Acasă Local Dolj Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 20-26 martie

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 20-26 martie

-

Tris şi Four, protagoniştii din "Divergent", îşi continuă aventurile în "Insurgent" (Foto: collider.com)
Tris şi Four, protagoniştii din „Divergent”, îşi continuă aventurile în „Insurgent”
(Foto: collider.com)

Cinema Colours a anunţat peliculele care vor rula în următoarea perioadă pentru cinefilii craioveni. Vă prezentăm producţiile cinematografice care vor fi prezentate publicului în săptămâna 20-26 martie, precum şi programul proiecţiilor.

Insurgent 3D
Regia: Robert Schwentke
Cu: Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley,Naomi Watts, Miles Teller, Kate Winslet
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durata: 119 minute

Demascaţi ca fiind Divergenţi – oameni care nu se încadrează într-una din cele cinci categorii („facţiuni”) ale societăţii – Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor. În timp ce grupurile de trădători Neînfricaţi, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele oraşului Chicago în căutare de Divergenţi, Tris şi Four străbat oraşul în speranţa de a-şi găsi aliaţi printre membrii facţiunilor Prieteniei, Abnegaţiei, Candorii şi Neînfricaţilor, precum şi din rândurile rebelilor fără facţiune. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Luni, Miercuri, Joi: orele 14:40; 21:30
Marţi: orele 14:40; 19:10

The Gunman – The Gunman. Pe viaţă şi pe moarte
Regia: Pierre Morel
Cu: Sean Penn, Mark Rylance, Javier Bardem,Idris Elba
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă
Durata: 115 minute

Un fost soldat al Forțelor Speciale și antreprenor militar care suferă de sindrom de stres post-traumatic încearcă să reia legătura cu iubita sa de-o viaţă, dar mai întâi trebuie să fugă de la Londra la Barcelona și prin toată Europa, ca să îşi dovedească nevinovăţia. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Luni, Miercuri, Joi: ora 19:15

Home 3D – Acasă 3D – AVANPREMIERĂ
Regia: Tim Johnson
Cu: Rihanna, Jim Parsons, Jennifer Lopez
Gen film: Animaţie, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 94 minute

Un grup de extratereştri caută refugiu pentru a scăpa de duşmanii lor, ascunzându-se pe Pământ. Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toţi oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei. Dar când o fată plină de resurse, Tip, reuşeşte să evite capturarea, ea se trezeşte complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari realizează că sunt mult mai mult în joc decât relaţiile intergalactice şi pornesc încălătoria vieţii lor. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Sâmbătă – Duminică: ora 12:40

Get Hard – Mare şi Tare
Regia: Etan Cohen
Cu: Will Ferrell, T.I., Kevin Hart, Alison Brie
Gen film: Comedie
Durata: 100 minute

După ce este arestat şi condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă, multi-milionarul James King (Will Ferrell) primeşte un răgaz de doar 30 de zile pentru a-şi organiza afacerile şi a lăsa totul în ordine. Panicat, acesta apelează la Darnell (Kevin Hart) să îl pregătească pentru viaţa de după gratii. Deşi James este convins că Darnell a făcut puşcărie, acesta din urmă este doar un tip muncitor şi onest cu o mică afacere, pe care încearcă să o menţină pe linia de plutire. Nu a încălcat legea niciodată şi nu are nici măcar o amendă de circulaţie. Trecând prin tot felul de probe şi surprize, încearcă împreună să îl transforme pe James într-un tip mare şi tare, dar descoperă, în acelaşi timp, că s-au înşelat în multe privinţe şi şi-au format păreri greşite inclusiv unul despre celălalt. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 18:50

Run All Night – Urmărit în noapte
Regia: Jaume Collet-Serra
Cu: Liam Neeson, Joel Kinnaman, Genesis Rodriguez, Bruce McGill
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Durata: 115 minute

Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit de ororile comise în tinereţe, dar şi hărţuit neîncetat de un poliţist (Vincent D’Onofrio) determinat să îl arunce după gratii. Atunci când fiul său, Mike, devine ţinta gangsterilor, Jimmy este nevoit să aleagă între viaţa de infractor şi familia pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putere să îşi salveze fiul şi să evite ca băiatul să aibă acelaşi final tragic de care el, cu siguranţă, nu va scăpa. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Duminică, Miercuri, Joi: ora 21:00
Luni – Marţi: ora 18:50

The Cobbler – O zi în pantofii altcuiva
Regia: Thomas McCarthy
Cu: Adam Sandler, Dan Stevens, Dustin Hoffman,Ellen Barkin
Gen film: Comedie, Dramă, Fantastic
Durata: 99 minute

Max Simkin (Adam Sandler) e un cizmar din New York aflat la a patra generaţie în meşteşugul său, singura lui preocupare fiind să aibă grijă de atelierul pe care i l-a lăsat tatăl său (Dustin Hoffman) înainte de a dispărea, cu mulţi ani în urmă. Îşi petrece zilele reparând încălţămintea vecinilor săi de cartier, fiind martor tăcut la felul în care aceştia trăiesc, de multe ori dorindu-şi să fie în locul lor. Într-o zi, maşina lui de cusut tălpi se strică tocmai când avea de terminat o comandă importantă pentru un gangster local (Cliff ‘Method Man’ Smith) şi se vede forţat să apeleze la o maşină antică, moştenire de familie. Nu peste mult timp va descoperi că aceasta nu e o maşinărie oarecare, şi că nici el nu e un cizmar obişnuit. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Miercuri: orele 12:00; 18:50
Sâmbătă – Duminică: ora 18:50
Luni – Marţi, Joi: ora 12:00

Cinderella – Cenuşăreasa
Regia: Kenneth Branagh
Cu: Cate Blanchett, Richard Madden, Lily James
Gen film: Aventuri, Dramă, Familie, Fantastic, Romantic
Durata: 115 minute

Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, „fii bună şi ai curaj”. Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni – Joi: ora 12:20
Sâmbătă – Duminică: orele 10:30; 11:30 – film dublat
Vineri – Joi: ora 16:30 – film subtitrat

Chappie
Regia: Neill Blomkamp
Cu: Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Hugh Jackman, Dev Patel
Gen film: Comedie, SF
Durata: 120 minute

În viitorul apropiat, infracţiunile de stradă vor fi reprimate de o forţă poliţienească robotizată. Acum, oamenii se opun acestui lucru. Când androidul Chappie, a fost furat de la Poliţie, el a primit o nouă configuraţie şi noi programe, care l-au transformat în primul robot cu abilitatea de a gândi şi de a trăi sentimente proprii. Forţele distructive văd în Chappie un pericol la adresa ordinii actuale, aşa încât nu vor precupeţi nimic pentru a menţine actuala stare de lucruri şi pentru a se asigura că Chappie este primul şi ultimul robot cu astfel de abilităţi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 14:00

Focus
Regia: Glenn Ficarra, John Requa
Cu: Margot Robbie, Will Smith
Gen film: Comedie, Crimă, Dramă
Durata: 105 minute

Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înşelăciunilor, care se îndrăgosteşte de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învaţă trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, fosta flamă, acum o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires, în mijlocul unei curse cu miză mare. În mijlocul celei mai noi şi mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine şi-i dă planurile peste cap şi-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 17:00

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.