede cum vor veni și apar probleme din cauza lor.

Vărsător
Pentru dumneavoastră urmează o săptămâna plină de stres, în care vi se vor contesta anumite realizări şi veți fi nevoit să luați unele lucruri de la capăt. Nici domeniul amoros nu este scutit. Dacă nu sunteți singur, veți fi nevoit să vă justificați multe acţiuni în faţa partenerului, însă ar fi mai bine să fiți ferm, pentru că altfel veți da curând peste aceleaşi probleme. Se întrevăd multe cheltuieli care vă vor da bugetul peste cap.

Peşti
Aveți în faţă o săptămână reuşită în ceea ce priveşte negocierile de orice fel, fie că e vorba de o mărire de salariu sau de realizarea unor planuri împreună cu persoana iubită. Știți să vă impuneți ideile fără să dați dovadă de invidie în jurul dumneavoastră, iar succesele de acum vor avea consecinţe pe termen lung. Să fiți atent cu banii, există riscul de a pierde sume importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS