17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Starea dumneavoastră financiară ar trebui să fie stabilă. Important este să ştiți exact ceea ce vă doriți. Vă înţelegeți cel mai bine cu persoanele mai în vârstă din familie. Relaţia cu partenerul de viaţă şi cu prietenii suferă ceva complicaţii. În activitatea profesională trebuie să ştiți foarte bine ceea ce vă doriți şi să nu vă abateți din drum.

Taur
Dacă vi se cere să mediați un conflict, gândiți-vă bine la lucrurile pe care le puteți pierde, mai ales dacă una dintre persoane face parte din lista dumneavoastră de relaţii. Acasă spuneți lucrurilor pe nume, însă această atitudine îi poate răni pe cei dragi şi veți ajunge, până la urmă, să regretați că ați vorbit. Mizați pe diplomaţie.

Gemeni
Vă simţiți bine din punct de vedere fizic, însă continuați să vă faceți tot felul de griji legate de sănătate. Dacă simţiți nevoia de ceva ieşit din comun, încercați să vă gândiți bine şi la consecinţe înainte de a acţiona. O legătură sentimentală căreia i-ați dat importanţă până acum ar putea să se concretizeze. În activitatea profesională, va trebui să faceți dovada calităţilor dumneavoastră, mai ales în ceea ce priveşte concurenţa.

Rac
Aveți fler în descoperirea persoanelor care vă pot ajuta pe plan social. Ştiți să vă puneți în valoare, mai ales dacă apăreţi  în anumite cercuri şi adunări. Vă purtați
într-un mod impulsiv în dragoste, fiind depăşit chiar de propriile sentimente de pasiune. Acest lucru are totuşi şi un aspect pozitiv, căci deveniți irezistibil de seducător pentru partenerul de viaţă.

Leu
Vă supără faptul că nu deţineți întregul control asupra evenimentelor care au loc. Grijile vă fac să deveniți exigent şi dificil cu cei din jur. Se poate să câştigați de acum înainte mai mulţi bani, poate graţie unei situaţii profesionale superioare. Iniţiativele dumneavoastră au mari şanse de reuşită. În viaţa amoroasă se pare că a intervenit monotonia. Dispuneți, însă, de suficientă imaginaţie pentru a anima atmosfera în cuplu.

Fecioară
Situaţia materială se dovedeşte instabilă. Chiar dacă lucrurile par să se redreseze, cel mai bine ar fi să rămâneți prudent în privinţa afacerilor de anvergură. În acelaşi timp, treceți printr-o perioadă în care trebuie să vă ocupați mai mult de starea sănătăţii dumneavoastră. În dragoste, simţiți nevoia de experienţe înălţătoare, de trăiri pasionale, astfel încât aveți aşteptări mari de la partener.

Balanţă
Viaţa sentimentală trece printr-o fază mai grea, care poate duce la refuzul comunicării şi la neînţelegeri. Unii nativi apelează la diverse persoane care îi sprijină în aceste momente. Vă îmbunătăţiți situaţia materială. Apar lucruri neprevăzute, care însă vă ajută să redresați bugetul. În cazul în care nu reuşiți să duceți la bun sfârşit un proiect, nu vă faceți griji.

Scorpion
Dacă vreți să-i convingeți pe cei din jur să facă la fel ca dumneavoastră, adoptați metode subtile, care au mai mult succes decât cele dure. Evitați surmenajul, pentru că organismului dumneavoastră îi cam lipsesc factorii de protecţie. Petreceți seara într-o atmosferă calmă şi sigură, de preferinţă acasă, făcând ceva ce vă place. La serviciu, sunteți creativ şi aveți deja în cap câteva posibile proiecte.

Săgetător
Diplomaţia şi tactul dumneavoastră sunt solicitate într-o situaţie în care faceți pe mediatorul. Vă pricepeți foarte bine la aşa ceva şi inspirați încredere celor din jur. Vă invadează un sentiment de nesiguranță emoţională în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Vă puneți tot felul de întrebări, dar acestea sunt fără o bază solidă, aşa că alungați gândurile negative.

Capricorn
Aveți spirit de iniţiativă şi luați rapid decizii, reuşind să-i stimulați şi pe cei din jur. Este un moment prielnic să vă confruntați cu anumite probleme de acasă şi să le rezolvați, pentru a elimina orice conflicte iscate. Vă revizuiți comportamentul faţă de anumiţi prieteni şi vecini. Rezultate foarte bune în plan profesional pot fi obţinute dacă vă bazați pe imaginaţie. Faceți ceva nou, exprimați-vă gândurile, puneți în aplicare proiectele de pe hârtie şi efectele vor fi pe măsura aşteptărilor.

Vărsător
Vă implicați un pic prea mult în relaţiile cu prietenii foarte apropiaţi. Dacă nu vi se cere sfatul, nu-l oferiți, doar pentru că simţiți nevoia să vorbiți. Dacă vă năpădesc emoţiile, înfrânați-le, deoarece puteți avea reacţii supărătoare sau cel puţin bizare pentru ceilalţi. În cazul în care nu aveți încă pe nimeni, se poate să apară cineva în viaţa dumneavoastră.

Peşti
Relaţiile cu străinătatea vă sunt de folos. Puteți încheia afaceri profitabile şi puteți învăţa metode noi de abordare a proiectelor din activitatea profesională. De asemenea, trebuie să aveți un scop bine definit înainte de a acționa. Profitați de acest moment benefic. În cazul în care vă supără ceva astăzi, nu vă lăsați pradă emoţiilor de moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS