Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna va fi a acţiunilor de rutină, însă la modul plăcut: nu vor fi stresaţi şi vor avea mai mult timp să se ocupe de ei şi de cei dragi. Au în continuare noroc la bani şi, ceea ce e şi mai bine, nu vor trebui să se streseze prea mult ca să-i obţină. În dragoste, cei cuplaţi sunt puţin ameninţaţi de prezenţa unor persoane răuvoitoare în anturajul lor, aşa că li se recomandă discreţie şi loialitate faţă de partener.

Taur

În această săptămâna pot apărea călătorii aşteptate şi amânate de multă vreme. Aceste călătorii vor fi, în principal, legate de bani, afaceri şi acţiuni oficiale şi au toate şansele să se finalizeze aşa cum doresc Taurii. Totuşi, ele vor fi punctate negativ de unele emoţii legate de un proiect important şi de câteva discuţii mai grave cu un superior. În privinţa banilor, vor şi lua, vor şi împărţi în jur, însă balanţa va înclina în avantajul lor.

Gemeni

Pe Gemeni îi poate aştepta o răsturnare majoră de situaţie în tot ceea ce înseamnă profesie, venituri şi statut social. Cel mai probabil e ca această răsturnare să apară sub forma unei propuneri, a unei oferte sau recomandări a cuiva din anturaj. Cu toată natura lor flexibilă, cei vizaţi vor fi destul de ezitanţi şi vor cântări foarte atent situaţia, deoarece schimbarea ar fi, într-adevăr, una de proporţii.

Rac

Pentru zodia Racului, dragostea va fi în prim-plan în această săptămână. Vor evalua şi vor socoti, vor trage linie şi vor aduna, se vor gândi la ceea ce au de câştigat sau de pierdut într-o relaţie. Pentru cei cuplaţi, acest lucru va avea loc, cel mai probabil, fără ca partenerul să-şi dea seama. Pentru cei singuri, aceste meditaţii îi vor ajuta să decidă dacă vor sau nu să rămână neangajaţi.

Leu

Pasionalii Lei au toate şansele să întâlnească iubirea. Acest lucru îi va face mai emotivi, mai timizi şi mai stresaţi în privinţa imaginii lor. Cei singuri ar putea avea parte de o întâlnire la fel ca în filme, iar cei cuplaţi îşi vor redescoperi partenerul, iar sentimentele lor şi-ar putea recăpăta intensitatea de la început. În viaţa lor vor exista în continuare discuţii şi gânduri neplăcute legate de subiectul banilor, dar acestea nu se vor concretiza în lipsuri financiare reale.

Fecioară

Fecioarele tocmai ies dintr-o perioadă de muncă intensă, de aşteptări şi de emoţii. Acum vor fi dispuse să se ocupe şi de ele, la toate nivelurile, vor fi mai vesele şi mai răbdătoare. Nişte probleme de sănătate neglijate de ceva vreme şi potolite doar superficial le vor cere atenţia, dar nu e vorba de nimic grav. Vor primi o propunere legată de relaţiile sentimentale (poate chiar o cerere în căsătorie).

Balanţă


Balanţele vor avea ocazia să se gândească serios la viitorul lor afectiv şi familial. E posibil ca, pentru cele cuplate, să apară semne care să le pună pe gânduri în ceea ce priveşte viitorul relaţiei lor, iar cele singure se vor gândi să renunţe la singurătate pe baza unei posibilităţi concrete de a fi cu cineva. În viaţa socială, se întrevăd conflicte pornite de la nişte neînţelegeri, conflicte care se pot transforma în adevărate duşmănii.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de multe surprize plăcute în domeniul amoros. Acestea se leagă mult de relaţiile cu semnele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Asta nu înseamnă neapărat că surprizele vor veni direct de la aceste semne, dar pot, de exemplu, să primească un sfat bun de la un prieten din semn de pământ, care îi va încuraja să acţioneze. Dragostea se va face simţită sub formă unor tachinări.

Săgetător

Profesia îi va preocupa foarte tare pe Săgetători în această perioadă, nu atât din punct de vedere al activităţii în sine, ci privită ca sursă de venit. Sunt, în continuare, cu gândul la tot felul de metode de a-şi spori finanţele. Vor încerca să obţină o promovare sau chiar vor aplica pentru un job mai bine plătit. Vestea bună e că, săptămâna aceasta, e foarte posibil să le reuşească: vor avea nişte ocazii de care trebuie să profite.

Capricorn

Se pare că săptămâna aceasta e plină de dragoste pentru multe semne zodiacale, iar Capricornii nu fac excepţie. Se pot îndrăgosti fulgerător, aşa cum fac ei de obicei, dar cu mai multe şanse de stabilitate şi chiar oficializare. Un incident neplăcut le-ar putea destabiliza temporar finanţele, dar gândul la iubire îi va face să minimalizeze tot ceea ce ţine de domenii mai prozaice. În viaţa profesională vor fi extrem de activi.

Vărsător

Vărsătorii nu se vor bucura de influenţe astrologice prea bune în ceea ce priveşte sănătatea, există riscul unor infecţii sau răceli care le-ar putea destabiliza temporar programul. Totuşi, din cauză că în celelalte aspecte ale existenţei, mai ales în dragoste, totul se arată frumos şi luminos, vor găsi energie să depăşească rapid problemele de sănătate.

Peşti

În sfârşit, Peştii nu vor mai găsi motive de iritare şi îmbufnare. Poate pentru că proasta dispoziţie le va dispărea şi nu vor mai căuta astfel de motive. Relaţiile cu cei din jur vor redeveni armonioase şi starea lor bună se va reflecta şi la locul de muncă. Această schimbare de dispoziţie va fi legată de o veste bună în privinţa banilor. Cei singuri vor fi din nou puşi pe flirt, însă celor cuplaţi li se va pretinde să repare nişte greşeli mai vechi.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 14 martie 2015

Actualitate

» Procuratura franceză cere amenzi de sute de mii de euro pentru munca la negru a 460 de muncitori polonezi şi români
» Iohannis, cel mai popular om politic european de pe Facebook
» Vărul lui Vanghelie a fost arestat preventiv, iar ceilalţi trei inculpaţi din dosar sunt cercetaţi sub control judiciar
» Traian Băsescu, decorat în Republica Moldova
» Serbia: Șapte persoane, printre care și un copil, au murit într-un elicopter care s-a prăbușit
» Primarul municipiului Slatina, reţinut pentru complicitate la trafic de influenţă
» Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru 30 de zile
» Ordonanţa de reţinere a lui Marian Vanghelie a expirat
» Personalitatea săptămânii: Alexandru Macedonski
» Casele tradiţionale din Oltenia, în voia sorţii
» DNA cere arestarea lui Dan Şova în dosarul CE Rovinari şi Turceni

Interviu

» Constantin Cicort, la aniversară: 25 de ani la Naţionalul craiovean

Publireportaj

» Recuperare medicală, sport şi frumuseţe într-un singur loc: Shape Up Center

Dolj

» Cu prilejul Zilelor Brâncuși de la Craiova: Scrisoare deschisă președintelui României
» Cine ar putea construi Piața 1 Mai?
» Taxe mai mari la creşele din Craiova din luna aprilie?
» Candidații la șefia inspectoratelor școlare pică pe capete
» Cozile umilinței la Direcția de Impozite și Taxe
» Asociația 24 Brazdă afișează întreținerea pe Facebook
» Întreruperi energie electrică de luni
» Centrul Militar Zonal Dolj caută tineri pentru școlile militare

Gorj

» CNADNR va prelua Transalpina pentru executarea unor lucrări de siguranţă a traficului
» Defileul Jiului se închide de luni
» Fiica lui Ţundrea cere despăgubiri de 12 milioane de euro la Curtea de Apel din Craiova
» CEO mai are de cumpărat 5,3 milioane de certificate de dioxid de carbon

Olt

» Olt: Accident rutier mortal la Optaşi

Sport

» Baschet (m): Craiova, victorioasă cu CSU Sibiu
» Volei (m): SCM-U Craiova a încheiat sezonul regulat pe locul trei şi va juca cu Zalăul în semifinale
» Fotbal – CSU Craiova nu a avut “gaz” nici pentru Mediaș (UPDATE)
» CSO Filiaşi şi-a atins obiectivul cu Vulturii
» Monica Niculescu, învinsă de Serena Williams în două seturi
» Simona Halep, în turul al treilea la Indian Wells
» Pandurii vor să doboare Steaua
» Hai cu victoria!
» Energia şi Le Mans vor juca marţi decisivul
» Volei şi baschet în Polivalentă
» Antrenorii doljeni, şcoliţi de Aurel Țicleanu

Magazin

» Locul în care nu există viaţă
» Bancul zilei
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită!

Top