8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu staţi foarte bine cu moralul astăzi. Tindeţi însă să ascundeţi totul sub o mască. În activitatea profesională, nu mai acţionaţi atât de riguros ca de obicei. Se poate să vă lipsească şi răbdarea, dar trebuie să vă gândiţi mereu că un lucru început trebuie să fie şi dus până la capăt. Este o zi bună în plan financiar, cu unele posibilităţi de câştig.

Taur
Cei dragi se bucură să vă vadă atât de comunicativ şi plin de afecţiune. Profitaţi de oportunităţile de a ieşi în lume, de a călători, de a merge în locuri inedite, pentru a face schimb de idei şi pentru a cunoaşte alţi oameni. Vă va face foarte bine o mică schimbare, mai ales din punct de vedere moral. În cazul în care nu există încă nimeni special în viaţa dumneavoastră, cu atât mai mult este indicat să ieşiţi în lume.

Gemeni
Se poate să întâlniţi pe cineva care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Dacă vă descoperiţi multe puncte în comun, atunci noua relaţie ar putea evolua destul de rapid. Cu sănătatea staţi bine, însă ar trebui totuşi să mâncaţi mai puţin, pentru a nu lua serios în greutate. Acasă, aveţi multe lucruri de făcut şi simţiţi că nu vă mai rămâne timp şi pentru dumneavoastră.

Rac
Evitaţi situaţiile riscante astăzi şi discuţiile care pot degenera în conflicte. Bazaţi-vă pe prieteni, deoarece aceştia ştiu să vă spună ce ar trebui să faceţi. În activitatea profesională sunteţi perfecţionist, ca de obicei. Această tendinţă se răsfrânge şi asupra celor din jur, care vă pot considera cam exigent. Ar fi bine să daţi dovadă de răbdare. Încet, dar sigur, lucrurile se vor aranja, iar eforturile dumneavoastră nu vor fi în zadar.

Leu
Nu vă aşteptaţi ca partenerul de viaţă să vă asculte orbeşte. Se poate ca unele aşteptări, nevoi sau pretenţii ale dumneavoastră să fie considerate exagerate. Dacă aveţi însă o relaţie stabilă, ar trebui să vă bucuraţi în continuare de armonie în sânul familiei. Pentru unii nativi se anunţă naşterea unui copil. Cu banii nu staţi foarte bine, dar simţiţi totuşi nevoia să faceţi cumpărături multe. Găsiţi o modalitate de a înfrâna aceste porniri, deoarece efectele se vor face simţite imediat.

Fecioară
În activitatea profesională, este indicat să vă înfrânaţi criticile şi să nu contraziceţi pe toată lumea, chiar dacă sunteţi convins că aveţi dreptate. Acasă aveţi toate condiţiile pentru a face ca lucrurile să meargă în direcţia dorită. Vă puteţi gândi serios la întemeierea unui cămin. Se poate ca o persoană dragă, care trăieşte departe de dumneavoastră, să vină să vă facă o vizită.

Balanţă
În viaţa sentimentală au loc schimbări importante. Dacă aveţi o relaţie care lasă de dorit de multă vreme, atunci se poate ca, în curând, să luaţi decizia despărţirii definitive. Dacă totul merge bine, vă veţi bucura în continuare de stabilitate. Pentru nativii care încă nu au pe nimeni, se anunţă întâlniri interesante. La locul de muncă vă confruntaţi cu dificultăţi.

Scorpion
Vă simţiţi extraordinar în familie, sunteţi deschis, volubil, plin de înţelegere faţă de persoanele dragi. Se poate să vă îmbunătăţiţi situaţia profesională. Chiar dacă apar şi mici probleme, totuşi, puteţi duce la bun sfârşit ceea ce aţi început. În plan amoros, faceţi tot posibilul pentru ca lucrurile să meargă bine. Dacă sunteţi singur, deveniţi preocupat de puterea de seducţie, pe care o exersaţi pe cei din jur.

Săgetător
Chiar dacă sunteţi de obicei foarte sociabil, astăzi staţi departe de prieteni. Poate chiar şi dumneavoastră, aşa deschis şi plin de viaţă cum sunteţi, simţiţi uneori nevoia să staţi singur. Acasă, cineva din familie vă ascultă şi vă vine în ajutor, cu o soluţie sau cu o acţiune precisă, care apare la momentul potrivit. În plan amoros, partenerul de viaţă nu are timp să se plictisească, deoarece sunteţi într-o permanentă activitate.

Capricorn
În plan amoros, au loc discuţii furtunoase. Va trebui să faceţi faţă unor momente nu tocmai plăcute. Dacă însă nu aveţi o relaţie, atunci singurul lucru cu care vă veţi confrunta va fi perspectiva unei idile incendiare. În activitatea profesională, vă pricepeţi de minune să vă protejaţi poziţia actuală. În sânul familiei vă simţiţi cel mai bine. Aici găsiți stabilitate, încredere şi afecţiune.

Vărsător
Cei din familie au parte de înţelegere din partea dumneavoastră. Eforturile pe care le faceţi pentru ca lucrurile să meargă bine îşi arată roadele. Astăzi se poate să aflaţi că unele cunoştinţe spun lucruri nedrepte despre dumneavoastră, iar acest lucru vă consumă mult. Dacă însă ştiţi foarte bine că sunteţi nevinovat, chiar nu are rost să vă consumaţi nervii cu aşa ceva. În viaţa sentimentală se întâmplă lucruri care vă readuc optimismul.

Peşti
Vă faceţi planuri pentru un proiect foarte important, care are în vedere familia. Prietenii şi cunoştinţele vă pot ajuta să-l duceţi la îndeplinire. În cazul în care intraţi astăzi într-o situaţie complicată, nu trebuie să deveniţi agresiv. În plan amoros, aveţi posibilitatea să comunicaţi mai bine cu persoana iubită. Sunteţi mai puţin pretenţios, însă va fi nevoie de eforturi destul de mari pentru a rezolva problemele care există acum între voi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS